Šta je novo?

PES 2011

Poenta je u tome da ti uradis taj "klizenjak" u pravom trenutku a ne da ga komp radi umesto tebe, ako ne znas da ga uradis ili ne mozes da procenis tajming onda ces biti losiji igrac od nekoga ko zna.

Nije to poenta, nisi razumeo ili ne znas kako se najefikasnije igra odbrana. Kada igram presing sa saigracem, on uradi klizenjak i uzme loptu, dok ja mojim igracem pokrivam drugog ili poduplavam. A sto se klizenjaka tice mogu samo njima da igram odbranu, osecaj mi je ostao jos od starih pes-ova...

Klizenjak :d

Ti u stvari mislis na udvajanje. To je svejedno jadno, da igrac svojevoljno uklizava, bilo efikasno ili ne, meni je to iskljuceno od pocetka i zato ni ne znam za tu ultimativnu odbrambenu taktiku :p

nije ni moralno ni eticki da se drzi ukljuceno. a i volim da ako pogresim znam da sam to ja uradio.

Meni je prosek 10-12 faulova (sve sa "klizenjacima") po utakmici, 5-6 žutih i po koji crveni karton ;)

Meni je prosek 10-12 faulova (sve sa "klizenjacima") po utakmici, 5-6 žutih i po koji crveni karton ;)

Tako se igra :).

Ne znam, posto u ovom pesu saigraci nisu napravili penal zbog toga, a dosta puta sam tako loptu uzeo, mislim da necu jos gasiti. Mozda se predomislim kada naprave prvi penal :)...

Izvinjavam se sto ometam diskusiju,
Da li neko ima patch sa Engleskom ligom ? normalni klubovi,imena i ostale kombinacije ??
Hvala na razumevanju,Citiraj / Link paste hvala :)

meni brljavi kad ga instaliram. END PROCES. ne znam zasto.

Nema razloga da ne instalira posto ocigledno ispravlja neku gresku vezanu za ML-u.

Ja bih ipak preporučio Gaming Accessov patch za sada. Uz njega ide i par desetina stadiona, uključujući i sve za Premiership :)

Jel bi radio ovaj fudbal na integrisanom ati radeonu 5470 512mb ddr3 ?

Ne znam da li je ovo pitanje bilo jer ne pratim temu od početka.

Da li je u PES 2011 "ubačena" potpuna kontrola igrača od strane gejmera.
Znači da mogu sa igračem da radim šta god hoću.

Na primer u Winning eleven 3 final koji je davna verzija ove igre nemoguće je ući u šesnasterac kad protivnički golman ima loptu, igračima koji napadaju praktično je nemoguće oduzeti loptu.

Da ne pominjem kompjuterizovane rezultate koji se stalno ponavljaju (jedan isti rezultat posle svakog kola tipa 0-3 ili 3-0 se pojavljuju na barem 3 od 8 utakmica u svakom kolu.

Moje pitanje je da li je omugućena potpuna kontrola igrača da sa njim mogu da radim bukvalno šta hoću i da li su rezultati kompjuterizovani (ako je rezultat tvoje utakmice po odluci kompjutera 1-0 nema šanse da mu daš drugi u toku igre taman da si supermen) ???

Ovoga ima u SVIM starijim igricama.
Ovo ubija želju da odem u market i iskeširam pare, jer koja je svrha da iskeširam za nešto sa čim ne mogu da se zabavljam po sopstvenim potrebama nego moram da "slušam" kompjuter.

Postavio sam slično pitanje pre par meseci i jedan od ljudi ovde mi je odgovorio kako je sam SeaBass (glavni čovek Konami-ja koji pravi PES) rekao da postoji skripta u Winning eleven 3.

Da li skripte postoje i u PES 2011?

Džaba grafika (pa taman na terenu bili pravi Rooney, Kaka i C. Ronaldo) ako je igrivost nula!!!

Poslednja izmena:
Ne znam da li je ovo pitanje bilo jer ne pratim temu od početka.

Da li je u PES 2011 "ubačena" potpuna kontrola igrača od strane gejmera.
Znači da mogu sa igračem da radim šta god hoću.

Na primer u Winning eleven 3 final koji je davna verzija ove igre nemoguće je ući u šesnasterac kad protivnički golman ima loptu, igračima koji napadaju praktično je nemoguće oduzeti loptu.

Da ne pominjem kompjuterizovane rezultate koji se stalno ponavljaju (jedan isti rezultat posle svakog kola tipa 0-3 ili 3-0 se pojavljuju na barem 3 od 8 utakmica u svakom kolu.

Moje pitanje je da li je omugućena potpuna kontrola igrača da sa njim mogu da radim bukvalno šta hoću i da li su rezultati kompjuterizovani (ako je rezultat tvoje utakmice po odluci kompjutera 1-0 nema šanse da mu daš drugi u toku igre taman da si supermen) ???

Ovoga ima u SVIM starijim igricama.
Ovo ubija želju da odem u market i iskeširam pare, jer koja je svrha da iskeširam za nešto sa čim ne mogu da se zabavljam po sopstvenim potrebama nego moram da "slušam" kompjuter.

Postavio sam slično pitanje pre par meseci i jedan od ljudi ovde mi je odgovorio kako je sam SeaBass (glavni čovek Konami-ja koji pravi PES) rekao da postoji skripta u Winning eleven 3.

Da li skripte postoje i u PES 2011?

Džaba grafika (pa taman na terenu bili pravi Rooney, Kaka i C. Ronaldo) ako je igrivost nula!!!

Postoje skripte. Nekada uticu vise, nekada manje na igru, ali i dalje postoje.

Najlakse je videti da igra nije potpuno pod kontrolom igraca, kada se odlozi jedan joypad u 1vs1. Probajte da uzmete loptu od drugog igraca koga niko ne kontrolise> prvo ce sam da gradi loptu, zatim ce sam da je uzima od vasih igraca, cak i da trci sa loptom (doduse u jednom smeru)....

Brate - skuliraj. Igra je to, igras ili ne igras, kupis ili ne kupis, nije to RTS pretplata pa da je obavezno :d

kako covek hejtuje a prica mi o igri iz doba sega mega drive-a!!! verovatno mu je i konfa iz tog doba pa i ne moze da igra.
da nije savrsena, nije. i sta sad? da ne igram jedini fudbal koji iole valja? to je bas tezak mazohizam....
A ovih 50e nisam ni planirao da dam tako da...2xnista = nista. crva nije ni bilo. :)

Ja sam pitao da li i verzija 2011 ima tu skriptu a čovek mi je odgovorio da ima.
I da, imam praistorijsku konfiguraciju i nije me sramota da to priznam, jer trenutno nemam para za nov računar,

Poenta je da i da imam mašinu koja podržava najnovije igre nebi je kupio jer nije užitak kada umesto tebe igra računar.

Ako tebi odgovara ovakav fudbal gde nemaš potpunu kontrolu igrača odgovara ja te sigurno neću terati da prestaješ da je igraš.

Izbor je tvoj, a ja imam pravo na svoje mišljenje kao što imam pravo da iznesem svoje nezadovoljstvo, jer, kao što sam već rekao, poenta igre je njena igrivost a ne njena vanzemaljska grafika.

a kakva je kontrola pasa? ovo je nesto najbolje sto sam ikada probao na bilo kojoj sportskoj igri.
mnogima znaci i to sto mozes da napravis stadion po zelji. facu takodje. cak i svoju u originalu. takodje, zamisli sebe na terenu kako igras sa *****ima kao sto je djordjevic iz Zvezde koji daje loptu u noge kleu. i sta se moze? covek retard. takav je zivot. ti bi da sve bude idealno? ovo je igra. pa ni onaj super kompijuter nije mogao da pobedi kasparova. i nikad nece moci. a sve ovo pisem zbog tvog komentara kako neces da je kupis. ja nisam kupio jos ni jedan PES a igrao sam ih sve. I? za dzabe cu svaku igru bar da probam. Probaj i ti.

a kakva je kontrola pasa? ovo je nesto najbolje sto sam ikada probao na bilo kojoj sportskoj igri.
mnogima znaci i to sto mozes da napravis stadion po zelji. facu takodje. cak i svoju u originalu. takodje, zamisli sebe na terenu kako igras sa *****ima kao sto je djordjevic iz Zvezde koji daje loptu u noge kleu. i sta se moze? covek retard. takav je zivot. ti bi da sve bude idealno? ovo je igra. pa ni onaj super kompijuter nije mogao da pobedi kasparova. i nikad nece moci. a sve ovo pisem zbog tvog komentara kako neces da je kupis. ja nisam kupio jos ni jedan PES a igrao sam ih sve. I? za dzabe cu svaku igru bar da probam. Probaj i ti.

U drugom susretu superkompjuter je uspeo da pobedi Kasparova! :d

Brate - skuliraj. Igra je to, igras ili ne igras, kupis ili ne kupis, nije to RTS pretplata pa da je obavezno :d

Hehehe svaka cast za komentar!

Poslednja izmena:
nalio se votkom :)
cuo sam da je tad bila namestaljka i da je komp kontrolisao karpov. od tad vise nisu pokusavali...

Ja sam pitao da li i verzija 2011 ima tu skriptu a čovek mi je odgovorio da ima.
I da, imam praistorijsku konfiguraciju i nije me sramota da to priznam, jer trenutno nemam para za nov računar,

Poenta je da i da imam mašinu koja podržava najnovije igre nebi je kupio jer nije užitak kada umesto tebe igra računar.

Ako tebi odgovara ovakav fudbal gde nemaš potpunu kontrolu igrača odgovara ja te sigurno neću terati da prestaješ da je igraš.

Izbor je tvoj, a ja imam pravo na svoje mišljenje kao što imam pravo da iznesem svoje nezadovoljstvo, jer, kao što sam već rekao, poenta igre je njena igrivost a ne njena vanzemaljska grafika.
A kako mozes da izneses neki utisak ako nisi probao igru? Decko k

oji ti je rekao da postoje skripte nije mislio na generisane rezultate. A poredjenje WE3 iz 1997 i PES 2011 je kao poredjenje dupeta i oka. To sto imas stariji komp na kome ne moze da se igra ovaj novi pes ne daje ti za pravo da pljujes igru koju nisi ni probao. Nego lepo otidi u neku igraonicu ili kod nekog ortaka pa probaj. pozzz

E da se vrnem na proslu stranu. Kakvu to odbranu pominjete, neka asistirana odbrana?? sta je to??

Ja peglam ML i zuti dobijem jednom u 5 mecheva, a crveni nisam video. Igram na pro, mnogo mi nerviranja na top player pa sam ga ove godine totalno zaobiso dok ne pocnem da ih deljem sa po 4-5 razlike.

Ja odbranu ili samo trcim pored njih ili ih cekam sa X pa sam smer ka lopti - to radi ko bolesno pogotovo sa chielinijem u Juveu

Da li je nekako moguce izvesti sut na gol u toku igre, ali tako da sam izaberem u koji ugao cu sutirati tj da usmerim sut gde bih hteo da lopta ide (na pr. blizi ili dalji od golmana, u gornji levi ugao itd), jer mi se nekad cini kao da sutira proizvoljno. Kada istrcim ispred golmana jedan na jedan recimo hocu da sutiram u blizi ugao golmanu i usmerim palicu u taj ugao, ali lopta sama ide u dalji ugao???
Molio bih pomoc ako neko zna resenje

Napadajuci na desni gol ako oces levi ugao drzis gore ako oces desni dole, a ne levo ili desno. Visina zavisi od jacine shuta i koliko je teska pozicija iz koje igrac sutira kao i sama preciznost.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno