Šta je novo?

PayPal - RADI AmEx!

Ne moze add funds na tvoj akaunt (to moze samo u USA) ali i nije potrebno.
Kad placas nesto PayPal povlaci lovu sa tvoje kartice direktno.

Ne moze add funds na tvoj akaunt (to moze samo u USA) ali i nije potrebno.
Kad placas nesto PayPal povlaci lovu sa tvoje kartice direktno.

Hvala...

Samo nemam pojma kako da resim problem sa time sto mi je akount sada limitiran...
Pa moram da nadjem negde svoj racun za struju da bi ga osposobio

Jel mozda ima neko racun za struju/tako nesto iz austrije pa da ja to malo obradim u photoshopu i promenim adresu posto sam inace iz austrije 100% ali sam izgubio svoj racun za struju a uz to je vide ne koristim jer sam presao na fenjere ,cak mi i komp radi na pricipu kvazistaticke ekviladrijencije znaci bez strine ;)

Naravno na pm ako neko ima...

Poslednja izmena:
Ako si zavrsio stvar sa 4 digit kodom tvoj akaunt je verifikovan.
E sad ako hoces da verifikujes adresu to je drugo...
Samo ne znam cemu to?
Inace nije ti limitiran akaunt uopste,bez 4 digita mozes da placas do 500$ mesecno a sa njim (znaci vrefikovan ti je akaunt) negde 5000$ ako se ne varam.

Ako si zavrsio stvar sa 4 digit kodom tvoj akaunt je verifikovan.
E sad ako hoces da verifikujes adresu to je drugo...
Samo ne znam cemu to?
Inace nije ti limitiran akaunt uopste,bez 4 digita mozes da placas do 500$ mesecno a sa njim (znaci vrefikovan ti je akaunt) negde 5000$ ako se ne varam.

Ma ne treba mi tak limit ali su mi pokvareni slepci iz paypal-a limitirali acount tako da ne mogu da placam nista...mogu samo da primam novac,

Da bih ga odblokirao moram da posaljem neki racun

Mozda sam ja prvi kome se tako nesto desilo - baksuz, a moguce da od ove godine nije dobra ova mastercard kartica

Jel neko uspeo sa ovogodisnjiom karticom da registruje paypal bez problema pa da vidim da li da uzimem jos jednu mastercard karticu ?

Poslednja izmena:
Procitaj temu iz pocetka, imas iskustva ljudi sa slanjem racuna radi verifikacije... Ne kapiram kako je nekome kome je paypal account bitan tesko da procita par strana teme. Jel mora bas sve na tacni?

Procitaj temu iz pocetka, imas iskustva ljudi sa slanjem racuna radi verifikacije... Ne kapiram kako je nekome kome je paypal account bitan tesko da procita par strana teme. Jel mora bas sve na tacni?

500 postova..i vec sam ih 2 puta procitao
Osim toga pitao sam za TU karticu u OVOJ godini...

al ako to ima onda cu da procitam opet

500 postova..i vec sam ih 2 puta procitao
Osim toga pitao sam za TU karticu u OVOJ godini...

al ako to ima onda cu da procitam opet

Evo procitao sam opet ali i zakljucio da nemam sansi da verifikujem.Iz prostog razloga zato sto moja adresa sto nisam stavio adresu iz srbije vec adresu u blizini nekog hotela u wien-u

I sada kupujem (modifiable) racun za struju iz austrije za 20E.:)

Poslednja izmena:
Evo procitao sam opet ali i zakljucio da nemam sansi da verifikujem.Iz prostog razloga zato sto moja adresa sto nisam stavio adresu iz srbije vec adresu u blizini nekog hotela u wien-u

I sada kupujem (modifiable) racun za struju iz austrije za 20E.:)

Bas nemas srece taman si dobio karticu i blokiraju ti racun :wall:

A kada su ti javili da ti je racun blokiran, kada si dodao karticu ili posle prve kupovine ili...?

Upravo nakon sto sam pokusao da posaljem sam sebi novac.
da bih imao nesto na stanju.

Kartica je uredno prosla i acount je bio aktovan 5-6 minuta pre nego sto sam probao to da kupim.

Probacu da nadjem nas ili austrijski racun za neku struju i da ga malo prepravim pa javljam da li je uspelo.

ne mogu da zapocnem novu temu ili saljem oglase u Market, stalno dobijam ovu poruku:

you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

u cemu je fora? :mad:

Nemash dovoljno postova.. 100 je minimum ako neshto nije menjano :)

ok, hvala na informaciji, zao mi je sto sam morao ovde da posaljem (nisam uspeo da nadjem odgovor na FAQ ili bilo gde..)

ne mogu da zapocnem novu temu ili saljem oglase u Market, stalno dobijam ovu poruku:

you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

u cemu je fora? :mad:

Pise ti sve u pravilima foruma ;)

Pocetnik sam u registrovanju ebay i paypal naloga, procitao sam dosta postova na ovu temu, medjutim nije mi jasno koja je opcija povoljna za slanje i primanje novca za korisnike iz Srbije. Video sam da paypal nalog salje i prima novac sa vrlo malo zemalja. Da li je moguce iskoristit otvaranje nekog non resident racuna u americi, video sam na netu vise ponuda za tako nesto. Da li je neko iz Srbije koristio ovakve racune, primer... http://usa2beok.com/debitcard4.htm ? Da li je moguce nekako na ebay koristiti takvu karticu za primanje novca od kupaca?

ima li veze koja vrsta od ovih kartica,posto vidim da ih ima po 2-3vrste od svake? Moze li se izvaditi neka od njih bez da imam tekuci u toj banci?

Uvek uzimaj standard verzije ili bolje.Electron i ostala čuda ne rade uvek.

ima li veze koja vrsta od ovih kartica,posto vidim da ih ima po 2-3vrste od svake? Moze li se izvaditi neka od njih bez da imam tekuci u toj banci?

Trebalo bi da moze da se dobije Mastercard uz Hit racun bez redovnih primanja uz odredjeni depozit naravno, ali za vise informacija moraces da se raspitas kod njih. :wave:

Evo ovako ljudi,moram malo da maltretiram vas koji imate brzi net...ja koristim usrani dail-up i nadam se da ce mi uskoro uvesti ADSL,pa necu nikoga maltretirati.Ne mrzi me da citam,vec stvarno sa ovim gov-netom je to jako tesko...

Da li ako registrujem racun na PP da sam iz Austrije mogu normalno da obavljam kupovinu na eBay-u,ako se naravno na eBay-u registrujem da sam iz Srbije?

I jos nesto,mnogi prodavci navode da stvari salju na PayPal adresu,sto mi logicno ne odgovara,ako sam se registrovao da sam iz Austrije.Zar ne?

P.S. Imam MasterCard Bance Intesa

ovako imam verifikovan nalog na druga iz Kanade i sto se tice ebaya ljudi su mi slali stvari vrednosti i do 500eura na adresu u Srbiji iako nije bila u spisku,al kupio sam futrolu za iPod vrednost 1$ i covek napravi frku i jedva nekako ostavise mi acount,sve ti zavisi od prodavca do prodavca

Cudan problem sa PayPal-om!

Mala digresija, da ne otvaram novu temu.

Znaci kad se logujem javlja mi da sifra nije tacna? Ja je nisam menjao.
Uzmem uradim pass recovery i logujem se i sve je Ok.
Vec sutradan opet isto sifra nije tacna...i tako u krug 3x za zadnja 3 dana?

Sta mislite?

Evo ovako ljudi,moram malo da maltretiram vas koji imate brzi net...ja koristim usrani dail-up i nadam se da ce mi uskoro uvesti ADSL,pa necu nikoga maltretirati.Ne mrzi me da citam,vec stvarno sa ovim gov-netom je to jako tesko...

Da li ako registrujem racun na PP da sam iz Austrije mogu normalno da obavljam kupovinu na eBay-u,ako se naravno na eBay-u registrujem da sam iz Srbije?

I jos nesto,mnogi prodavci navode da stvari salju na PayPal adresu,sto mi logicno ne odgovara,ako sam se registrovao da sam iz Austrije.Zar ne?

P.S. Imam MasterCard Bance Intesa

Ja prodavce koji traze verifikovanu adresu izbegavam naravno :). E sad sto se tice onih koji salju na PP adresu, a ne traze da je verifikovana u principu ne bi trebalo da bude problema jer ti si napisao za region da je Srbija, a drzava Austrija. I onda posta koja to doprema vidi da pise recimo Beograd, Srbija, Austrija i onda predpostave da je greska tj. trebalo bi da bude samo Beograd, Srbija i pomisle da je posiljilac pogresio. U teoriji trebao bi paket ipak da ti stigne...

Ja prodavce koji traze verifikovanu adresu izbegavam naravno :). E sad sto se tice onih koji salju na PP adresu, a ne traze da je verifikovana u principu ne bi trebalo da bude problema jer ti si napisao za region da je Srbija, a drzava Austrija. I onda posta koja to doprema vidi da pise recimo Beograd, Srbija, Austrija i onda predpostave da je greska tj. trebalo bi da bude samo Beograd, Srbija i pomisle da je posiljilac pogresio. U teoriji trebao bi paket ipak da ti stigne...

O.K. znaci da uvek prvo pitam na koju adresu salju?Ili to mozda pise u opisu shipinga za dati proizvod?

A koliko sam skontao ovo za gresku,znaci bolje da prvo probam sa nekim jeftinijim stvarima.A ako prodavac salje na eBay adresu onda nije frka:trust:

pa najbolje da pitas prodavca mada uglavnom vecna salje gde pise Worldwide

Vrh Dno