Vec 3,4 godine igram samo na analog, sto se tice PES 2011 kad igram obranu na analog ispadam ko iz voza, a kad igram na d-pad igram ko da sam profi... samo sto ne mogu da vezem 2 tekme na d-pad, boli me palac, ne umem umereno da ga stisnem![]()
Takodje. TESKO ******!!! Zelim sve najgore svima koji su radili na njemu. Izgubio sam 3 godine zivota igrajuci ovu glupost.
A, Japanosi, izbacite vise one suteve sa 25 m sa makazicama i polu makazicama. Totalna glupost i nerealno.
I sta sad na kraju, ja koji sam igrao na dpad ceo zivot, vredi li da pokusavam da se navikavam na analog ili ne?
Pes radi lepo i na 1024/128...
Dovoljan ti je 2Mb\256Kb. Ne mozes igrati sa konzolasima ako si na pc-ju, cdkey i download igre mozes kupiti odavde:
http://game.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/PES-2011-2071-34.html
Tuki moj radi lepo.
Pa, po pitanju sudije je mnogo bolja. Ja do sad nisam primetio bilo kakvu grešku, čini mi se da je savršeno. Golmani i u Fifi prave glupe poteze, ali ih nema mnogo. Ili sam ja previše tolerantan - nisam ni u PES-u primetio da su nešto tragično loši![]()
Kada napada protivnik izkosa - to je katastrofa... golman gotovo nikad ne stane u idealnu poziciju, već se postavi metar ispred gola, i lagano primi gol u bliži ugao!!!
Kada napada protivnik izkosa - to je katastrofa... golman gotovo nikad ne stane u idealnu poziciju, već se postavi metar ispred gola, i lagano primi gol u bliži ugao!!!
Pa zato imas trougao da istrcis.A ako ti ni to nije dovoljno imas i opciju da prebacis kursor na golmana pa se postavi sam kako ti odgovara. L1 + desni analog gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari