MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Tačno je ....
Stvarno smarate više sa tim 1.5 euro .... onoliko falio taj PP, a sada problem 1.5 eura....
Nije do njih, vratiće se, to zavisi od naših banaka.
Meni je na jednu karticu vraćeno, na drugu nije još..... dajte bre ljudi, tema je i onako dovoljno konfuzna i razvodnjena, ajd sad svi udrite u kuknjavu za 1.5 eura ....
More da se nosite u tri lepe:
Kako ovo uraditi ako:
1. Pasoš ima staru adresu upisanu
2. LK je na ćirilici i nema adresu na sebi (ima u čipu)
3. Vozačku nemam
4. Živim u iznajmljenom stanu i računi za struju, infostan i telefon ne glase na mene, a račune za mobilni telefon ne dobijam u papiru, kao ni izvod iz banke.
???
a račune za mobilni telefon ne dobijam u papiru, kao ni izvod iz banke.
ma nije problem 1,5e, meni je bilo samo cudno sto se skida 1,5e, pa onda jos 1e...
jel neko imao slicne probleme sa likovanjem ebay-a i paypal-a?
Evo da se pozalim, pri registraciji su mi skinuli 1+1,5e a vratili samo 1,5. Nije da mi treba tih 100 dinara, ali ako su svakome tako skinuli...lepa zarada
Meni ne prolazi uplata ni na ebay.ie ni .de a ni na .com naravno, dok sam sa hrvatskim paypal-om normalno placao. Sa srpskog paypal-a sam uspesno izvrsio neko direktno placanje (van ebay-a) tako da ne bih rekao da je problem kod mene.
Šta je bre, navikli ste ovde u srbiji da sve ide kao po loju aaa...e pa nije vam paypal srpska firma pa da sve ide kao podmazano!
Zamislite ni posle 3 dana još nisu apdejtovali android aplikaciju, bagra američka,...:d navukli nas pa sad treba da gladujemo, ne možemo ni hranu da platimo
A sistem ne može da radi zato što koliko vidim desetine ljudi koji već imaju hrvatski ili neki drugi paypal hoće da kupe odmah sad baš sa srpskog, a takođe koliko vidim i više ljudi kupuje sa dx preko pay pala i ako primaju kartice direktno (doduše da ja sad nešto naručujem sa dx i ja bi probao paypal) a tek koliko je nas što čisto probe radi trošimo po par dolara... iha
*** mene čudi da internet u srbiji radi ovih dana, a ne paypal
kad pogledam ovu temu od 150 strana polovina je posle ponoći 10.04.2013. Definitivno treba da pišemo neku peticiju da se taj dan proglasi praznikom
btw meni plaćanje preko de prošloMa kad to nemac napravi...:smash:
aj da ponovim i nešto korisno, kome ne radi ni irski ni nemački sajt neka traži od prodavca invoice pa nek plati direktno paypalom
Meni je ovo proslo sa ie.Immediate payment required for this item. na ebayu.
aj da ponovim i nešto korisno, kome ne radi ni irski ni nemački sajt neka traži od prodavca invoice pa nek plati direktno paypalom
Da nije ovaj problem mozda zbog unosenja slova s kvacicama. Pa je kao ispalo da se ne slazu podaci sa PP i ebay-a ili tako neki trip
Ne mogu da citam 153 strane, da li neko ima problem sa Deal extreme, naime evo vec treci dan pokusavam da kupim nesto i dobijem poruku Oops, an error occured. Please try again later. Paypal mi kaze sledece :I reviewed your account and I can see that it is a verified one and properly set-up to send payments. The payment attempts for [email protected] amounting to $9.87 USD were not completed due to intermittent connectivity issue on the merchant’s site. Please contact the seller and request for a PayPal invoice. Kinezi sa deal extreme mi kazu da sam jedini koji ima taj problem ?i savetuju me da ne idem preko paypal-a i da registrujem direktnu karticu kod njih. I tako se vrtim ukrug i sa paypal i sa dx.com.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari