Ne moze add funds na tvoj akaunt (to moze samo u USA) ali i nije potrebno.
Kad placas nesto PayPal povlaci lovu sa tvoje kartice direktno.
Ako si zavrsio stvar sa 4 digit kodom tvoj akaunt je verifikovan.
E sad ako hoces da verifikujes adresu to je drugo...
Samo ne znam cemu to?
Inace nije ti limitiran akaunt uopste,bez 4 digita mozes da placas do 500$ mesecno a sa njim (znaci vrefikovan ti je akaunt) negde 5000$ ako se ne varam.
Procitaj temu iz pocetka, imas iskustva ljudi sa slanjem racuna radi verifikacije... Ne kapiram kako je nekome kome je paypal account bitan tesko da procita par strana teme. Jel mora bas sve na tacni?
500 postova..i vec sam ih 2 puta procitao
Osim toga pitao sam za TU karticu u OVOJ godini...
al ako to ima onda cu da procitam opet
Evo procitao sam opet ali i zakljucio da nemam sansi da verifikujem.Iz prostog razloga zato sto moja adresa sto nisam stavio adresu iz srbije vec adresu u blizini nekog hotela u wien-u
I sada kupujem (modifiable) racun za struju iz austrije za 20E.![]()
Bas nemas srece taman si dobio karticu i blokiraju ti racun :wall:
ne mogu da zapocnem novu temu ili saljem oglase u Market, stalno dobijam ovu poruku:
you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
u cemu je fora?![]()
Hvala ti druze.Amex i Mastercard banke Intesa.
ima li veze koja vrsta od ovih kartica,posto vidim da ih ima po 2-3vrste od svake? Moze li se izvaditi neka od njih bez da imam tekuci u toj banci?Amex i Mastercard banke Intesa.
ima li veze koja vrsta od ovih kartica,posto vidim da ih ima po 2-3vrste od svake? Moze li se izvaditi neka od njih bez da imam tekuci u toj banci?
ima li veze koja vrsta od ovih kartica,posto vidim da ih ima po 2-3vrste od svake? Moze li se izvaditi neka od njih bez da imam tekuci u toj banci?
naravno. hvala. jos samo jedno, amex=american express ?Trebalo bi da moze da se dobije Mastercard uz Hit racun bez redovnih primanja uz odredjeni depozit naravno, ali za vise informacija moraces da se raspitas kod njih. :wave:
naravno. hvala. jos samo jedno, amex=american express ?
Evo ovako ljudi,moram malo da maltretiram vas koji imate brzi net...ja koristim usrani dail-up i nadam se da ce mi uskoro uvesti ADSL,pa necu nikoga maltretirati.Ne mrzi me da citam,vec stvarno sa ovim gov-netom je to jako tesko...
Da li ako registrujem racun na PP da sam iz Austrije mogu normalno da obavljam kupovinu na eBay-u,ako se naravno na eBay-u registrujem da sam iz Srbije?
I jos nesto,mnogi prodavci navode da stvari salju na PayPal adresu,sto mi logicno ne odgovara,ako sam se registrovao da sam iz Austrije.Zar ne?
P.S. Imam MasterCard Bance Intesa
Ja prodavce koji traze verifikovanu adresu izbegavam naravno. E sad sto se tice onih koji salju na PP adresu, a ne traze da je verifikovana u principu ne bi trebalo da bude problema jer ti si napisao za region da je Srbija, a drzava Austrija. I onda posta koja to doprema vidi da pise recimo Beograd, Srbija, Austrija i onda predpostave da je greska tj. trebalo bi da bude samo Beograd, Srbija i pomisle da je posiljilac pogresio. U teoriji trebao bi paket ipak da ti stigne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari