Boze, znaci za kuciste od 15KG moram racunati preko 100 eur?
Onda moram ipak da odustajem...ja sam mislio d anekih 50 eur...ali preko 100 eur nema sanse...
edit: i zasto da me ne ebe zivot josh vise...lik mi nudi kompletnu vodeni sistem, sa quad radijatorom, fitinzima, crevima i cpu blokom za 50 dolara...
Ovo mi je njihova 3. ili 4. Virtuon kartica (istekne stara). Prvi put da moram nesto prijavljivati.Moraš da je prijavis za e banking, onda dobiješ onaj njihov pin i možeš preko e bankinga da vidiš transakciju koju PP zahteva.
Iz Nemacke je glupo platiti shipping, za 20e ces bez problema busom naci da ti neko donese(u stvari i za manje, za 20e mozes da biras)
A nece ga cimati za limariju na granici garant.
Ako imas poznanika, baci mi pm da se dogovorimo
Treba da kupim kacigu za americki fudbal za mene, od ponudjenih nacina placanja mi nudi paypall i mastercard, sad ja se pitam da li je bolje da kupim preko paypall-a koji je vezan za Visa Internet Banke Inteze, ili da probam da sam zamenim u dolare i uplatim preko Telenor Banke? Je li neko probao da uplati u dolarima sa visevalutnog Telenor Banke? U pitanju je iznos od 200 USD
tema je paypal a ne Arsenije Čarnojević i velike seobe srba u Nemačku i slicno

Obavezno izaberite da PayPal NE radi konverziju valuta nikako, jer cete u suprotnom dobiti naplatu "kroz dinare" sa velikom provizijom. (Kako iskljuciti konverziju od strane PayPala se nalazi na kraju ovog FAQ-a). Ukoliko dodajete/menjate karticu sa koje se povlace sredstva na PayPal, vrlo verovatno cete opet morati da uradite isto.
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari