Šta je novo?

Pazite se kad kupujete iPhone u MTS-u!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Nikola
Super analogija ... not. Al' zato mi na Balkanu dobijemo Golfa koji je sklapan u petak pred kraj radnog vremena 😉. I plaćamo ga više nego švabo svojeg koji je sklopljen u srijedu u 11:00 ujutro.

Ja sklapam Mercedese i ti automobili koji budu sklapani u petak pred fajront su krsevi sa greskama 🙂 izgovor je uvek "ma ko ga šiša,vikend je" 🙂
Tako zamisljam i radnike u Apple-u 🙂

Sve je moguce.Kad bi samo video te radnike koji rade samnom u Mercedesu nebi ti palo napamet ikad da kupujes Mercedesa.
U petak je Show u firmi,roštilja se,pije se do besvesti i onda u tom pijanom stanju sklapaju automobile...za nepoverovati ali ziva istina 🙂

Док не видимо слике, не верујемо ти.
Данас је петак 😉

Imam slika i video snimka koliko hoces samo neznam dali smem da ih postavljam.Nikad se nezna ko sve to gleda pa jos i odkaz da dobijem 🙂

Nije drugde ništa bolja situacija nego kod nas. Drug mi preprodaje telefone iz Mađarske i znalo se često desiti da vraća u Mediamarkt ili Edigital iphone..ništa manje često u odnosu na ostale telefone...uglavnom zbog mrtvih piksela, probijanja svetlosti na ćošku ekrana, itd.

Aha. I sta mu kazu u Mediamarktu i edigitalu? Jesu li se jajarili i razgovarali sa njim u ostavi, interigejshn stajl?

Kupovina "na ulici" je podrivanje ekonomije jedne drzave, secenje grane na kojoj svi sedimo. Onako, uopsteno, moralno i zakonski ispravno receno. Svestan sam da postoje dobri razlozi da se sistem podriva, potkrada, ali takvim cinjenjem postajemo isti kao oni zbog kojih pravdamo takvo cinjenje.
Smatram pogresnim reci nekome da je tako nesto i zasluzio jer je kupio telefon na potpuno legalan nacin i vredjati tu osobu uporedjujuci je sa vlasnicima bmw-a koji nemaju ni gorivo da sipaju za 1000 din.
Takvi kupci novog bmw-a ne postoje. Postoje vlasnici starih bmw-a koji su mozda takvi ali njih svakako pre treba uporediti sa vlasnicima iphone-a kupljenog na ulici, a nikako sa kupcem legalnog proizvoda.

Dok vi izigravate dobre vile i od vaseg glasa nemate nista,neko pravi ozbiljan novac [emoji45]

Upravo mi se javio brat iz inostranstva. Dok je bio ovde na odmoru zalio mi se da mu je baterija oslabila na iphone 5 starom skoro dve godine i da traje oko pola dana.
Ja mu kazem ok, kupi bateriju, to je normalno da za to vreme oslabi. Kaze on, ma jok. Odnecu ga u radnju kada dodjem kuci. Sad mi javlja da je dobio novi telefon, lol. Eh, kada ce kod nas da dodje takvo vreme, da se uziva u novim stvarima i garanciji....

Ma ispada da apple deli telefone za dž. Znači čovek ni ne mora da kupuje iphone više puta samo jednom, i onda posle dve godine ode i kaže baterija oslabila i dobije novi telefon (verovatno noviji jer petice više nema).

Ma ispada da apple deli telefone za dž. Znači čovek ni ne mora da kupuje iphone više puta samo jednom, i onda posle dve godine ode i kaže baterija oslabila i dobije novi telefon (verovatno noviji jer petice više nema).
***. Da mi nije ispricao burazer ne bih ni ja verovao.
Ono, kako ja shvatam razlika je u uredjenim drzavama a ne u proizvodjacu Apple iako ga mnogi ovde verovatno zbog toga uzdizu u nebesa. Niko nije ovde imao Apple garanciju pa je umislio da je njihova garancija posebna.....sada vidimo da nije.
Supruga je uzela u Vip-u zte Blade G. Baterija se mora menjati u servisu. U Vip-u na moje pitanje o garanciji mi je receno da ima garanciju 2 godine na telefon ukljucujici i bateriju. E sad, to sto se takva reklamacija u Srb tesko ostvaruje je druga stvar. Siguran sam da su u Nemackoj npr razlike izmedju Apple, Samsung pa cak i ZTE garancije minimalne.

Moguce. 🙂
Hvala na linku. On nije tehnicki potkovan pa ga necu ni pitati.
U linku pise da menjaju baterije a on tvrdi da mu je zamenjen telefon.
Kako god, poenta je u uredjenom sistemu, drzavi a ne u proizvodjacu.
Odredjeni proizvodjaci mogu davati bolje uslove garancije ali to uglavnom rade oni koji zele da se probiju na trziste ili proizvodjaci koji imaju dosta problema sa kvarovima i slicno pa su primorani da daju produzenu ili prosirenu garanciju ili sledi katanac na firmu.

Ako ikada Apple ponudi zamenu i popravku telefona u Srbiji kao sto nudi u uredjenim drzavama, mislim da kao sto se u svetu prave redovi za kupovinu novog telefona, kod nas ce se praviti redovi za zamenu istih haha. 🙂

Poslednja izmena:
Sa1Nt nadji nekog prodavca iphone-a i daj mu telefon. Za neki small fee ili cak i besplatno ce ti srediti.

Meni sad pokucao na vrata čovek i kaže evo MacBookPro jer vidimo da ne verujete u Apple brigu o korisnicima, pa da Vas uverimo. Za deset dana ćemo vam doneti još jedan da čisto da potvrdimo da smo najbolji +10000 USD kredita za kupovinu aplikacija. Sad stvarno verujem u to što pišete, oduševljen sam, Apple je svetinja. Meni ne treba drugi, jel hoće neko ovde možda?

Aj sad uozbiljite se.

Poslednja izmena:
Ne znam sto ne vjerujete covjeku, rodjeni brat ga ne bi slagao 🙂

@njikolaj: U smislu da ga odnese napolje u apple store da mi to zamene? Nije mi ni palo na pamet 🙂 Mislio sam mozda da ga odnesem u iphone srbija ili kako se vec zovu oni likovi u kosovskoj da zamene bateriju.. nisam ni sam pametan 🙂

Ne znam sto ne vjerujete covjeku, rodjeni brat ga ne bi slagao 🙂
Spejs lepo da se pokupi, kupi neku jeftinu avionsku kartu za najblizu zemlju koja ima Apple store, ponese svoj osteceni telefon, kad stigne tamo platice mu rucak u obliznjem restoranu, dace mu dve cure da se zanima dok ceka, i zamenice mu telefon i dati jos jedan na poklon koji posle moze da proda ili pokloni zajednici ovde.

Moguce. 🙂
U linku pise da menjaju baterije a on tvrdi da mu je zamenjen telefon.

ono sto sam ja citao po netu je da daju ceo telefon u zameni (i da treba da se odradi backup pre nosenja u radnju), e sad pojma nemam dal' menjaju samo bateriju ili ceo telefon u realnosti 🙂

Menjaju telefon, ali se ne dobija nov uredjaj nego refurbished...

@njikolaj: U smislu da ga odnese napolje u apple store da mi to zamene? Nije mi ni palo na pamet 🙂 Mislio sam mozda da ga odnesem u iphone srbija ili kako se vec zovu oni likovi u kosovskoj da zamene bateriju.. nisam ni sam pametan 🙂

Da naravno, bas tako. Pogledaj oglase pa one sa najvise raspolozivih telefona. Pa ih pitaj da li bi ti izasli u susret. Sasvim sam siguran da bi. Ipak je bolje da se zameni nego da se menja baterija.

Dok se iPhone nije zvanično pojavio kod nas, svi su ga predstavljali kao svetinju, nešto što se ne kvari, nešto čemu ne treba servis, najbolja podrška.... A listajući malo komentare u ovih par tema se vidi da to nije ni približno tako. I još ko zna koliko ljudi je imalo probleme ali ih nema na forumu. Da me ne shvatite pogrešno, nisam pljuvač, čak sam se i sam razmišljao da uzmem 5s (6 mi se ne svidja), ali mi se čini da je usledilo jedno veeeeliko otrežnjenje.

Što se tiče Space-a, žao mi je što je čovek imao loše iskustvo. I meni bi smetalo to ulubljenje jer sam perfekcionista, i seo bih im na kičmu dok mi ne reše problem, pogotovo za te pare. Ali ***, da zamene aparat ne mogu, jer koliko sam čuo od prijateljice koja radi u Telekomu, morali su veliki broj telefona da odmah pošalju u američku ambasadu, pa budžovanima i tako dalje...

Dok se iPhone nije zvanično pojavio kod nas, svi su ga predstavljali kao svetinju, nešto što se ne kvari, nešto čemu ne treba servis, najbolja podrška.... A listajući malo komentare u ovih par tema se vidi da to nije ni približno tako. I još ko zna koliko ljudi je imalo probleme ali ih nema na forumu. Da me ne shvatite pogrešno, nisam pljuvač, čak sam se i sam razmišljao da uzmem 5s (6 mi se ne svidja), ali mi se čini da je usledilo jedno veeeeliko otrežnjenje.

Jeste u pravu si iPhone je najveci krš od telefona i samo se kvari,nema kome se nije pokvario a i podrška im je katastrofa tako da ni slucajno nemoj uzimati iPhone..njesra od telefona.

Pročitaj još jednom šta sam napisao, pogotovo taj deo koji si označio, pa onda ostavi komentar. I ne razumem zašto si se našao toliko pogođen.

Poslednja izmena:
Koliko ja vidim prituzbi na iphone na forumu ima vise nego za sve kineske telefone zajedno.....
Kada u tu jednacinu ubacis i ukupan broj kupljenih telefona, kao reputaciju i cenu iphone-a, dodjes do mnogo boljeg pokazatelja u korist kineskih telefona...

zato sto ljudi u Srbiji misle da kad su kupili iphone da su kupili neki higend premium quality uredjaj, i prevarili su se u startu... iphone je obican smartphone, koga imaju milioni i milioni ljudi sirom sveta, nema nista premium u sebi.

mislim wtf ljudi stavljaju foliju na telefon koji je vrhunske izrade? case??

Nazad
Vrh Dno