dzonihsv
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.11.2007
- Poena
- 725
Neko "ažuriranje sistema" zarad poboljšanja korisničkog iskustva, bla, bla...
meni radi zadnjih 7 dana bez problema. doduže paypal nalog je madjarski ako to ima veze![]()
Evo i taj deo ko mi salje?Moguće da je phishing. Nemoj kliktati na bilo kakve linkove iz tog maila, već u Gugl ili kucaj sam www.paypal.com pa promeni pass za svaki slučaj.
Koja je dolazna email adresa tog maila? Da li kad pređeš mišem (bez kliktanja) preko tog linka, dobiješ neku drugu adresu?
edit: Sad sam malo guglao i verovatno je fishing. Reče neko da se Paypal nikada ne obraća sa "Dear", već sa punim imenom i prezimenom.
Na Ebay mi ne odgovara. Otvorio sam dispute na PP da trazim deo novca. Ne znam kako to ide sad. Sat ne bih ni zeleo da vracam, koristicu ga ovakoMoze on da naglasi sta god hoce, ako si PPom platio, on placa i return shipping cak.
Ali ako prihvatas povrat samo dela, najbolje ga pitaj porukom na eBayu da ti vrati na PP (friendly send, ne ono kao da plati neku uslugu! jer to moze da trazi nazad kad god zazeli maltene), verovatno ce pristati na to sam, umesto da placa i smara se sa satom opet.
Postarina ti je oko 500-800din za tako nesto sitno, mozda i manje.
Kad god postoji ta mogucnost, ja radije dam neki $ vise Top-rated prodavcu.Uzeo sam na Ebay neki sat, prodavac ima oko 30ak pozitivnih ocena
Bas si detaljno opisao problem ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari