uji
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2019
- Poena
- 705
Nije sekta vec procitas uslove koriscenja. Postoje razlozi zasto je to tako.znaci sekta definitivno
Da li si plaćao neke usluge na sumnjivim sajtovima?ps da li je moguce da mi je ip adresa na black listi sad citam....vecinu transakcija radio preko telefona na telenor net....
Da li je još neko imao sličan problem sa logovanjem na PayPal?Sorry, we couldn't confirm it's you
@DZOSUA Visa karticom vezanom za račun u evrima. Komercijalna je jedino fer sa kursom ako Visa PayWave ostane dinarska. Visa Internet Poštanske štedionice takođe radi instant transfer, ali mora depozit od 20+5€ pokriće za troškove i povezivanje. Svakako ćeš bolje proći i sa dinarskom karticom iRačuna Raiffeisen banke po kursu od oko 115 u odnosu na PP kurs za Master od 112 i provizijom Mobi banke od 3% za priliv na karticu.
@Ulf jesi li probao drugi uređaj, očistio cache, cookies...? Ovo im je tipičan bag i najčešće ima veze sa tim ili sa brojem telefona.
Ne znam da li baš uzimaju 5USD na 40USD, ali da su se obezobrazili, jesu...Ne,ne druze nisi skontao...ima neki sajt gde me placaju,izabrao sam da mi sredstva zaradjena na njemu prebacuju na PP i to su danas uradili,prebacili na PP,a ovaj mi cornuo oko 5$...znaci nisam sa PP nista prebacivao na svoje kartice
Pa evo kako je meni hronoloski bilo 😉Ne znam da li baš uzimaju 5USD na 40USD, ali da su se obezobrazili, jesu...
Piše da im je basic fee za internacionalne transakcije 4,4%, ali mislim da u stvarnosti uzimaju 6% od transakcije vrednosti ispod 100USD/EUR (bar je tako bilo neki dan na uplatu koja je legla meni).
Iskreno, par puta sam iz njiihovih Policy papers pokušao da definitivno uklavirim koliko tačno i šta uzimaju po transakciji, ali nisam uspeo.
Ako te zanima koliko su ti tačno uzeli, piše u detaljima kod svake transkcije koliko su ti tačno uzeli za PP fees, ali ne piše na osnovu čega i zašto baš toliko.Pa evo kako je meni hronoloski bilo 😉
Imao na stanju oko 13 i nesto,uplatu dobio 40 i nesto,znaci trebao bi imati oko 53 i nesto dolara ukupno na stanju,a imam 48 i nesto...ispada da mi oko 5 dolara PP maznuo
Ne mogu to da nadjem...a mene zanima jel mogu videti koliko je moje stanje na PP bilo pre ove uplate od 40 dolara?Ako te zanima koliko su ti tačno uzeli, piše u detaljima kod svake transkcije koliko su ti tačno uzeli za PP fees, ali ne piše na osnovu čega i zašto baš toliko.
Ne mogu to da nadjem...a mene zanima jel mogu videti koliko je moje stanje na PP bilo pre ove uplate od 40 dolara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari