Šta je novo?

PES 2011

Fudbaler kad nece da igra rukom instinktivno je sklanja iza ledja, a ne mlatara rukom okolo i ne dize ruke iznad glave. Jedino moze da zastiti lice, sto je opet instinkt.

Pa to su bili pokušaji promene karijere. Rešili su da budu odbojkaši :D

A ko se seća ovog odbojkaša :D

http://www.youtube.com/watch?v=odJrYaZxHSs

Zbog velike konkurencije u odbojkaskoj reprezentaciji mnogi odbojkasi su igrali za fudbalsku :D

Sto se tice ruke u PES-u ili nekom drugom fudbalu, nece to skoro biti implementirano.
Mnogo bi to bilo zahtevno sto se tice fizike i jos dugo ce se koristiti skriptovani animirani pokreti.

Ne treba ti pes10 fajl,nego to stikliras da ti bude pes10 kamera ;)

Zbog velike konkurencije u odbojkaskoj reprezentaciji mnogi odbojkasi su igrali za fudbalsku :D

Sto se tice ruke u PES-u ili nekom drugom fudbalu, nece to skoro biti implementirano.
Mnogo bi to bilo zahtevno sto se tice fizike i jos dugo ce se koristiti skriptovani animirani pokreti.

FIFA 11 ima igranje rukom.
;)

Ja na fifi na to nisam naleteo i nadam se da neću.

@Kimins - Namera je jedina bitna, postavio sam link.

Mislim da ima samo na verziji za konozole i da... užasno veselo radi jer uopšte ne registruje nameru pa čak i kad te napuca svira se kao indirektan udarac :)

A kako bi ti i da imas nameru napravio "enac" ? Mislim, koja bi bila poenta da ima posebna komanda da se zaustavlja let lopte rukom ? A sama napucana lopta znaci da nije bilo namere i ne bi trebalo nista da se svira. Pogotovo u kaznenom prostoru.

A kako bi ti i da imas nameru napravio "enac" ? Mislim, koja bi bila poenta da ima posebna komanda da se zaustavlja let lopte rukom ? A sama napucana lopta znaci da nije bilo namere i ne bi trebalo nista da se svira. Pogotovo u kaznenom prostoru.

Pa možda bi bilo previše da naprave "nameru" ali bi mogli da ubace funkciju da namera "izostane". Npr, držiš neko dugme u odbrani (recimo L2 u FIFI ionako je prazno za odbranu) i on drži ruke iza ledja. Ali kažem, verovaton je u skripti nezgodno razlikovati napucanu loptu od "namerne" a vrlo je moguće da bi i skripta za kretanje igrača morala da se modifikuje značajno.

Mogao bi igrac da drzi ruke iza ledja na neki taster ali i da se sporije krece u toj situaciji, recimo da to bude dugme za blokiranje suta ka golu. Postavis igraca i brzo stisnes da skloni ruke, to bi mozda i licilo na nesto.

Ili da ne shiri ruke u kaznenom kao u mom sluchaju.. neverovatno da je bash tada na taj nachin trchao.... vazhi..

Malo me *****lo jutros :d
[YOUTUBE]dW9cs7XWN3M[/YOUTUBE]

Ovako, pravio sam pauzi od ovog novog PES-a i juče stavio DLC i PESedit 0.3 (pre sam igrao PESedit 0.1 PES.exe v1.0). Da li DLC ili možda ovi iz PESedit menja gejmplej? Pošto sam u demou imao 360 kretanje na analogu i igrači su se normalno kretali, u ful verziji (pomenuti PESedit 0.1) je kretanje izgubilo na finoći dok sam juče video samo osam pravaca kretanja!!! Pored toga mi se igrači kližu ko da igram PES 2008!!! Da li sam ja u međuvremenu zaboravio kakav je PES 2011 ful ili su *****i iz KONAMIJA dodatno zasrali igru kroz DLC koji je trebao samo srediti par timova?

Ja igram na dpadu sve vreme pa ne mogu da ti kazem, ali ne verujem, niko se nije zalio u vezi toga po forumima. Ja od demo-a ne vidim prednost pecurki i neku vecu slobodu (osim u kombinaciji sa L2), tako da sam jos uvek na dpadu.

Ne vredi vise igrati ovu SRANJCUGU od fudbala. BEZ PRESTANKA napadam, znaci iskljucivo se ja vidim na terenu, i nema sanse da udje u gol, ali zato oni lagano neki polunapad organizuju i uvaljaju ga u 93. minutu.

Ne vredi vise igrati ovu SRANJCUGU od fudbala. BEZ PRESTANKA napadam, znaci iskljucivo se ja vidim na terenu, i nema sanse da udje u gol, ali zato oni lagano neki polunapad organizuju i uvaljaju ga u 93. minutu.

Ne umes da sutnes, game pad sa pecurkama ti treba.

Ma kakve pecurke, moze i bez njih opusteno, decko verovatno ne ume :) A mozda da probas malo i protiv ljudi da igras.

Da sa ljudima je mnogo zanimljivije, mada i tu imam frustracije kada igram odbranu.

Igram become a legend,na top player,ovi moji saigraci kao da imaju IQ 10,i kao da je level na beginner. Protivnik ide prolazi izmedju 2 odbrambena,oni se sklanjaju,nece ljudi da idu na loptu,niti da ga zaustave... ***e Svaku tekmu primim po 2 takva glupa gola. Na ispade sa golmanima sam navikao,nista novo,ali ovo mi ide na zivce,+ sto komp krade,svaka lopta se odbija njima,tehnicki losiji igraci dobijaju duele,imaju fenomenalne pasove...i ono najgore,stavio sam sebe da sam CF,187cm,do sada jedno 100 kornera,nijednom meni da nabace,uvek gadjaju one nize igrace,ili one 15 m od gola,ili one koji su opkoljeni sa trojicom... Definitivno ce da padne uninstall

Igram become a legend,na top player,ovi moji saigraci kao da imaju IQ 10,i kao da je level na beginner. Protivnik ide prolazi izmedju 2 odbrambena,oni se sklanjaju,nece ljudi da idu na loptu,niti da ga zaustave... ***e Svaku tekmu primim po 2 takva glupa gola. Na ispade sa golmanima sam navikao,nista novo,ali ovo mi ide na zivce,+ sto komp krade,svaka lopta se odbija njima,tehnicki losiji igraci dobijaju duele,imaju fenomenalne pasove...i ono najgore,stavio sam sebe da sam CF,187cm,do sada jedno 100 kornera,nijednom meni da nabace,uvek gadjaju one nize igrace,ili one 15 m od gola,ili one koji su opkoljeni sa trojicom... Definitivno ce da padne uninstall

Pa signaliziraj im da centriraju tebi

Vec 3,4 godine igram samo na analog, sto se tice PES 2011 kad igram obranu na analog ispadam ko iz voza, a kad igram na d-pad igram ko da sam profi... samo sto ne mogu da vezem 2 tekme na d-pad, boli me palac, ne umem umereno da ga stisnem :)

Nazad
Vrh Dno