- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 169
Fudbaler kad nece da igra rukom instinktivno je sklanja iza ledja, a ne mlatara rukom okolo i ne dize ruke iznad glave. Jedino moze da zastiti lice, sto je opet instinkt.
Imas readme.txt u onom fajlu, sve je lepo objasnjeno.
Pa to su bili pokušaji promene karijere. Rešili su da budu odbojkaši
A ko se seća ovog odbojkaša
http://www.youtube.com/watch?v=odJrYaZxHSs
Zbog velike konkurencije u odbojkaskoj reprezentaciji mnogi odbojkasi su igrali za fudbalsku
Sto se tice ruke u PES-u ili nekom drugom fudbalu, nece to skoro biti implementirano.
Mnogo bi to bilo zahtevno sto se tice fizike i jos dugo ce se koristiti skriptovani animirani pokreti.
FIFA 11 ima igranje rukom.
![]()
A kako bi ti i da imas nameru napravio "enac" ? Mislim, koja bi bila poenta da ima posebna komanda da se zaustavlja let lopte rukom ?
A kako bi ti i da imas nameru napravio "enac" ? Mislim, koja bi bila poenta da ima posebna komanda da se zaustavlja let lopte rukom ? A sama napucana lopta znaci da nije bilo namere i ne bi trebalo nista da se svira. Pogotovo u kaznenom prostoru.
Ili da ne shiri ruke u kaznenom kao u mom sluchaju.. neverovatno da je bash tada na taj nachin trchao.... vazhi..
Tvoj PES se okomio na tebeJa mislim da je to neka zavera u stilu ovoga :d
http://www.youtube.com/watch?v=ZPbgna6LoOo
Ne treba ti pes10 fajl,nego to stikliras da ti bude pes10 kamera![]()
Ne vredi vise igrati ovu SRANJCUGU od fudbala. BEZ PRESTANKA napadam, znaci iskljucivo se ja vidim na terenu, i nema sanse da udje u gol, ali zato oni lagano neki polunapad organizuju i uvaljaju ga u 93. minutu.
Ne umes da sutnes, game pad sa pecurkama ti treba.
Igram become a legend,na top player,ovi moji saigraci kao da imaju IQ 10,i kao da je level na beginner. Protivnik ide prolazi izmedju 2 odbrambena,oni se sklanjaju,nece ljudi da idu na loptu,niti da ga zaustave... ***e Svaku tekmu primim po 2 takva glupa gola. Na ispade sa golmanima sam navikao,nista novo,ali ovo mi ide na zivce,+ sto komp krade,svaka lopta se odbija njima,tehnicki losiji igraci dobijaju duele,imaju fenomenalne pasove...i ono najgore,stavio sam sebe da sam CF,187cm,do sada jedno 100 kornera,nijednom meni da nabace,uvek gadjaju one nize igrace,ili one 15 m od gola,ili one koji su opkoljeni sa trojicom... Definitivno ce da padne uninstall
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari