Šta je novo?

PayPal - RADI AmEx!

Ovo ce jako da ih potrese !
Cak i kada nas ukljuce u PP, prvih godinu-dve (a mozda i tri), nema primanja para na racun - samo placanje. Tako da ce gomila potpisnika peticije ostati u istim go..ima !

Neka nas za pocetak uvrste u "kompatibilne" zemlje!
Mada meni i treba iskljucivo da bih platio/kupio... Bar za sada. :smoke:

P.S.
Ne kosta nas nista da pokusamo da im skrenemo paznju... :trust:

Za pocetak nek nas bar zvanicno uvrste kao podrzanu zemlju za PP, i to je nesto.

meni je prosla MasterCard Banca Intese sinoc samo jos da dobijem kod za verifikaciju i milina :)

e poshto se bash NISHTA ne razumem u ove kartice zanima me kolko morash imati godina da bi imao karticu i morash li imati platu :d

da bi otvorio HIT racun u Banci Intesa ne treba da budes zaposlen potrebna je licna karta i depozit od 200 eura.Drugar je podneo zahtev pre 3.5 nedelje u Banci i jos uvek nije dobio kartice iako mu je receno da ce stici za 2 nedelje cisto da znas

Dexi, bojim se da to vise nema veze. Nasa posta je pocela da obracunava carinu na cenu sa shippingom, tako da gotovo uvek cena prelazi tih 20e. Bar se tako meni desilo poslednjih 5 puta :(

Onda treba pokusati sa izradiranim racunom i takav im odneti. Ne znam da li ce proci ali treba pokusati.

Ne moze Electron jer nema svoj broj, i sluzi samo za provlacenje kroz aparate.
Pise lepo na kartici :)

@dexi
Postar kad donese, vec je kasno za sve.

da bi otvorio HIT racun u Banci Intesa ne treba da budes zaposlen potrebna je licna karta i depozit od 200 eura.Drugar je podneo zahtev pre 3.5 nedelje u Banci i jos uvek nije dobio kartice iako mu je receno da ce stici za 2 nedelje cisto da znas

Stizu za mesec dana.Jos jedan dokaz da po tim bankama nemaju pojma ..
Mada su meni rekli tacno - mesec dana mada je proslo vise

Treba da mi stigne Intezin MasterCard za par nedelja. Nisu mi trazili nikakav racun otvoren kod njih, samo potvrdu o zaposlenju i visini zarade. Javljam da li je registracija na PP uspela.

Mene interesuje da li moze da se koristi neka virtuelna kartica na moneybookers-u, ima li nekakvih iskustava ?

Uspesno prosla Visa Internet Banca Intese :D na nalogu gde je i Master Intesin

Aj da ne otvaram novu temu, da li zna neko kako mogu pomocu TRACKING NUMBER-A da pratim posiljku, poslatu preko USPS-a?

Da li moze da se placa sa Visom Internet od banke Intesa preko moneybookers-a ?
I sta treba da bi se dobila Intesina Internet kartica ?

Moze da se placa,treba ti samo licna karta i da si punoletan :wall: Samo da se zna na karticu moze samo da se ulaze al ne moze da se dize,sto je po meni mnogo glupo:trust:

Aj da ne otvaram novu temu, da li zna neko kako mogu pomocu TRACKING NUMBER-A da pratim posiljku, poslatu preko USPS-a?

Pracenje posiljke preko USPS-a slobodno zaboravi. Na sajtu ce ti samo pisati da se prima kod njih u posti, i tako stoji 2,3 mjeseca :) mozda i vishe. Tako je trenutno sa ovim posiljkama koje su meni poslate tim pute. A davno su stigle kod mene :)

Pracenje posiljke preko USPS-a slobodno zaboravi. Na sajtu ce ti samo pisati da se prima kod njih u posti, i tako stoji 2,3 mjeseca :) mozda i vishe. Tako je trenutno sa ovim posiljkama koje su meni poslate tim pute. A davno su stigle kod mene :)

Nije tacno, bar ne u mom slucaju, a bilo ih je mnogo :)
Potreban je samo tracking number, evo primjera:
http://trkcnfrm1.smi.usps.com/PTSInternetWeb/InterLabelInquiry.do?origTrackNum=CJ164152973US
Klikni na additional details! Kad god sam narucivao paket preko USPS-a imao sam mogucnost pracenja posiljke i kad osvjeze stranicu sa Out of Foreign Customs znam da je paket preuzela nasa posta i paket dobijam za 1-2 dana maksimalno.

Poz

USPS First Class Mail International je najjeftiniji i nema tracking.

Znaci, sve zavisi kako ti je poslato - ne moze za 10$-15$ i shipping i tracking ;)

http://trkcnfrm1.smi.usps.com/PTSInternetWeb/InterLabelInquiry.do?origTrackNum=CJ164152973US
Klikni na additional details! Kad god sam narucivao paket preko USPS-a imao sam mogucnost pracenja posiljke i kad osvjeze stranicu sa Out of Foreign Customs znam da je paket preuzela nasa posta i paket dobijam za 1-2 dana maksimalno.

Poz

Ako je preuzme nasa posta onda ....neces ga nikad dobiti.:D

Paypal prosao ?
Ako je tako onda je uzimam sutra,onda se valjda bezo dobija i ne treba ti nista za nju

Da,prosao je.Registrovao sam se na Austriu,i samo su ovi pravili probleme iz call centra da mi iscitaju broj za proveru,medjutim cim sam uzeo za online banking sve je proslo ok.Dobio sam je za nekih 5-6 nedelja.

Poz

Hm, onda sam ja pogrijesio. Ja sam uglavnom primao narudzbine preko USPS First Mail International, UPSP Priority Mail International i znam da i dalje nemam nikakav info osim da se prima u posti. Express Mail je medjutim dosta skuplji...

Evo pratim posiljku za sada pise da je primljeno i da je napustilla USA.

Hm, onda sam ja pogrijesio. Ja sam uglavnom primao narudzbine preko USPS First Mail International, UPSP Priority Mail International i znam da i dalje nemam nikakav info osim da se prima u posti. Express Mail je medjutim dosta skuplji...

Ona posiljka sto sam postavio link jeste Priority Mail:

Type of Service: Priority Mail International
Label Number: CJ164152973US

Poz

Trebalo bi za koji dan onda da te informise da je poslato iz US, e sad, sto ti nije do sad...pitaj prodavca :)

Nazad
Vrh Dno