Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Ni sa intezinom kada devojka izvadi ni sa jednom novom karticom koliko sam dobro razumeo? Znači samo da otvorim račun negde u pičku materinu... mamu im ****m....

EDIT: Aha, do jaja, sada uvek kada otvorim na neku novu adresu ili šta već, prvo šta me pita jeste, proof of adress.... why the fuck?!

Poslednja izmena:
Ne, odgovor je da više ne prolazi ništa od toga preko paypal-a.Nisi pažljivo čitao.

Upravo sam prodavcima na ebay platio direktno preko paypala i sve je proslo kako treba. Dakle problem samo kad ocu da platim kroz ebay sajt...

Da, a taj problem se ispravlja tako što na podesavanjima naloga na ebayu podesis da ti je paypal adresa primarna adresa.

neki prodavci su raspoloženi da šalju invoice direktno na paypal (čitaj Kinezi) dok ovi (j)evropljani baš i nisu

Potreban mi je neko sa USA bankovnim računom kako bi prebacili sa mog paypala novac na taj račun a kasnije meni. Dao bih lepu proviziju za ovu uslugu.

Upravo sam prodavcima na ebay platio direktno preko paypala i sve je proslo kako treba. Dakle problem samo kad ocu da platim kroz ebay sajt...

Meni upravo pukla preko ebaya, ne prolazi više nikako.
PayPal mi najnormalnije radi, kupovao sam van ebaya (fileserve), ali preko ebaya ne mere.
Čekam Kineza da mi pošalje email adresu da mu platim van ebaya i da se dogovorim sa par starih partnera da ubuduće kupujem van ebaya, ***a, izgleda da će ubuduće ebay za nas biti vwn domašaja.

@RingeRaja

Stavi samo adresu na istu zemlju odakle ti je paypal, ako nece da prodje sacekaj malo pa pokusaj ponovo, pokusavaj na recimo svaka 2-3 sata, i ono ako treba par dana dok ne prodje, stavi na .com
Jel uopste dodjes do logovanja na paypalu ?

Ulogujem se ja na PayPal i kad treba da se plati izbaci grešku.
Do pre par dana prolazilo na co.uk, ali sad neće nigde, ni preko jednog ebaya. PayPal nalog mi radi uredno, ali preko ebaya moša.

Sta da ti kazem, budi uporan mozda prodje. znalo je ljude da *****ava tako, al posle vise pokusaja prodje, prvo treba da te pusti na logovanje paypala, ako nije ista adresa nece da pusti, onda se ulogujes na paypal on vrati na ebay i onda tek placas preko paypala, pokusaj veceras ili sutra, mozda prodje.

Sad sam malo kopao po PayPal forumu, možda je do toga što sam ja trenutno u Grčkoj, pa softver ne dozvoljava transfer novca zato što konta da se logujem iz druge države:)
Ovo može da pravi probleme, bar tako objašnjavaju ovi iz PayPala. Videću kad dođem u Bg, ako me do tada ne banuju ovi sa ebaya.

Kuckam sa iPhone-a, gde ću da se majem još i sa proxijima (ne znam ni da li to može da se budži na ovom sokoćalu).
Izgleda da sa ovom porudžbinom neću imati problema, objasnio sam Kinezu "situaciju", a za ubuduće ću da vidim kad se vratim:)
Idem sad da spavam, ne mogu više da buljim u ovo malo g0vance:)

Hehe, malo ali korisno :)

Inace ni traga ni glasa od dolasku paypala u srbiju, izgleda da sad ima precih stvari u vestima, stampi...

Podigao sam novu karticu, isti broja kao stara, jedino je izmenjen CVC kod.
Kad pokusam da je dodam na paypall dobijam
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Proslo je ~10 minuta od kd sam dosao iz banke, mozda treba da prodje jos vremena?

Poslednja izmena:
Kartica ti je aktivna 24h nakon podizanja u banci. Ako te uhvati vikend tek u pon/uto je aktivna.

Kojom semom mogu da primam uplate sa ebaya, preko paypala?

Ako neko poseduje mogucnost da mi otvori potpuno verifikovan paypal racun na stranu drzavu i da mogu bez problema da primam uplate sa njega i da ih prebacujem na neki srpski racun ili na racun u nekoj susednoj zemlji (madjarska hrvatska) nema me kontaktira na pp, placam veliko za ovu uslugu.

Ili ako neko vec prodaje nesto na ebayu preko paypala neka me kontaktira ako hoce da prodaje moje proizvode za procenat.

nikako da nagovorim zenu da otvori Intesinu Visa Internet karticu, a sada vidim da necu moci ni da je koristim za Paypal ni za Ebay :(
sa pozitivne strane, makar necu trositi pare :D

Kakav danak neiskustvu.... Pa neces trositi pare na sebe, ali pitaj zenu sta misli o tom "netrosenju" para :d

Izgleda da su radili nesto oko sajta, vidim redizajnirali su malo nacin placanja, prosla mi je jedna transakcija sad, valjda je sve ok.

Vracena je opcija sa placanjem na srpsku adresu, tako da sad sve radi ko nekad samo sa novim interfejsom.

jel to znaci i da nove kartice iz Srbije rade? a Ebay?

Ironman je dobio pre par dama:
You have successfully updated your credit card information.
što znači da je OK bar što se zamene kartice tiče. Do sada ni to ije moglo.

A i sudeći po prethodnim 3-4 komentara, sada je sve OK ....

Pokušaću i ja danas-sutra nešto da platim, pa javljam ...

a od kada ti je kartica?

Evo ja upravo uspesno platio predmet kupljen na ebay.co.uk, normalno prosao checkout preko paypala sa adresom u Srbiji i Intezinom Internet karticom... Uraaa :)

kada si izvadio karticu?

Nazad
Vrh Dno