Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

@xakep
Ili svrati do teme vezane za online narucivanje u delu foruma namenjenom konzolama gde takodje mozes da pronadjes razne dodatne informacije vezane za kartice i online narucivanje. Doduse, tamo koliko mi je poznato niko ne koristi Komercijalnu banku, ali sto se proverenih kartica tice, Intesa Internet kartica i Rajfajzenov Virtuon - cije je vadjenje i odrzavanje i jednostavno i lako i u sustini jeftino - rade na mnogim sajtovima, dok je zanimljivo sto od tih debitnih kartica 3d autentikaciju, bitnu za neke sajtove, podrzava poklon kartica Erste banke, koja se takodje lako vadi, ali ima, po meni, neke nedostatke.

Hvala vam na informacijama. Sad cu da svratim na konzole da vidim sta tamo kazu. Pozdrav!

Bah...istekla mi kartica prvog i oni mi sami izvadili novu, juce me zvali da je podignem....i naravno izbacuje mi ovo kad ubacim novi exp date i kod

Edit credit card information
Error Message
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Error Message
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

To iz mog iskustva pise kad nema para na kartici

Izgleda da nove internet/kreditne kartice izdate u 4Q 2011 i kasnije definitivno ne prolaze check na PayPal-u.
Ne znam nekoga ko je izvadio novu karticu i uspeo da se registruje na PP bez problema, ma u kojoj banci da ju je uzeo. Neka me neko demantuje, ali mislim da ćemo polako i mi koji imamo PP početi da ga gubimo kako nam budu isticale kartice.

Ne rade intesine kartice ali u tom slucaju pise nesto u fazonu da je problem zemlja u kojoj kartica izdata,ne mogu da se setim tacno recenice,a ne ovo sto je on napisao

Izgleda da nove internet/kreditne kartice izdate u 4Q 2011 i kasnije definitivno ne prolaze check na PayPal-u.
Ne znam nekoga ko je izvadio novu karticu i uspeo da se registruje na PP bez problema, ma u kojoj banci da ju je uzeo. Neka me neko demantuje, ali mislim da ćemo polako i mi koji imamo PP početi da ga gubimo kako nam budu isticale kartice.

dodata, tj promenjen cvv kod i godina važenja, i pp aktuelan do 2014, tako da te demantujem :p
za nove registracije si nažalost u pravu.... :mad:

Poslednja izmena:
E moracu da sacekam ponedjeljak da legnu pare pa da probam opet

Meni je check na mojoj kreditnoj prošao na PP ..ne bih da čitam ceo tred, ali koliko vidim da su problemi sa nekim bankama?

I meni je prosla verifikacija ali ne moze da se koristi kada hoces da kupis nesto.

Momci jel zna ko sta za AlertPay, jel mogu da se podignu pare sa nasim karticama ili ne :) ?

Poslednja izmena:
Prebacio 10e jos jutros na karticu i ceo dan nece **** joj:mad:
Stalno izbacuje isto - This credit card has been denied by the bank that issued your credit card

U pitanju je intezina viza internet

Oh yeah!:D
Probao danas po n-ti put i prosao edit kartice, sve radi vec sam kupovao
Jedino ne shvatam sto je trebalo toliko ali zadovoljan sam:)

Obzirom da imam jednu od intezinih internet kartica koja se ne može povezati sa paypal-om pronašao sam alternativu u vidu virtualne viza kartice koja se otvara na sajtu entropay.com. Prebacim sa svoje kartice na ovu virtuelnu koliko hoću, oni uzmu malu proviziju, a tu virtuelnu mogu bez problema da povežem sa paypal-om. Već sam kupovao tri puta na staru foru gde je za zemlju stavljeno Bosna i sve je stizalo. Sad koliko je entropay pouzdan servis to već ne bih znao, ali meni radi posao.

Svega dva meseca.

Meni je taj entropay napravio problem proslog prvog u mesecu. 1.85$ koje paypal skida sa entropaya za verifikaciju kartice bi trebalo automatski da se vraca svakog prvog u mesecu nazad na entropay,kad je paypal to pokusao, iz nekog razloga entropay nije mogao da primi tih 1.85$tako da mi je paypal blokirao tu karticu i trazio novu. Napravila sam novu entropay karticu,opet verifikacija prosla i sad cekam 1.mart da vidim sta ce da se desi :) koliko sam mogla da nadjen na netu taj automatski withdraw ne moze da se iskljuci za Bosnu

Meni je 1.85$ vraćeno 1. februara na entropay karticu. Inače su veoma neprofesionalni, tehnička služba im je katastrofa (entropay), ali kao što rekoh rade mi posao. Kolega sa posla je hteo da uzme fizičku viza karticu kod njih, prihvatili su mu zahtev u startu, a onda mu odgovorili da zbog promene zakona vezanih za finansije u Rusiji ne mogu više da nude takve usluge u Indiji!!! Da nisam video svojim očima ne bih verovao! On ih namerno pitao kakve on veze sa tim ima pošto je u Srbiji i oni mu obrisali taj odgovor i status teme promenili u resolved da ne može više da postuje :)

Nista,sad mi ostaje samo a cekam 1.mart i da se nadam da ce da prodje. Kad mi je paypal blokirao karticu tj ceo nalog trazili su mi i da dokazem adresu, ne bi valjalo da me blokiraju i da traze pasos sad jer ja mogu u nedogled svakog meseca da pravim nove entropay kartice

Jesam...proslo je sve,trenutno mi funkcionise paypal, kupujem na ebay-u...cekam 1.mart da vidim da l ce opet da blokiraju

Da to i ja cekam da vidim sta ce se desiti.. Inace isto sam preko entropay-a, i trenutno mi je accaunt premier i stoji da je verified.. A posle koliko paypal dana vraca taj novac na karticu? I koju si zemlju izabrala na paypalu?

Izabrala Bosnu...I meni je premier i verified, a taj novac vracaju svakog prvog u mesecu...

Blokirace uvek kada pokusate da uradite withdraw na entropay karticu. Paypal radi za placanje sa entropay karticama, ali se ne mirise bas za withdraw.

Ne znam da li ima razlike ali ja sam dobio povracaj sa PP na Entropay bez problema.

To je normalno i radi jer ti se vracaju vec date pare. Kada nesto dobijes na pp ballance, ne limitiraju odmah nego kad pokusas da povuces pare na entropay karticu.

Pa i pare za verifikaciju su vec date!? Ne razumem ali nije ni bitno.
Ako je kao sto kazes preporuka za jelenaki i somewhoo da potrose te pare koje imaju na PP racunu. Neka nadju nesto na eBay ili negde drugde za tacno tu cifru i neka plate direktno sa PP naloga. Znaci logovanje na PP pa opcija pay for goods, ili kako se vec zove, unosi se email naloga kome placate i to je to. Mislim da bi tako mogao da se zaobidje problem sa vracanjem na Entropay.

Ne znam da l da probam to ili da cekam prvi? A i morala bih i da nadjem nekog kome da posaljem. Ovo za entropay koliko sam citala na netu zavisi od serije kartice,neke blokiraju, neke ne

Vrh Dno