Boze, znaci za kuciste od 15KG moram racunati preko 100 eur?
Onda moram ipak da odustajem...ja sam mislio d anekih 50 eur...ali preko 100 eur nema sanse...
edit: i zasto da me ne ebe zivot josh vise...lik mi nudi kompletnu vodeni sistem, sa quad radijatorom, fitinzima, crevima i cpu blokom za 50 dolara...
Ovo mi je njihova 3. ili 4. Virtuon kartica (istekne stara). Prvi put da moram nesto prijavljivati.Moraš da je prijavis za e banking, onda dobiješ onaj njihov pin i možeš preko e bankinga da vidiš transakciju koju PP zahteva.
Iz Nemacke je glupo platiti shipping, za 20e ces bez problema busom naci da ti neko donese(u stvari i za manje, za 20e mozes da biras)
A nece ga cimati za limariju na granici garant.
Ako imas poznanika, baci mi pm da se dogovorimo![]()
Treba da kupim kacigu za americki fudbal za mene, od ponudjenih nacina placanja mi nudi paypall i mastercard, sad ja se pitam da li je bolje da kupim preko paypall-a koji je vezan za Visa Internet Banke Inteze, ili da probam da sam zamenim u dolare i uplatim preko Telenor Banke? Je li neko probao da uplati u dolarima sa visevalutnog Telenor Banke? U pitanju je iznos od 200 USD
tema je paypal a ne Arsenije Čarnojević i velike seobe srba u Nemačku i slicno
Obavezno izaberite da PayPal NE radi konverziju valuta nikako, jer cete u suprotnom dobiti naplatu "kroz dinare" sa velikom provizijom. (Kako iskljuciti konverziju od strane PayPala se nalazi na kraju ovog FAQ-a). Ukoliko dodajete/menjate karticu sa koje se povlace sredstva na PayPal, vrlo verovatno cete opet morati da uradite isto.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari