B92 je nesto menja raspored clanaka, tako da je sada promenjen link za gore navdenu izjavu oko Paypal-a: http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2010&mm=12&nav_id=478712
B92 je nesto menja raspored clanaka, tako da je sada promenjen link za gore navdenu izjavu oko Paypal-a: http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2010&mm=12&nav_id=478712
Ma dzaba im sva prica. Paypal nece ovde doci jos dugo... Rece mi prijatelj da to state department koci jer veruju da bi se preko paypala finansirali haski begunci ili sta vec.
nije sve do nas problem.
Paypal, kao americka firma, radi ono sto mu drzava kaze.
Skoro sam aplicirao za payoneer karticu (posto firma sa kojom saradjujem priznaje samo paypal i payoneer, ne rade swift i ne rade cekove).
Posaljem ja aplikaciju i stigne mi ovo:
The country from which you have applied is one that is listed by the US government as carrying an increased level of risk.
e tu je problem.
Prednost u odnosu na wire transfer kod nas, nema poreza na dohodak gradjana..![]()
Znaci, sama je priznala da ih mi limitiramo jer moraju da imaju kancelariju ovde? (oni inace nemaju sajt na korejskom, i verovatno imaju manje korisnika ovde - od cele zgrade koja ima samo IT firme, 15 spratova, 30 po spratu firmi, nijedan nema PP... kako li tek drugde).Jasna Matić je navela da PayPal trenutno ne dolazi u Srbiju, jer smo tržište sa premalim brojem korisnika, a imali bi velike troškove za otvaranje kancelarije ovde (na koje ih obavzuju naši zakoni).
Mozda se kao Hades u Borbi Titana naucio kako da zivi od toga da bude pljuvan pa se trudeAli možemo da pljunemo po političarima i u to ime, jer će oni i onako samo da se obrišu i nastave po starom.
To je zato sto su koliko se secam nasi ljudi zloupotrebljavali eBay i Amazon tokom 90tih i ranim '00tih ...nije sve do nas problem.
Paypal, kao americka firma, radi ono sto mu drzava kaze.
Skoro sam aplicirao za payoneer karticu (posto firma sa kojom saradjujem priznaje samo paypal i payoneer, ne rade swift i ne rade cekove).
Posaljem ja aplikaciju i stigne mi ovo:
The country from which you have applied is one that is listed by the US government as carrying an increased level of risk.
e tu je problem.
Nesto ne verujem da npr. Moneybookers ima kancelariju u Srbiji, a i ako imaju kako za njih nismo suvise malo trziste?Jasna Matić je navela da PayPal trenutno ne dolazi u Srbiju, jer smo tržište sa premalim brojem korisnika, a imali bi velike troškove za otvaranje kancelarije ovde (na koje ih obavzuju naši zakoni).
Koliko znam, problem je u tome sto Paypal ima status banke (Moneybookers ga nema). Zato moraju da otvore kancelariju ovde da bismo mi mogli legalno da otvaramo naloge...Svatio sam napokon u cemu je fora. Ovi nasi seljaci teraju paypal da ako dodje vamo da se registruje u srbiji kao banka, kao sto svaka "strana" banka ovde ima samo ime a u supstini je nezavisna od maticne kuce.
Takvi su nasi zakoni i oni to hoce.
Koliko znam, problem je u tome sto Paypal ima status banke (Moneybookers ga nema). Zato moraju da otvore kancelariju ovde da bismo mi mogli legalno da otvaramo naloge...
Koliko znam, problem je u tome sto Paypal ima status banke (Moneybookers ga nema). Zato moraju da otvore kancelariju ovde da bismo mi mogli legalno da otvaramo naloge...
Problem je Delta koja je sve i sva za uvoz.Kupio sam liker Šeridans,uvoznik delta dmd.Takođe je problem ova nesposobna skupština,možete li da zamislite ove sirove političare (nikolić,palma,cvetković,radikali..) kako raspravljaju o guglu,hercima,radeonu,nvidiji..Zamislite draškovića kako polemiše o peču i daunloudu sa sve njegovim engleskim akcentom.Usput,može mi neko objasniti kako pejpal funkcijoniše?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari