Malopre sam bio do Erste Banke i otvorio Omladinski račun. Rekla mi je žena da će da me zove kad mi stignu kartice, samo nije rekla koliko treba da se čeka na to?
Ja sam dobio za otprilike 3 nedelje posto je dolazila iz Austrije zajedno sa TAN tablicom. I uredno radi na PP i mastercard i visa kartica erste omladinskog racuna
Jel' neko mozda dodao nasu srpsku karticu (bilo koje banke) na recimo hrvatski ili BiH paypal nalog, pa je tako koristio za povlacenje novca ? Ovo bi moglo da bude odlicno resenje dok Srbija ne dobije mogucnost povlacenja novca na lokalne kartice.
Pa to je moglo ranije, u skorije vreme nisi mogao da karticu spojis sa HR ili BiH.
Stigla mi je juče kartica iz banke. Registrovao sam se na PP, ukucao broj kartice sve je lepo prošlo. Skinuli su mi onih 1.5e radi provere. Evo danas mi još uvek nema da vidim tu transakciju da je potvrdim, a nema ni na stanju računa tog novca. Koliko vremenski treba da se čeka?
Govoriš za erste? Ako pričaš o njihovom e-bankingu, moraćeš da ih zoveš da ti izdiktiraju broj, pošto ja vidim transakciju sa PP, ali ne mogu da pošaljem detalje transakcije. Znači pravac kontakt servis....
Idi u rezervisana sredstva na ebankingu i videces taj trosak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari