Može preko nekih sajtova što vrše konverziju ali ti je baš skupo. Najbolje bi bilo da i druga strana otvori PP i onda pošalješ na drugi PP račun.Da li ima neka fora da prebacim pare sa paypal balansa na neciji western union?
Da li ima neka fora da prebacim pare sa paypal balansa na neciji western union?
Pitanje za PP ballance. Drug bi da mi uplati 20€ (iz SRB - to moze?). Ima li provizije? Onda imam 20€ na stanju, mogu li da koristim za kupovinu, recimo placam nesto od 45€, a 20€ mi se skine sa stanja a 25€ povuče sa kartice? Čitajući temu do sada, čini mi se da to ne može, vec je ili ballance (i istoj valuti!) ili sa kartice.
A da povlacim 20€ na karticu/racun se nekako ne isplati, velika provizija za mali iznos. Da mi tih 20€ ne bude zarobljeno.
Šta je pametno učiniti? Hvala!![]()
Ti baš puno pitanja postavljaš a dosta toga možeš već da nađeš u prvoj poruci... [emoji3]Pitanje za PP ballance. Drug bi da mi uplati 20€ (iz SRB - to moze?). Ima li provizije? Onda imam 20€ na stanju, mogu li da koristim za kupovinu, recimo placam nesto od 45€, a 20€ mi se skine sa stanja a 25€ povuče sa kartice? Čitajući temu do sada, čini mi se da to ne može, vec je ili ballance (i istoj valuti!) ili sa kartice.
A da povlacim 20€ na karticu/racun se nekako ne isplati, velika provizija za mali iznos. Da mi tih 20€ ne bude zarobljeno.
Šta je pametno učiniti? Hvala!![]()
Meni je danas službenica banke rekla da usluga Intesa mobi i plaćanje računa preko interneta nije dostupno za devizne račune. Prethodno mi je njihov agent u korisničkom centru rekla da je moguće aktivirati usluge lično u banci.EDIT: Hmm, eBanking jeste, za mbanking nisam siguran, ali MISLIM da jeste.
I onda ce se pojaviti opcija da biram da li se novac povlači sa kartice ili stanja (ballance)?Pa kad već oćeš da kupiš nešto od 45, uplati još 25e posle te uplate od druga![]()
Sad gledam PP sajt i glup sam, ne mogu da nađem kako bih uplatio sam još 25€ na svoje stanje (ballance)?Pa kad već oćeš da kupiš nešto od 45, uplati još 25e posle te uplate od druga![]()
Ako odbijes ponudu da posaljes telefon - dobijas nista, gubis popravku telefona.Dobio sam da vratim telefon a piše da svi troškovi idu meni (oko15e) e sada ako ga kinezi ocarine onda i to ima da mi naplate?
Šta se dešava ako odbijem ponudu da šaljem telefon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari