Šta je novo?

PES 2011

Moras da imas cvorove na levom palcu da bi bio pro igrac. Ako igras nekoliko povezanih utakmica, tek tu treba da imas palac ko fizikalac :d

A, Japanosi, izbacite vise one suteve sa 25 m sa makazicama i polu makazicama. Totalna glupost i nerealno.

Vec 3,4 godine igram samo na analog, sto se tice PES 2011 kad igram obranu na analog ispadam ko iz voza, a kad igram na d-pad igram ko da sam profi... samo sto ne mogu da vezem 2 tekme na d-pad, boli me palac, ne umem umereno da ga stisnem :)

Moras nezno, zamisli da mazis devojcicu znas vec gde :D ako mnogo stisne vrisnuce :D

Meni je mekan krstic na dualshock II, nemam problema sa prstima, a i nije bas da su mi prsti ko pihtije - radi se ponekad nesto...

Ja kad sam počeo da igram, igrao sam na Sony PS 1 i naravno na d-padu. Drugar i ja smo znali da pikamo po 20-30 partija na dan. A palac mi je sav bio u žuljevima. Sada sam se već navikao. Nego mi je sad problem da se naviknem na analog :(

Takodje. TESKO ******!!! Zelim sve najgore svima koji su radili na njemu. Izgubio sam 3 godine zivota igrajuci ovu glupost.

Takodje. TESKO ******!!! Zelim sve najgore svima koji su radili na njemu. Izgubio sam 3 godine zivota igrajuci ovu glupost.

nadji ti devojku, malo smiri hormone, iskuliraj se popi pivo, uzivaj u zivotu...nemoj se nervirati...

Ma prodje to mene posle 10min... nego cim zavrsim tekmu i iznerviram se, ja dodjem ovde da se istresem. :D

Ja ne kontam sta im je smetalo da pored opcija +1 i +2 za brzinu dodaju i -1 i -2, mene uzasno nervira koliko je igra brza, nikad nisam igrao brzi fudbal.

Takodje em je glupe napadace tesko naterati da se ubace kad treba, i kad se to konacno odradi i ostvari 5 metara prednosti to traje sekund i dok si reko keks odbrana me je vec sustigla i sve propade, to me iritira.

Povecajte player support na Offensive, na 14-15 recimo, ja stvarno nemam problema sa utrcavanjima.

Namesteno je na 15 po defaultu. Malopre sa Barsom idem u napad, overtime, Pike predvodi napad 3na2 u moju korist. Messi stoji na svojoj strani i ne zeli da utrci u prostor iako ima otvoren put ka golu. Sve se desava na nekih 20ak metara od gola. Ipak mu dodajem, krenem ka sredini, zalomim jednog, drugog igraca, i taman da sutnem sa nekih 18 metara isti onaj Pike koji je posle dodavanja ostao ukopan umesto da i dalje ostane tu odluci da krene ka svom golu i zakuca se u Messija i izblokira sut. Mrzelo me da snimam ali to je tako retardirano izgledalo da pocinjem da mislim kako su konamijevci u stvari gomila drogiranih likova koja celu sezonu provodi na Havajima i onda se skupe tamo negde krajem avgusta da snime par filmica o tome kako spremaju potpuno novi fudbal i umiru od smeha neverujuci kako fanovi iz godine u godinu kupuju njihove poluzavrsene proizvode.

Hahahah :)

Ma i meni je sad smesno ali bas sam bio popizdeo, trebao sam da snimim :)

Kako radi online, imam 2Mb\256Kb, da li ce raditi normalno? I da li je odvojen multi od konzola, tj da li se moze igrati protiv njih?

P.S. Jos jedno pitanje :), gde uzeti samo cd-key ili download verziju, posto me ne interesuje disk...?

Poslednja izmena:
Pes radi lepo i na 1024/128...

Ja imam 3/256 kablovski i radi ko metak.

I sta sad na kraju, ja koji sam igrao na dpad ceo zivot, vredi li da pokusavam da se navikavam na analog ili ne?

I sta sad na kraju, ja koji sam igrao na dpad ceo zivot, vredi li da pokusavam da se navikavam na analog ili ne?

Može da se igra i na dpadu, bez ikakvih problema. Doduše, ne možeš da izvodiš finte, ali ako ti to ne smeta... A i analog je precizniji.:)

Ko zeli da se oproba samnom nek me doda,nik mi je Marko_MNE

Au bre, stvarno ovaj PES služi samo za nerviranje narodnih masa...

Kad poredim sada ovo #%anje 2011, i PES sa Sony keca, tj.mislim da se tada jos zvao WE, ono bre nije normalno koliko sabija taj stari...

Koliko bagova, to je katastrofalno... a najgori od svih mi je sudija... ne dosudi hiljadu faulova (ne mislim tu ono startovanje na loptu), uvek, ali uvek kada protivnički tim ima loptu u zaostavnom vremenu, produžava zaostavno vreme sve dok mi ne šutnu na gol/ne daju gol, dok meni seče akciju tačno u sekundi, pa makar bio i na pola šuta ka golu...

Golmani su priča za sebe... da mi je upoznati tog lika koji je pravio AI golmanu...ccc
ne znam da li bih ga častio pivom, ili ga isprebijao na mrtvo ime :D

Nisam probao novu Fifu - kakva je u poređenju sa ovim raspalim PES-om?

Pa, po pitanju sudije je mnogo bolja. Ja do sad nisam primetio bilo kakvu grešku, čini mi se da je savršeno. Golmani i u Fifi prave glupe poteze, ali ih nema mnogo. Ili sam ja previše tolerantan - nisam ni u PES-u primetio da su nešto tragično loši :)

Kada napada protivnik izkosa - to je katastrofa... golman gotovo nikad ne stane u idealnu poziciju, već se postavi metar ispred gola, i lagano primi gol u bliži ugao!!!

Pa, po pitanju sudije je mnogo bolja. Ja do sad nisam primetio bilo kakvu grešku, čini mi se da je savršeno. Golmani i u Fifi prave glupe poteze, ali ih nema mnogo. Ili sam ja previše tolerantan - nisam ni u PES-u primetio da su nešto tragično loši :)

Da, stvarno nemam neke zamerke na sudije i golmane za sad..

Kada napada protivnik izkosa - to je katastrofa... golman gotovo nikad ne stane u idealnu poziciju, već se postavi metar ispred gola, i lagano primi gol u bliži ugao!!!

Nisam ovo primetio, uvek mi odbrane izkosa, doduse zna da je odbije na mog igraca..

Pa zato imas trougao da istrcis.A ako ti ni to nije dovoljno imas i opciju da prebacis kursor na golmana pa se postavi sam kako ti odgovara. L1 + desni analog gore

Ne svidja mi se to sto imam osecaj da su igraci teski u proseku 10-tak kg, a ne 70-tak. Kao da su od papira...Da pored ove kise uvedu i vetar imam utisak da bi ih sibao po terenu!

Pa zato imas trougao da istrcis.A ako ti ni to nije dovoljno imas i opciju da prebacis kursor na golmana pa se postavi sam kako ti odgovara. L1 + desni analog gore

Ja sam još mazohista pa igram na tastaturi :d

Vrh Dno