Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

I mene interesuje da otvorim Pay Pal ali mi se uopste nezuri mislite da ovo sto najavljuju 2013 ce se ostvariti ?

Znam da to vicu od 2007 ili 8 ali mi nije jasno zasto ako su rekli u Pay Paly da je sve ok...

Onda nas trpaju u paketu sa jos nekoliko zemalja mislim cista diskriminacija sta sada neka zemlja neispuni nesto i mi posto smo vezani u grupu zemalja nemozemo da udjemo u pay Pal sistem....

Nadam se da ce 2013 biti to omoguceno...

On je, novinarima u Palati Srbija, rekao da će i dalje ostati zabrana otvaranja računa građana u inostranstvu zato što MMF i NBS smatraju da je to preuranjeno jer Srbija nije dovoljno ekonomski jaka.

Da, da, baš će doći ....

Vidim da je Ivao-srb uspeo da otvori racun u raiffaisen banci u bjeljini i da koristi paypal. mene zanima kako ja da uplacujem pare na taj racun kada hocu nesto da kupim. jel moram svaki put da odem tamo u banku ili mogu iz raiffaisen banke u srbiji da uplatim. Hvala unapred na odgovoru.

slucaj sa mnom: u BiH su mi dali papir sa mojim tim nekim racunima i preko toga mogu da uplatim ako sam van Bosne. U nasem Rajfajzenu mi rekli: suma koju zelis da uplatis + 12.5eura + 1000 dinara ukupno se sve placa na taj moj racun. primer, parfem kosta 50 eura ja moram da dam 50+12.5+1000din(10eura)= 72.5eura + jos malo cisto da ne zakinu kod konverzije

I meni od pre par dana traze dokumenta kao Utility bill. Posto nemam racun za telefon, mobilni i sl. Da li mozda prolaze dokumenta koja su na cirilici (Komercijalna banka) i licna karta?

Imam racun u Rajfajzenu, ali ne izdaju one priznanice zute boje (o uplati) na kojima se vidi adresa.. ciji bankovni izvodi u Srbiji najbolje prolaze na paypalu? Alpha, Procredit, Erste ili koja?

Procitao sam na darknet-u ilegalnu foru da registrujes paypal i to bas konkretno iz srbije, no ga ne smem ovde napisati ... pa sam hteo da pitam:

sobzirom da se ovde i diskutuje o dovijanju registracije paypal-a, da li bi ilegalno resenje koje napisem (nikome se ne izaziva materijalana steta, samo se koriste trikovi za registraciju koji su zakonski nestabilni) bilo prihvatljivo na forumu .. ?

molio bih moderatore da mi kazu, jer bih da ponudim resenje mnogima a znam da bi im znacilo. ako ne moze izvinjavam se.

NAPOMENA: ne saljite mi privatne!! ako ne moze na forumu, ne moze ni u inbox!!!!

Poslednja izmena:
Kad se ovde vec godinama prica o laziranju adrese, vadjenju nerezidentne vize iako je ilegalno, photoshoppovanju dokumenata radi verifikacije, koriscenje tudjih kartica u Srbiji, itd... ne vidim sto da ne? A mod ce samo doci i reci ne moze, jer on to nece i ne moze da odobri, ali bi mogao da "previdi" da si jednostavno napisao.

Kako možeš da pitaš tako neštoa, kad se ovde slobodno diskutuje o srpskim Paypal nalozima, sa karticaam iz entropay, bosne, hrvatske itd itd ... sve je nelegalno ... :) :) Odnosno, nije nelegalno, samo malo zaobilaze se pravila ... :) :)

Piši slobodno....

Ok, sacekacu do nocas kasno sa objasnjenjem, jer ni ja bas najbolje nisam izucio tematiku, u pitanju je zaista Darknet konverzacija izmedju srbina i Carding mastera iz amerike (Carding - kradja tudjih kartica) koji je nevezano za samu kradju objasnio coveku kako da registruje PP i da ga koristi, uz gomilu prepreka, naravno, ali je isti taj srbin (napomenuo da je iz srbije, Nick mu naravno nije isti kao na WWW internetu) kao poslednji post napisao da mu je vise nego zahvalan jer je uspeo da reguje PP (jun 2012)

Posto su ti dva moderatora vec odgovorila ... mislio da bi bilo suvisno vise da pisem

Bolje nemoj nista da pises. Na jednom domacem forumu, da ga ne reklamiram , jer je tezak tres, Registrovao sam se sa novog Gmail naloga, i na brzinu uzeo ne razmisljajuci stavio istu sifru. Tada je na tom forumu bio Moderator neko sa istim nadimkom pod kojim je poznatiji ovoj doticni Garancija.

Znaci totalno se registrovao samo na taj jedan Forum. Posto na mejl nalog i na taj bedni forum nisam isao jedno 10-tak dana , po dolasku na Gmejl dobijam obavestenje da mi se na nalog pristupa iz 20-tak razlicitih zemalja sa cele Planete !!! Znaci ove Jajare ne samo da su dosli na nalog videli da nema nista , vec ga prosledili po svetu na razmenu. Stvarno jadno. Nikakvi Virusi ni Maleware nisu bili u pitanju , jer od 20 tak mejl naloga , samo taj sa jednom registracijom na toj bedi od foruma, gde je bas slucajno Garancija bio moderator, mozda i neko drugi , ali posle ovog njegovog posta sam Siguran da je on taj bednik koji je trejdovao sifru Praznog Gmaejl naloga.

Ja imam pitanje koje nije bas vezano za paypal. Da li je moguce nekako otvoriti vurtuelnu visa ili bilo koju drugu karticu, ali sa laznim imenom. Recimo da otvorim karticu na ime Pera Peric i da na nju prebacim neki iznos sa svoje visa kartice, pa da onda tom drugom placam na netu? Na entropayu je moguce otvoriti, ali je blokiraju ubrzo i traze dokumenta...

Mislim da sam napisao da entropay ne radi, traze dokumenta...

Nista nisu trazili pre, mozda tebi traze, al imas jos par tih servisa koje treba probati

Ne traze ni meni ako otvorim karticu na isto ime kao ime na kartici s koje povlacim pare. Ali to mi ne radi posao, potrebno je da bude razlicito ime... Koji drugi servis, ne nalazim nista da radi?

Ako ti je problem da prilikom placanja neko vidi tvoje ime, onda je entropay dovoljan. Podaci koje njima das ne bi trebalo da budu vidljivi nikome. A sto se tice tvojih podataka kod entropaya, pa njih ce svakako dobiti preko tvoje kartice kojom uplacujes sredstva.

Inace, na paypal balance imam sumu tipa 2$, cini mi se da je to ostatak od verifikacije. Kako to da iskoristim?

Bolje nemoj nista da pises. Na jednom domacem forumu, da ga ne reklamiram , jer je tezak tres, Registrovao sam se sa novog Gmail naloga, i na brzinu uzeo ne razmisljajuci stavio istu sifru. Tada je na tom forumu bio Moderator neko sa istim nadimkom pod kojim je poznatiji ovoj doticni Garancija.

Znaci totalno se registrovao samo na taj jedan Forum. Posto na mejl nalog i na taj bedni forum nisam isao jedno 10-tak dana , po dolasku na Gmejl dobijam obavestenje da mi se na nalog pristupa iz 20-tak razlicitih zemalja sa cele Planete !!! Znaci ove Jajare ne samo da su dosli na nalog videli da nema nista , vec ga prosledili po svetu na razmenu. Stvarno jadno. Nikakvi Virusi ni Maleware nisu bili u pitanju , jer od 20 tak mejl naloga , samo taj sa jednom registracijom na toj bedi od foruma, gde je bas slucajno Garancija bio moderator, mozda i neko drugi , ali posle ovog njegovog posta sam Siguran da je on taj bednik koji je trejdovao sifru Praznog Gmaejl naloga.

posle posta gde sam napisao da posecujem darknet, ti si skapiro da sam ja u stanju, i obavezi da idem naokolo i skidam ljudima lozinke i sherujem po netu, iz apsolutno nikakvog logicnog motiva ... ? ja ludji post na ovom forumu nisam procitao u zivotu.

napomena - moderator, na skoro nijednoj skripti nije u stanju da procita niciji password, pa cak ni supermod koja je moja titula na tom forumu.

Poslednja izmena:
napomena - moderator, na skoro nijednoj skripti nije u stanju da procita niciji password, pa cak ni supermod koja je moja titula na tom forumu.

Ne po defaultu, ali nikakav problem nije napraviti dodatnu funkcionalnost koja ce bilo kom moderatoru, administratoru i koji god user level da postoji, omoguciti da vidi pass drugog korisnika.

Ljud jedno pitanjce. Imam otvoren i verifikovan naloga na Entropay-u (dakle moji pravi podaci i zemlja Srbija). Kreiram tamo novu virtuelnu karticu.

E sad, kad otvaram paypal nalog...Jel mogu da lupim bilo koju adresu i zemlju (svakako bi to bila neka od komsijskih BiH ili Hrvatska). Ovo pitam, zato sto ne znam da li paypal vidi "adresu" te virtuelne kartice, pa da ne izvale ne-podudaranje dveju adresa.

Ja sam, po savetu odavde, na paypalu otvorio nalog na hrvatsku, ali sa nasom adresom i cak Beogradom kao gradom. Znaci sve normalno popunjavas kao da smo legalni korisnici paypala, ali na kraju stavis Croatia.

Uopšte nije problem otvoriti nalog ... na taj naćin. Problem je vezati našu karticu za taj nalog ...

Inače, džaba pisanije kao to "accaunt" nije račun, nego nalog, kada pored tog accaunt-a imam 00.0 USD ili EU .... dakle, pare koje stoje negde tamo, na nekom serveru u inostranstvu ... i to se može tumačiti kao prekršaj ...

Ne radi se o "nasoj" kartici nego entropay vcc sa kojom sve radi normalno

A jel moguce povuci nekako novac ako imam odradjeno tom varijatnom preko entropay-a ?

baba i deda su mi u Nemackoj,pa sam mislio preko njih da dodjem do paypala,medjutim treba mi mala pomoc sta i kako ide.
Nisu duduci za komp,ali bih ipak voleo da im objasnim sve detalje.Znaci da li je kao prvo moguce da oni meni otvore,verifikuju to sve sta treba,uplate neki evric pa posalju sifru i da ja koristim ovde? I koju bi karticu trebalo da otvore i vezu za paypal,posto ne bi da vezuju za nista svoje u slucaju da bude nekih problema

koliko sam ja probao entropay lartice ne rade vise sa paypalom, novootvoreni racuni su odma blokirani, licno sam probao.
sto se tice nemackog paypala imaces opet problema zbog ip adrese koja je u srbiji, blokirace ti nalog kad tad

Nazad
Vrh Dno