Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Radi, ali eno čovek kuka na drugom forumu kako su mu tražili potvrdu adrese tzv. 'proof of address' i blokirali paypal sa $222.87. Pre mesec dana kaže da je otvorio paypal na Hrvatsku.

Da, ali ovima treba samo poneka kupovina. Onaj ko ima pare na pp racunu taj je i primao novac, odnosno prodavao. Zato su i trazili potvrdu.

Na Hrvatsku ne otvarati naloge sa Entropay karticama. Ako imas bilo kakve pare na nalogu, automatski withdraw ti na kraju meseca pokusava svuci na fake entropay karticu sa kojom se Paypal ne mirise i eto limitiranja...

Nek zive onda u strahu od limitiranja, a ja cu da kupujem sam sta god nema u Srbistanu.
I primao sam glatko neke sitnije refounde.

Refund nije primanje novca, to se vraca po automatizmu na funding source.

ja imam entropay nalog i na svaki novootvoreni paypal nalog na koji sam otvorio dobio sam LIMIT, cao pa nisu ni oni sisali vesla, entropay je radio sa starim nalozima.. sto se tice dispute/refund odmah upadate u oci paypal sistemu, i onda vas cekaju na neku jacu sumu da vas zakovu

Evo, mogu ja, ali najpre odblokiraj pm da možemo da komuniciramo...

ljudi, do sad mi je sve stvari sa parts4repair.com kupovao prijatelj ali sad nije u stanju, i dodjoh do ovog:

untitled.png

dakle ja nista od ovog sa srpskom debitnom deviznom ne mogu da platim ?

Probao sam kao da kupim nešto i može da se plati sa paypal-om, ali je onda shipping adresa sa paypal-a, ne može da se stavi posebno billing address, a posebno shipping address, već automatski po plaćanju vuče adresu sa paypal-a za shipping - ovo je inače uglavnom po default-u za plaćanja preko paypal-a na različitim sajtovima, meni jedino sigurno funkcioniše na ebayu opcija da mi vuče shipping adresu sa ebaya, a da plaćam preko paypal-a.

Jesi li siguran ovo za ebay. Kad god sam kupovao nešto uvek sam pre toga kontaktirao prodavca da ga pitam na koju adresu šalje. 80% odgovora je bilo isključivo na paypal adresu

Da, 90% njih salje na paypal adresu, pri tom paypal adresom podrazumevaju onu koju dobiju u paypal racunu, a to moze da bude adresa sa ebaya. Svi tako radimo, naravno da je siguran ;)

Ima li neko sa Paypal racunom raspolozen da mi odradi jedno placanje u iznosu malo manjem od 10 evra , naravno pre toga ja da mu uplatim pare na racun ?
Na PM.
Unapred hvala.

Stiglo obaveštenje o skorom isteku kartice.

Inače u pitanju je intesina internet koja važi do kraja februara. Kako se radi uslovno rečeno "osvežavanje"

NIje problem do banke već šta se dešava sa Paypal?

Nisam detaljno pratio temu, dolazi li do zatvaranja naloga itd.

Da li je dovoljno smao se logovati na paypal uneti novinu kad je reč o kartici ilij e procedura drugačija

NIje problem do banke već šta se dešava sa Paypal?

Nisam detaljno pratio temu, dolazi li do zatvaranja naloga itd.

Da li je dovoljno smao se logovati na paypal uneti novinu kad je reč o kartici ilij e procedura drugačija

Ja sam bio uspeo da promenim datum isteka i cvv (ideš samo na edit kartice) međutim mesec dana kasnije su mi skinuli karticu. Nikada nisam imao problema ranije...

Owim, zatrpavas 3 teme na bencu bespotrebno, a i info koji si okacio je cisto da se popuni rupa na b92 sajtu i u njemu nema nista novo a ni staro vredno paznje..

Srbija prvo treba da postane clanica wto. Nije obavezujuce al clanstvo u wto podrazumeva izmenu zakona sto bi omogucilo dolazak paypalla. Btw treba videti spisak zemalja koje nisu clanice wto :(

Owim, zatrpavas 3 teme na bencu bespotrebno, a i info koji si okacio je cisto da se popuni rupa na b92 sajtu i u njemu nema nista novo a ni staro vredno paznje..
Izvinjavam se, mislio sam da ne prate svi sve teme, a naslov b92 vesti je bolno pesimistican, te sam hteo da ga podelim sa vama. :) NHF.

Ja sam bio uspeo da promenim datum isteka i cvv (ideš samo na edit kartice) međutim mesec dana kasnije su mi skinuli karticu. Nikada nisam imao problema ranije...

Šta si potom radio? Uspeo da registruješ novu ili ne

Srbija prvo treba da postane clanica wto. Nije obavezujuce al clanstvo u wto podrazumeva izmenu zakona sto bi omogucilo dolazak paypalla. Btw treba videti spisak zemalja koje nisu clanice wto :(

Ovo je tragedija:(
Samo pogled na sliku i da se upucaš od bede...

Ovo je tragedija:(
Samo pogled na sliku i da se upucaš od bede...

Koga mrzi da cacka:
Observer governments back to top

Afghanistan
Algeria
Andorra
Azerbaijan
Bahamas
Belarus
Bhutan
Bosnia and Herzegovina
Comoros
Equatorial Guinea
Ethiopia
Holy See (Vatican)
Iran
Iraq
Kazakhstan
Lao People's Democratic Republic
Lebanese Republic
Liberia, Republic of
Libya
Sao Tomé and Principe
Serbia
Seychelles
Sudan
Syrian Arab Republic
Tajikistan
Uzbekistan
Yemen

I vara se onaj ko misli da je Srbija ispred bilo koje druge zemlje sa spiska. Sta vise, znacajno zaostaje za dobrim delom.

Stiglo obaveštenje o skorom isteku kartice.

Inače u pitanju je intesina internet koja važi do kraja februara. Kako se radi uslovno rečeno "osvežavanje"

Pa nisi na forumu od juče! A ta tema je prežvakana xyyzzxzzyx puta, ne mogu da verujem da pitaš. Napisao je Darius, RR, ja i barem još jedno 10 ljudi. Potraži i naćićeš.
/Kritika over and out

Ovo treba u sticky, mada bi i dalje postavljali pitanje.
Edituj karticu i promeni Cvv kod i datum isteka

Da rezimiram još jednom.
Koliko sam informisan, ne postoji nijedna DANAS izvađena kartica u Srbiji, a da prolazi na PayPal-u, tako da ako neko hoće sada da otvori nov nalog i veže karticu koju je uzeo u nekoj našoj banci u poslednjih godinu dana jednostavno neće da može.
PayPal nalog dakle ostaje nama koji smo ga otvorili pre par godina, a pitanje je dokle će i nama da radi tako.

Eto, sad imate aktuelan odgovor na pitanje "kako otvoriti račun na Paypal-u" - NIKAKO!

Ko ima već otvoren nalog sa karticom koja je uredno radila, kada mu istekne rok važenja jednostavno uđe u svoj nalog na PayPal-u, ide na edit i promeni SAMO I ISKLJUČIVO cvv kod, ne dira ništa drugo, niti briše postojeću karticu, jer ako to uradi nepovratno gubi mogućnost plaćanja. Takođe, ako se promeni adresa, bez problema može da se uradi edit podataka, ali ponavljam, NIKAKO NE BRISATI KARTICU I ONDA DODAVATI NOVU!!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno