Zanimljivost: PP dozvoljava mi plaćanje samo sa jednog računara. Ako se ulogujem sa drugog, sa iste kućne mreže -- ne može. Ako sa bilo kog drugog kompa probam -- neće. U stvari, imam unete dve adrese, jednu hoće uvek, a drugu prihvata samo s jednog računara. Sve vreme plaćam istom primaocu kojem sam već plaćao, isti, manji iznos. Isti browser, drugi OS svaki put, ali čak i ne druga IP adresa (ista kućna mreža). Naravno, kada CC pitam zašto je to tako, dobijem mambo-jumbo BS "our internal system is automated and behaving on its own".
Sem toga, izbrisao sam TB MC iz jednog PP naloga i hteo da dodam u drugi, ali mi ne daje i dalje:
We’re sorry, this card can’t be added to additional PayPal accounts. Please add a different card.
Kad pitam CC zašto, kažu da je kartica u upotrebi i linkovana za nalog, iako znam da nije, i ulogujem se u stari nalog i uverim se da nije. Čak iz starog naloga pitam CC i kažu mi da je sve ok i da karticu mogu da vežem gde hoću.
Mislite da će čekanje da reši problem?
Inače, obe kartice (BI Visa Internet i TB MC) prijavljujem na nalog koji ne glasi na moje ime, ali ga samo ja koristim. :smoke: (Prva kartica radi samo sa jednog kompa na adresu koja nije billing, a sa svakog na adresu koja je i billing.) Nemam iskustva s PP, pa ne znam da li čekati, ili je baš problem ako se nalog vodi na Peru a doda se Mikina kartica (a Pera i Mika iz istog grada)... Ugnjavih, al' vreme mi oduze PP.