Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Sekjuriti je u pitanju...dakle on funcionise tako sto detektuje novi browser tako vam je i na fejbooku i na steam (steam guard).

za steam znam,na facebooku mi se ne desava to nikada

inace stvarno poslusaj magic mastera,ta velika slova postoje sa razlogom....meni isto ne da da udjem kada kucam mala slova,a na slici su velika

O kakvom sekjuriti celendzu je stvar?

Ja sam se sad ulogovao na laptopu sa Win7, najnormalnije. Posle dve sekunde se izlogovao, pa se ulogovao na desktopu sa WinXP, isto najnormalnije. Isti net, isti IP. Mozda bi nesto "rekao" da je bio drugi IP. Mozda bi takodje nesto rekao da sam bio ulogovan istovremeno na oba kompa. Ali posto nije bilo nista od toga, sve mi je bilo najnormalnije.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Prestanite da se zezate jer to nije lepo da se radi... forum ovaj ne sluzi za takve stvari.

MagicMaster zaista nije lepo to da radis,ako nastavis prijavicu tvoje postove u kojima govoris da treba da kucam velika i mala slova.

:lupko: :lupko: :lupko:

OK ....a smem li ja da nastavim da kucam velika slova, kad su velika u izazovu?

Da li je neko reinstalirao sistem i pokusao da se uloguje u PayPal nalog?

Napravili su novi sistem zastite naloga i nije nikako moguce ulogovati se ,ako se loguje preko novog device ,moras prvo da napravis novi nalog i na njemu da verifikujes email pa tek onda da ih kontaktiras preko novog naloga...kado bi vam sredili stari...
Evo brate ja se sad po prvi put ulogovao preko mobilnog na svoj nalog na PP-u i odmah usao otkucao onaj secuirty code i to sve malim slovima iako su bila velika i najnormalnije se ulogovao.
Nesto brate sa tvojim nalogom nije u redi. Mislim bilo mi je odmah cudno zasto bi to tako bilo nema smisla, i morao sam to da proverim i tacna informacija je da mozes sa bilo kog uredjaja da se logujes bez problema.
Opet kazem nikada nisam isao na PP preko fona sad prvi put.

inace stvarno poslusaj magic mastera,ta velika slova postoje sa razlogom....meni isto ne da da udjem kada kucam mala slova,a na slici su velika
Ocigledno NE POSTOJE sa razlogom, ja se logujem sa malim slovima u FF na mobilnom bez problema, sta je bre to sa vasim nalozima na PP, ovaj ne moze da se uloguje sa drugog uredjaja odnosno sa reinstaliranim sistemom, ovaj ne moze sa malim slovima, jel vama sifra na PP 123456???
Ne razumem ili je moj nalog i fon nesto extra kad mogu da se logujem sa fona i sa malim slovima ne trebaju mi velika iako su prikazana?

meni ne da sa malim slovima ozbiljno,ne zezam se
ne samo na paypal,na raznim sajtovima koji nude logovanje sa kodom sa slike,ne da da se unesu mala slova,nego bas onako kako je prikazano

meni ne da sa malim slovima ozbiljno,ne zezam se
ne samo na paypal,na raznim sajtovima koji nude logovanje sa kodom sa slike,ne da da se unesu mala slova,nego bas onako kako je prikazano

Ni ja se ne zezam, ja NIKAD ni na jednom sajtu ne ukucavam velika slova i uvek prolaze mala, sta je bre to sa vasim kompovima??? Ozbiljno nikad nemam problem sa tim kucanjima, ne zezam se, ozbiljan sam da neko ne protumaci da zezam bilo koga, samo sam iskren.

Sad sam zvao paypal preko skype poziv je besplatan +18882211161 i lepo se javio operater i sve mi sredio..poslao mi da restartujem pw i da upisem neki broj koji mi je preko telefona izdiktirao operater zatim sam verifikovao email i sad sve radi kako treba,pitao sam ih zasto se to desilo i rekli su zato sto je neko nekoliko puta upisao pogresnu sifru,i zatim su zakljucali nalog iz sigurnosnih razloga.

Secam se samo da sam u poslednje vreme instaliravao raznorazne programe sa torrenta pa verovatno sam pokupio neki virus,a verovatno i do toga sto sam reinstalirao sistem,sve se zajedno spojilo u jedno i napravilo problem,ako i vi budete imali takav problem samo ih pozovete preko skype ili google takl i resice vam problem. :)

Poslednja izmena:
Necu sad da probam, tom drugaru to vise ne treba, a ne bih smeo svojevoljno :D

Ali kapiram da bi moralo da omoguce logovanje sa vise IP-a. NE da se te IP adrese menjanju iz minuta u minut, ali u nekom razumnom intervalu. Iz razloga putovanja korisnika... otputuje recimo na odmor u Rim (ili Pariz, Ameri vole da putuju u Pariz) i ne bi smelo da mu pravi problem logovanje sa drugog IP-a. Ali ako se menja iz trena u tren, to vec znaci da se vise raznih ljudi loguje.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Poslednja izmena:
evo ja sam danas to koristio
u opisu pise da pamti podatke za svaki sledeci put

Primetio sam da su mi na Skrill-u skinuli Merchant service fee 19.95 eura to je verovato njihova preplata.Da li i na paypal postoji takva preplata u zemljama u kojima je moguce povalaciti novac?

Poslednja izmena:
Ne.

Kako si dobio Merchant account na Skrillu?? Meni su skoro rekli da nije podrzano u Srbiji. Jel' nas Skrill racun, i imas mogucnost da postavis Buy dugme na sajtu?

Ne.

Kako si dobio Merchant account na Skrillu?? Meni su skoro rekli da nije podrzano u Srbiji. Jel' nas Skrill racun, i imas mogucnost da postavis Buy dugme na sajtu?

Ne.

Taj klik za private computer ne sluzi nicemu u realnosti, jos jedan checkbox za izbegavati :D

Vrh Dno