- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
zato sto ljudi u Srbiji misle da kad su kupili iphone da su kupili neki higend premium quality uredjaj, i prevarili su se u startu... iphone je obican smartphone, koga imaju milioni i milioni ljudi sirom sveta, nema nista premium u sebi.
mislim wtf ljudi stavljaju foliju na telefon koji je vrhunske izrade? case??
To si dobro rekao. Telefon kao i svaki drugi, i tako postupaju prema njemu, jedino se na Balkanu dize u nebesa i izdvaja.
I to sto kazes da je premium quality ne bi trebao da nosis futrole i folije da se ne polomi 😀
Ja jos nisam naletio na taj premium quality na ovim danasnjim touchscreen smartphoneima. Sve je to kurton sto se izrade i sveopsteg kvaliteta tice, niti se trude da tu nesto uloze. Ne znam za Nokiu nju nisam video godinama.
*** idemo u korak sa vremenom, danas se prave stvari da traju koliko i garancija, nije vise ko nekad ves masina i frizider da traju po 20-30 godina da se ne pokvari. Meni toliko vec traju, i uveliko ih jos uvijek koristim.
Zato ne treba se pogotovo danas zaludjivati nekim premium kvalitetima, pogotovo na ovoj potrosnoj robi koja ide ko alva.
Poslednja izmena: