zavisi preko cega ide shipping, ako je recimo usps, stice ti kuci, ali se carina racuna na cenu + shipping znaci, 8 + 23, i kad se carini, traze ti da uplatis neki iznos, pa ti onda stize paket.
Samo nemoj da salje za Italiju.Pitao sam ga da se raspita koliko bi bilo da pošalje ujaku mom u Trst, Italija, mislio sam ako je jeftinije, da šibne njemu tmo, ali kaže isto su mu rekli. Znači, da očekujem ta dva paketa kući, i da uživam![]()
Oni su katastrofa, ako uja dobije paket za mesec dana, imate srece.
Njih cak i neki prodavci izbegavaju.
Evo ja da se pohvalim prva uspesna kupovina je prosla! Paket mi je stigao iz Malezije. Trenutno cekam drugi paket, a registrovao sam se sa AMEX karticom.
Koliko dugo si čekao taj paket? Ja ova dva još uvek čekam ... :trust::trust::trust:
evo i ja da napomenem da mi je proshla verifikacija intezine visa internet kartice za PP (tnx za help @ MagicMaster)... sad josh samo da krenem da troshim,lol
Objektiv je u boljem stanju nego što sam mislio, vidim da je napisao vrednost 6 dolara, a isporuka 15, iako sam objektiv platio 8, a rekao mi je ispruka 24, (ja njemu i jesam platio 32 dolara) ali verovatno kad je odneo da su ga savetovali da stavi 6, da bi isporuka bila 15, tako da me amer izvaćario za 10 dolara. Osim ako nije platio tamo neku taksu, koja nije navedena na kutiji.
Sve u svemu, ja za 25 evra ovde takav objektiv nisam mogao da kupim, tako da sam zadovoljan.
Sada čekamo ovaj drugi da stigne.
evo i ja da napomenem da mi je proshla verifikacija intezine visa internet kartice za PP (tnx za help @ MagicMaster)... sad josh samo da krenem da troshim,lol
Koju si zemlju iz okruzenja iskoristio pri pravljenju PP naloga? Koliko vremena je bilo potrebno ovima iz Intese da ti izrade karticu?
Evo ga, stigao je. Obična pošta, nisam čak ništa ni potpisivao, samo sam pokazao u pošti ličnu kartu. Nisam ništa doplaćivao. Kažem u pošti, jer sam izašao iz radnje na 20 minuta do banke, i kada sam se vratio, bila ceduljica prikačena na vratima, a poštar je već bio tog jutra. Što me navodi na to da izgleda razvozi postexpress, i da su bili doneli do vrata, ali ja baksuz nisam bio tu tih 20ak minuta.
Objektiv je u boljem stanju nego što sam mislio, vidim da je napisao vrednost 6 dolara, a isporuka 15, iako sam objektiv platio 8, a rekao mi je ispruka 24, (ja njemu i jesam platio 32 dolara) ali verovatno kad je odneo da su ga savetovali da stavi 6, da bi isporuka bila 15, tako da me amer izvaćario za 10 dolara. Osim ako nije platio tamo neku taksu, koja nije navedena na kutiji.
Sve u svemu, ja za 25 evra ovde takav objektiv nisam mogao da kupim, tako da sam zadovoljan.
Sada čekamo ovaj drugi da stigne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari