Pozdrav svima, citala sam neke postove ali nisam nasla to sto mi treba, a nemam bas vremena, hitno mi je, i nigde, ne samo ovde, ne vidim da je neko nesto napisao:
Da li neko zna kad se novac prebacuje sa paypal racuna na paypal racun u inostranstvu, kolika se provizija placa? Znaci pokusavam da prebacim 1000e, (na kartici imam 1050) znaci 50e kao provizija ne prolazi, stalno mi odbijaju transakciju. Pa koliko to uzimaju na 1000e?
Je l' ja to nesto pogresno radim, je l' postoji neki limit? I jos nesto, molim nekog da mi odgovori, da li se uzima ista provizija kad ja vrsim prenos sa racuna na racun i prilikom placanja, znaci kad mi neko posalje paypal request pa onda platim? Mozda je glupo pitanje, ali za svaki slucaj da pitam jer cini mi se da sam negde procitala da kad ja vrsim prenos placam visu proviziju.
Imam devizni racun u evrima, intezinu visa elektron karticu.
Ranije mi nista nisu uzimali, znaci hocu da prebacim 10e, oduzme mi se 10e i to je to. Nedavno su krenuli da mi naplacuju. Nisam se nikom u paypal-u obracala vezano za one konverzije, ne znam da li to jos uvek vazi, diskutovalo se o tome prosle godine, ali nekima je paypal vratio na dinare opet.
Sto se tice podesavanja, nema vise opcija kao sto je nekad bilo ili ja ne vidim...bilo je tu nesto da se podesi..a ne vidim na njihovom sajtu, gde pise nesto o provizijama, konfuzno je, jedino vidim nesto 4%. Nije toliko, uzimaju vise.