uplacuje ti na email adresu na kojoj ti je paypal nalog sto ti je ujedno i korisnicko ime kad se logujes na ppdakle ako ti je [email protected] adresa na paypalu, ja ti na tu adresu uplacujem novac i stize ti, nikakav link ili broj itd...
a cekaj ja imam neki sajt i hocu da stavim baner pay pal-a na moj sajt da musterija kada klikne direkno ide na moj pay pal nalog
barem sam do sada ja drugima tako placao za usluge a verujem i mnogi od vas
kako to onda?
Zavisi koju implementaciju i šta želiš da radiš kada je u pitanju PP naplata neke usluge. Ukoliko želiš neke manje posliće i tome slično onda najbolja vaijanta da navedeš tvoju email adresu od PP naloga na svom sajtu, a ako želiš nešto ozbiljnije ides na PP Merchant gde imaš pravila i sve tome slično što spada, evo na ovom linku imaš sve lepo objašnjeno šta i kako i koje opcije ti nudi PP https://www.paypal.com/hr/webapps/mpp/merchant
I uvek ću govoriti jedno, dobro proučite pravila prilikom poslovanja sa PP, a pogotovo obratiti pažnju kada je primanje novca u pitanju jer su na tom polju jako rigorozni.
Pri čemu sam PayPal nalog MORA da bude povezan sa računom u banci
uopste nisam mislio na donacije vec klasican baner na kome pise njihov logo PAY PAL gde se musterija rekonektuje na sajt PP za naplatu
kako ste do sada vi placali nekome ako ne preko banera sa sajta?
Ovo mi lici na Merchant tools, mislim da mi Mercant account necemo moci da imamo ako nije firma u pitanju. (ja i u Koreji nisam valjda mogao Merchant acc. da otvorim)
za šta 500 evra?
ma jok bre, iskosta te sve to oko 100e... osim ako nije nesto promenjeno u zadnjih 6-8 meseci...
Висина накнаде за регистрацију предузетника
Накнада за регистрацију предузетника износи 1.500,00 динара.
1EUR, ne 500EURAli svaka cast ako toliko dugo nisi informisan, i misli da je taj ulog u stvari i 1% problema za firme kod nas
Ne pocinji sa PayPal-om naplatu, nema dovoljno jak sedativ da te smiri posle
EDIT: Ovo je upuceno Armoru naravno, nego dok pogledam ostale teme, ne vidim da je jos neko postovao![]()
pocetnicki kapital firme je 100din... Sve takse koje se placaju, obrasci, pecat i sve ostalo sto ti treba... na kraju izadje oko 100e... Toliko je mene izaslo pre 8meseci... Mada, mislim da ima i razlike u ceni u zavisnosti od opstine gde se registruje firma... Govorim o DOO...
Nekad si morao 2500 USD da položiš u banku, za DOO, možda je sada to tih 500 EUR za koje si čuo, ali možda je i to smanjeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari