Šta je novo?

Pazite se kad kupujete iPhone u MTS-u!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za ovo i ne treba da se menja telefon.
Ali sto zlatni 🙂

Foff za cenu od 1000e kad fon ne kosta toliko🙂

Kako se ovim švercerima isplati da prodaju po cenama koje su slične kao u Apple Store-u? Uzimaju na veliko pa imaju neki popust, vraćaju porez, šta?

verovatno vrate porez tamo, a kod nas ne plate carinu i porez, na 1000 evra 20% je 200 evra.

Zbog ovoga mu ni Apple direktno da ode ne bi zamjenio telefon a ne MTS. Da oni tako mijenjaju ne bi bili najbogatija kompanija 😀

Ne znam po kom osnovu bi menjali uređaj sa ovakvim oštećenjem jer je moglo da nastane prilikom pada, tim pre što mts otvara kutiju pred klijentom prilikom prodaje telefona (ne mislim da je to slučaj ovde, da se razumemo). Više bih bio ljut na sebe što to nisam primetio u mts-u. U svakom slučaju, sigurno zbog toga ne bih trošio vreme ni živce ni 100+ evra, kao spacemaster. A sebe krivim što nisam na vreme video njegov oglas 😀

neki ljudi jednostavno ne gledaju. jednoj meni bliskoj osobi se desilo nešto slično sa gs3 neposredno nakon što se pojavio telefon. naime otišli su u telenor po telefon, tamo neki lik koji je radio je otvorio telefon stavio sim u njega, i vratio telefon u kutiju, nakon čega je ta kutija došla pravo kod mene da uradim inicijalni setup, prebacim imenik i slično. čim sam otvorio uzeo sam da zagledam telefon i primetim jednu mikroogrebotinu sa zadnje strane maske. pažljivim gledanjem video sam i da je metalna rešetkica od zvučnika iznad ekrana malo ukrivo postavljena, viri možda 0.2 mm sa jedne strane. ljudi nisu gledali, onaj lik što radi tamo im je spakovao telefon i rekao: evo radi, to je to, oni uzeli došli kod mene. ja recimo kad kupujem telefon ne pada mi ni na kraj pameti da dozvolim nekom tamo polupismenom prodavcu da mi otvara i stavlja sim, ili radi ne znam ni ja šta sa telefonom, vrlo je moguće da ga je on izgrebao, da nije došao fabrički izgreban. uglavnom otišao sam da zamenim, taj tamo što je radio nije hteo da zameni, došlo mi oči da mu iskopam, telefon koji je u tom momentu koštao 90000 kod njih da mi daju izgreban! ništa on nije mogao da uradi, izneo si telefon iz radnje, to ti je što ti je, sad mora da ide u servis. otišao telefon u servis, telenoru je rečeno da će ugovor biti raskinut zbog bezobrazluka, u roku od par dana dobijen je nov gs3. eto, jedan samsung je zamenio telefon, a apple neće 🙂

ovo sam gore napisao zbog toga što je čovek napisao da se otvara kutija u poslovnici. ja to ne bih dozvolio, da mi oni tamo otvaraju, pa možda mu je i taj neki smotanko koji mu je otvarao kutiju napravio to ulubljenje. tamo se ne zapošljavaju previše bistri ljudi, pogotovu što su 4560% zapošljeni preko tetke, strine, čega sve ne.

Poslednja izmena:
А шта ако је спејсмастер оштетио телефон? Најлакше је пљувати по мтс-у..

čovek je dovoljno legit da mu verujemo da nije.

Или једноставно мрзите мтс па вам је ова тема добро дошла. Увек постоји друга страна приче.

ja mrzim sve te kompanije, one samo žele da mi izmuzu pare. idem kod one koja najmanje muze, a najviše daje u tom trenutku.

Далеко од тога да ја волим мтс који ми не изоставља рачуне, само треба бити реалан и не треба одмах пљувати по некоме без сагледања целе ситуације.

Далеко од тога да ја волим мтс који ми не изоставља рачуне, само треба бити реалан и не треба одмах пљувати по некоме без сагледања целе ситуације.
+1. Stavio ga u dzep, ohabao se i vozdra, ne mora ti ni ispadati. 🙂

Lik nije ni siguran da on ovo nije napravio, a prdi na mts 🙂 Sve pada u vodu bez dokaza.
Podrzavam mts u ovom slucaju, ni ja ne bih zamjenio telefon.
Ne znam sta pojedini ovde kukaju i na drzavu i na garanciju i postovanje kupaca, ja ama bas nikad problema nisam imao, kao i mnogi koje znam. Da l' je do naroda, drzave nemam pojma. A i ne moze se na osnovu pojedinaca par generalizovati toga ima svugdje sigurno.

Ja licno zbog ovoga ne bih isao na reklamaciju, mrsko bi mi bilo da se zezam sa ovim, a nista mi ne znaci, ni ne vidi se, telefon radi OK, ni na sta ne utice. Cuvam volju, zivce, istrajnost za druge vaznije stvari, a space se primio ovde ne mogu da vjerujem, hehe 😀

Poslednja izmena:
onakvo udubljenje ne mozes da napravis, ako telefon padne i napravi se ogrebotina (udubljenje) bio bi cist aluminium. ovo se vidi da je greska nastala pre stavljanja boje preko cistog aluminijuma.

otišao telefon u servis, telenoru je rečeno da će ugovor biti raskinut zbog bezobrazluka, u roku od par dana dobijen je nov gs3. eto, jedan samsung je zamenio telefon, a apple neće 🙂
Da, samo što plastično kućište (ili samo poklopac) za Samsung košta par evra pa nije problem da ti Telenor i prizna o svom trošku (pa čak će i servis uraditi to možda džabe jer će naplatiti uslugu servisa od Samsunga) pa je bezveze porediti sa Ajfonom.

ne razumem, dobijen je nov telefon koji je koštao isto koliko i aktuelni iphone. nisi se lepo izrazio, ili nisi u pravu.

Ako je platio nov, treba je da dobije nov bez greške. To što ili Apple nema dobru kontrolu kvaliteta ili možda uvozimo trash, kupca ne treba da briga.

Zamislite platiti i kupite nov auto a on ima anomaliju, neku flekicu od lošeg farbanja ili ulubljenje? Da li biste se bunili?

Zamislite platiti i kupite nov auto a on ima anomaliju, neku flekicu od lošeg farbanja ili ulubljenje? Da li biste se bunili?

Ako je vidljivo, bih naravno, ako nije ne bih ga ni zagledao, da trazim parnicu, koju ce kamencic posle 5og dana napraviti na haubi ili pozadi, kad zaspu ove puteve zbog snijega 😀

ma nov su dali, al nije bitno što kažeš... inače eno ga radi dve i po godine samo puca.

Ja sam kupio nov auto i kad sam stigao kuci pregledao sam ga detaljno i primetio na braniku mikto ogrebotinu koja je mozda nastala na putu do kuce.Nisam to reklamirao jer verujem da bi mi rekli da sam trebao auto da pregledam na licu mesta i verovatno bi morao iz svog dzepa da platim lakiranje i zato nisam hteo da se cimam i da se natezem sa njima.
Ali za ajfon bi se cimao i te kako i zato podrzavam Spacemastera.

Poslednja izmena:
Jel oni i dalje otvaraju telefon na licu mesta u MTS? Ja idem tako daleko, da nema teorije da ga kupim, a želim, ukoliko ne dobijem telefon u celofanu. Možda sam lud ali svoje telefone, komponente za komp, ja otvaram i niko drugi...

Jel oni i dalje otvaraju telefon na licu mesta u MTS? Ja idem tako daleko, da nema teorije da ga kupim, a želim, ukoliko ne dobijem telefon u celofanu. Možda sam lud ali svoje telefone, komponente za komp, ja otvaram i niko drugi...

Ne otvaraju. Samo su prvog dana otvarali.

Upravo to.Ako ja ne otvorim i ne skinem celofan,nije to-to...jednostavno 😀

Nazad
Vrh Dno