Možeš, bez ikakvih problema.![]()
Nemojte dalje da raspravljamo jer ovo sigurno bolje znam.
Jos samo Apple da dodje i milina.![]()
Uh sad mi je lakse... ne mora ni PP da dodje sadaApple u Srbiju? Ma nece, opustite se...
Al što volim ove trol komentar tipa "ja nemam šta da jedem vi kupujete programe za fon". Odakle li mu internet da ga ja priupitam.Evo i na b92 o tome Problem sa kupovinom Android aplikacija
Dear Milos Stankovic,
Thank you for contacting PayPal regarding our updates, I am happy to
assist you today.
I have investigated this issue for you and yes this information is
correct. Our International Team is working hard to expand our services
as rapidly as possible. Our service will be available to Serbia,
Macedonia and Montenegro shortly. I recommend that you go to the PayPal
website and click “Worldwide” at the bottom of the page to check for
regular updates.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
Yours sincerely,
Thomas
PayPal
Apple u Srbiju? Ma nece, opustite se...
Kao ni Pay Pal![]()
Pričam ti priču. Ovo može svako da naškraba. Ništa dok se ne promeni zakon o deviznom poslovanju
Carina i PDV nisu problem (svugde se naplacuju u svetu) vec spedicija![]()
Vise zavisi kakvu robu primas... elektroniku je tesko da ne oshinu, kao i nesto sto je glomazno ali sitnije stvari... uglavnom prolaze.Da ali mogu da stave da se to odnosi na proizvode skuplje na primer od 100eur (nekada je i bilo tako)A spedicija je isto dranje mada i to zavisi preko koga se prima roba...
Nema ni predloga izmene tog zakona u pripremi tako da nema mnogo sansi da se to uradi pre kraja septembra.Jedino ako sad pred izbore usvoje izmene i dopune zakona o deviznom poslovanju. Drugacije, mogu da PayPal logo da promene u trobojku, to nece raditi ovde.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=08&dd=11&nav_id=531293
Ovo što je NBS rekla ne odnosi se na Google Checkout, MoneyBookers ili PayPal, već na direktno (bez posrednika) trgovanje devizama od strane rezidenata (što je, koliko sam razumeo, zabranjeno Zakonom o deviznom poslovanju).
Korišćenje (i to dvosmerno) Google Checkout, MoneyBookers ili PayPal nije u suprotnosti sa zabranama iz Zakona o deviznom poslovanju, jer prilikom korišćenja ovih servisa korisnik ni u jednom trenutku ne otvara račun u stranoj banci, niti na njemu drži novac (već GC, MB ili PP sva plaćanja i naplatu vrše, u ime i za račun korisnika, preko sopstvenih bankarskih računa).
Direktna trgovina devizama od strane rezidenata je nešto drugo, ali nemam dovoljno detalja na šta se tačno (na koji servis/firmu) NBS osvrnula u ovom saopštenju...
Pozdrav,
Sloba
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1387847&postcount=64
Pa zar ne moze da se ugasi jedan PP nalog i otvori novi na istu karticu? Jeste smaranje ali ako nam to bude najveci problem lako cemo.Biće nezgodno za one koji su svoje kartice registrovali na okolne zemlje, mislim da "preregistracija" neće ići tako lako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari