Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

opet pala blokada (pretpostavljam zbog previse 2fa zahteva). sto je najgore sad mi verifikacija ne prolazi uopste, dok mislim da mi je prosli put prosla, ali sam i dalje morao cekati 24h da bi se resetovao limit za poruke.. uvek se neko ****** desi kada treba pare da povucem -_-

Ovih dana sve neki zastoji u online plaćanju, danas na ebayu.
Hoću da platim, ulogujem se u paypal (nisam ga koristio bar godinu dana) promenim podatke o istekloj kartici i paypal ne šalje sms (ili ga barem ne dobijam) za verifikaciju. Pokušao tri puta, pokušao sa odlogovanjem i restartom telefona.
Jesam nešto propustio, paypal i dalje funkcioniše za nas iz balkanskog tigra?

Ovih dana sve neki zastoji u online plaćanju, danas na ebayu.
Hoću da platim, ulogujem se u paypal (nisam ga koristio bar godinu dana) promenim podatke o istekloj kartici i paypal ne šalje sms (ili ga barem ne dobijam) za verifikaciju. Pokušao tri puta, pokušao sa odlogovanjem i restartom telefona.
Jesam nešto propustio, paypal i dalje funkcioniše za nas iz balkanskog tigra?
za kartice ti ne salje sms, vec treba da upises kod iz bank statement-a, tj izvoda.

@Poolmaker PayPal ti ne šalje sms, već banka za potrošnju po karticu (alternativno notifikacije ili ništa pa ideš u e/mBanking da gledaš opis transakcije rezervisanih sredstava, eventualno zoveš call centar ili u krajnjem slučaju čekaš izvod). Kada je reizdata kartica sa istim brojem, odabereš je i ideš na opciju Update card, a sa drugim, dodaješ je regularno. Zajedničko za oba slučajeva je što zadužuje i stornira 1$, zatim kada ideš na Confirm card, tek onda za rezervisanih 1.5€ unosiš četvorocifreni kod iz opisa rezervacije. Postoji mogućnost i automatski da se potvrdi, kao što je kod mene bio slučaj za OTP Visa Business Platinum pa je bilo nepotrebno da ih zovem (Sinhro paket nema listu transakcija u e/mBankingu za fizička lica, koncipiran je kao dodatak ličnih Praktik ili Prestiž paketa).

Da, da, to mi nije palo na pamet, mislio sam da cima samo za withdraw. Kad uspeš da dobiješ sms 2fa, namesti authenticator.

Posle nekog vremena paypal nudi mogucnost da se korisit passkey telefona i onda SMS ne treba.

Vrh Dno