čovek je dovoljno legit da mu verujemo da nije.
+1. Stavio ga u dzep, ohabao se i vozdra, ne mora ti ni ispadati. 🙂Далеко од тога да ја волим мтс који ми не изоставља рачуне, само треба бити реалан и не треба одмах пљувати по некоме без сагледања целе ситуације.
Da, samo što plastično kućište (ili samo poklopac) za Samsung košta par evra pa nije problem da ti Telenor i prizna o svom trošku (pa čak će i servis uraditi to možda džabe jer će naplatiti uslugu servisa od Samsunga) pa je bezveze porediti sa Ajfonom.otišao telefon u servis, telenoru je rečeno da će ugovor biti raskinut zbog bezobrazluka, u roku od par dana dobijen je nov gs3. eto, jedan samsung je zamenio telefon, a apple neće 🙂
Zamislite platiti i kupite nov auto a on ima anomaliju, neku flekicu od lošeg farbanja ili ulubljenje? Da li biste se bunili?
Ako je nov u kutiji ok, ako je dobijen bez kutije sa folijama "kao nov" ne znači da je nov, može biti "refurbish u Srbiji". Ali generalno nema veze.ne razumem, dobijen je nov telefon koji je koštao isto koliko i aktuelni iphone. nisi se lepo izrazio, ili nisi u pravu.
Jel oni i dalje otvaraju telefon na licu mesta u MTS? Ja idem tako daleko, da nema teorije da ga kupim, a želim, ukoliko ne dobijem telefon u celofanu. Možda sam lud ali svoje telefone, komponente za komp, ja otvaram i niko drugi...
Jel oni i dalje otvaraju telefon na licu mesta u MTS? Ja idem tako daleko, da nema teorije da ga kupim, a želim, ukoliko ne dobijem telefon u celofanu. Možda sam lud ali svoje telefone, komponente za komp, ja otvaram i niko drugi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari