Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Evo da se pozalim, pri registraciji su mi skinuli 1+1,5e a vratili samo 1,5. Nije da mi treba tih 100 dinara, ali ako su svakome tako skinuli...lepa zarada

Meni nisu ništa vratili evo 3 dan. Skinuto 1,5 + 0,1€.

ni meni nisu vratili...1,5e+1e....
nece da mi linkuje ebay sa paypal-om....
kada kliknem na "link my paypal account", malo saceka, pa otvori stranu na kojoj pise:

Confirm and complete your eBay registration
Enter your confirmation code
To complete your registration, enter the confirmation code from the email that you received from eBay.

na desnoj strani:
Didn't receive the email from us?
Check that your email address is spelled correctly. If everything looks OK, click 'Resend email' and we'll try again.
Email address

Pritisnem "resend email", ali nista se ne dogadja....

inace, ja sam tek sada, pre neki dan, otvorio ebay nalog...da li to ima veze?

Poslednja izmena:
Meni su skinuli 1e + 1.5 e mada ja u Aik ne mogu ni na koji nacin da vidim da li su mi vratili nego da odem u banku :/

deki30 : ne retko se desava ali proveri da li ti je mozda poslato u spamu mail...

Poslednja izmena:
Stvarno smarate više sa tim 1.5 euro .... onoliko falio taj PP, a sada problem 1.5 eura....

Nije do njih, vratiće se, to zavisi od naših banaka.

Meni je na jednu karticu vraćeno, na drugu nije još..... dajte bre ljudi, tema je i onako dovoljno konfuzna i razvodnjena, ajd sad svi udrite u kuknjavu za 1.5 eura ....

Stvarno smarate više sa tim 1.5 euro .... onoliko falio taj PP, a sada problem 1.5 eura....

Nije do njih, vratiće se, to zavisi od naših banaka.

Meni je na jednu karticu vraćeno, na drugu nije još..... dajte bre ljudi, tema je i onako dovoljno konfuzna i razvodnjena, ajd sad svi udrite u kuknjavu za 1.5 eura ....

Slazem se,ali ajde neka se neko javi ko se zalio da PP ne radi kako treba koji je poslao mail PP-u, sta su rekli kada ce to da rese ja mislim da je to bolje pitanje od svih...

More da se nosite u tri lepe:

Kako ovo uraditi ako:

1. Pasoš ima staru adresu upisanu
2. LK je na ćirilici i nema adresu na sebi (ima u čipu)
3. Vozačku nemam
4. Živim u iznajmljenom stanu i računi za struju, infostan i telefon ne glase na mene, a račune za mobilni telefon ne dobijam u papiru, kao ni izvod iz banke.

???

Pa lepo posaljes i im mail i objasnis tvoju situaciju kakva je i cekas da ti odgovore .... Verovatno ce ti ili resiti situaciju ili ce ti blokirati racun a *** sto si se nasao u takvoj situaciji :/

Poslednja izmena:
a račune za mobilni telefon ne dobijam u papiru, kao ni izvod iz banke.

ovo je najmanji problem, prodlediš PDF ....

LK idi negde da ti očitaju gde ima čitač, i može da se odštampa i na latinici i na ćirilici.

ma nije problem 1,5e, meni je bilo samo cudno sto se skida 1,5e, pa onda jos 1e...

jel neko imao slicne probleme sa likovanjem ebay-a i paypal-a?

Kad sam se registrovao na Skrill, Bet365, CJSkeys i jos neke, prihvatali su i sliku dokumenta(od pasosa, vozacke(licna je na cirilici tako da sumnjam da prihvataju) do izvoda iz banke prilikom uplate na devizni), vazno je samo da se vide ime, adresa i datum isteka.

ma nije problem 1,5e, meni je bilo samo cudno sto se skida 1,5e, pa onda jos 1e...

jel neko imao slicne probleme sa likovanjem ebay-a i paypal-a?

Tih 1e, skida kada dodas kreditnu karticu, i za svako sledece editovanje kartice ti skida jos po 1e. Procitaj Paypal FAQ, tamo pise. Google checkout radi istu stvar.

Poslednja izmena:
Da li je moguce da se nasa kartica registruje na paypal.ch sa ch ip adrese i da prodje verifikacija?

Nije to kukanje, nego da čovek skonta da nije jedini. I inače Intesi treba par dana da vrati i novac koji ona rezerviše, onih par %, pa pretpostavljam da je do njih.

Poslednja izmena:
ja sam nadam se resio moj problem.

Verifikovao sam master card, proslo je sat vremena i nalog je odobren.

U karticama verifikovane i internet visa i master. stavio visa internet za primary, uklonio master i jos uvek radi :D

Evo da se pozalim, pri registraciji su mi skinuli 1+1,5e a vratili samo 1,5. Nije da mi treba tih 100 dinara, ali ako su svakome tako skinuli...lepa zarada

Poznato je da je PayPal zaista drugar za placanje, oni ovo rade iz ciste filantropije i ne ocekuju nikakvu zaradu, sve sto i uberu oni podele narodu i ne zadrzavaju nista zarad ostvarivanja profita...:trust:

Drugari jedno pitanje a koji je email PP podrske ja mogu da nadjem samo telefon?

Jedno pitanje od mene za one koji su verifikovali svoje Erste poklon kartice na PP , kako ste dobili code od 4 cifre ? Imam netbanking od Erste banke ali ne vidim taj code nigde a ima rez sredstva od 176 dinara .

Ne mogu da citam 153 strane, da li neko ima problem sa Deal extreme, naime evo vec treci dan pokusavam da kupim nesto i dobijem poruku Oops, an error occured. Please try again later. Paypal mi kaze sledece :I reviewed your account and I can see that it is a verified one and properly set-up to send payments. The payment attempts for [email protected] amounting to $9.87 USD were not completed due to intermittent connectivity issue on the merchant’s site. Please contact the seller and request for a PayPal invoice. Kinezi sa deal extreme mi kazu da sam jedini koji ima taj problem ? :) i savetuju me da ne idem preko paypal-a i da registrujem direktnu karticu kod njih. I tako se vrtim ukrug i sa paypal i sa dx.com.

Meni ne prolazi uplata ni na ebay.ie ni .de a ni na .com naravno, dok sam sa hrvatskim paypal-om normalno placao. Sa srpskog paypal-a sam uspesno izvrsio neko direktno placanje (van ebay-a) tako da ne bih rekao da je problem kod mene. Najverovatnije je problem u paypal/ebay checkout-u. Jedino mi nije jasno po kom principu nekima od vas prodje uplata na .ie ili .de, jer kao sto sam rekao, ne bih rekao da je problem u mojoj nestrucnosti ili nedostatku novca na kartici jer sam normalno izvrsio direktno placanje sa paypal-a (van ebay-a) a i kupovao stvari preko ebay-a sa hrvatskim nalogom.

Poslednja izmena:
Meni ne prolazi uplata ni na ebay.ie ni .de a ni na .com naravno, dok sam sa hrvatskim paypal-om normalno placao. Sa srpskog paypal-a sam uspesno izvrsio neko direktno placanje (van ebay-a) tako da ne bih rekao da je problem kod mene.

Definitivno je problem sto smo tek pre par dana na spisku pa nisu to ispeglali (nesto tako mi je rekao i covek iz podrske ebay, da je problem do njih). Jedino se plasim da ce kako su brzi da to potraje mesecima....

Sve u svemu izgleda kao ono imam paypal, a ko da ga nemam znaci.

Jedino ostaje da ih smaras :)... pa ce mozda nesto i da urade po tom pitanju. Ince za neke vrste transakcija na ebayu ne radi ni .ie ni .de...izgleda da je posebno problematican tip

Immediate payment required for this item. na ebayu.

Poslednja izmena:
Šta je bre, navikli ste ovde u srbiji da sve ide kao po loju aaa...e pa nije vam paypal srpska firma pa da sve ide kao podmazano!:)
Zamislite ni posle 3 dana još nisu apdejtovali android aplikaciju, bagra američka,...:d navukli nas pa sad treba da gladujemo, ne možemo ni hranu da platimo:D

A sistem ne može da radi zato što koliko vidim desetine ljudi koji već imaju hrvatski ili neki drugi paypal hoće da kupe odmah sad baš sa srpskog, a takođe koliko vidim i više ljudi kupuje sa dx preko pay pala i ako primaju kartice direktno (doduše da ja sad nešto naručujem sa dx i ja bi probao paypal:D) a tek koliko je nas što čisto probe radi trošimo po par dolara... iha:D *** mene čudi da internet u srbiji radi ovih dana, a ne paypal;) kad pogledam ovu temu od 150 strana polovina je posle ponoći 10.04.2013. Definitivno treba da pišemo neku peticiju da se taj dan proglasi praznikom:D
btw meni plaćanje preko de prošlo:p Ma kad to nemac napravi...:smash:

aj da ponovim i nešto korisno, kome ne radi ni irski ni nemački sajt neka traži od prodavca invoice pa nek plati direktno paypalom

Šta je bre, navikli ste ovde u srbiji da sve ide kao po loju aaa...e pa nije vam paypal srpska firma pa da sve ide kao podmazano!:)
Zamislite ni posle 3 dana još nisu apdejtovali android aplikaciju, bagra američka,...:d navukli nas pa sad treba da gladujemo, ne možemo ni hranu da platimo:D

A sistem ne može da radi zato što koliko vidim desetine ljudi koji već imaju hrvatski ili neki drugi paypal hoće da kupe odmah sad baš sa srpskog, a takođe koliko vidim i više ljudi kupuje sa dx preko pay pala i ako primaju kartice direktno (doduše da ja sad nešto naručujem sa dx i ja bi probao paypal:D) a tek koliko je nas što čisto probe radi trošimo po par dolara... iha:D *** mene čudi da internet u srbiji radi ovih dana, a ne paypal;) kad pogledam ovu temu od 150 strana polovina je posle ponoći 10.04.2013. Definitivno treba da pišemo neku peticiju da se taj dan proglasi praznikom:D
btw meni plaćanje preko de prošlo:p Ma kad to nemac napravi...:smash:

aj da ponovim i nešto korisno, kome ne radi ni irski ni nemački sajt neka traži od prodavca invoice pa nek plati direktno paypalom

Ajd i ja da kazem neki prodavci koji su vrlo uvazeni nece da posalju direct invoice (iz mog iskustva)...u svakom slucaju vise ne radi nego sto radi. A sto se tice broja strana pa na zalost pay pal je sada u srbiji svetko cudo. Mada u principu svakog cuda tri dana dosta pa ce i to brzo proci.

Ne kazem ja da ne radi uvek ali u principu vise ne radi nego sto radi. A u svakom slucaju ne radi kako treba.

^^^ Slazem se. Izgleda da ima problema prilicno, da ima vise scenarija i ko zna koliko ce trebati da se sve popegla.

Da nije ovaj problem mozda zbog unosenja slova s kvacicama. Pa je kao ispalo da se ne slazu podaci sa PP i ebay-a ili tako neki trip

Sorry, we were unable to process your request.

Please try again. You may need to retry your checkout.

Evo i ja danas uplatio pare na karticu kad ono isit probelm od gore :( sta sad? Ovo sto hocu da pazarim nigde nemogu da nadjem a ovde sam nasao al ko da nisam nece da prodje kupovina :( PLS HELP

Ne mogu da citam 153 strane, da li neko ima problem sa Deal extreme, naime evo vec treci dan pokusavam da kupim nesto i dobijem poruku Oops, an error occured. Please try again later. Paypal mi kaze sledece :I reviewed your account and I can see that it is a verified one and properly set-up to send payments. The payment attempts for [email protected] amounting to $9.87 USD were not completed due to intermittent connectivity issue on the merchant’s site. Please contact the seller and request for a PayPal invoice. Kinezi sa deal extreme mi kazu da sam jedini koji ima taj problem ? :) i savetuju me da ne idem preko paypal-a i da registrujem direktnu karticu kod njih. I tako se vrtim ukrug i sa paypal i sa dx.com.

Nisi jedini :) Meni takodje prijavljuje gresku. Poslao sam ERROR REPORT DX-u i sada cekam odgovor, mislim da ce uskoro sve bagove popraviti (mislim na obe strane, opet imamo PayPal ni nedelju dana), a sto se tice direktnog placanja karticom kod njih? Ja licno, to ne bih radio :)

Usput, fenomenalan je sajt za kupovinu kablova, adaptera i slicno. Ako znas jos neki, kako bih rekao "provereni" sajt za kupovinu, okaci linkove :) Sto se DX-a tice, znam ljude koji su kupovali ranije.

Hvala :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno