Imam jedan veliki problem sa Paypalom, ne prolazi mi vise ni jedna kartica. Imam Erste Poklon kartcu koja je prosla, platio sam FS i MU premium naloge i posle toga ne moze da prodje bila koja uplata sa njom. Mislio sam da je problem sa karticom pa sam izvadio Intesa Internet koja isto nece da prodje. U pitanju je bio Madjarski nalog.
Probavao sam i na Bosanskom i Grckom nalogu i nigde mi ne prolaze obe kartice.
Nemam obavestenja o nikakvim blokada, samo su mi jednom trazili da potvrdim neku Rajfajzen Visa Virtuon karticu koja je istekla. Probao sam iz izvoda da kucam taj neki 4 digit code i nista nije prolazilo. Sad mi vise ni ne stoji na nalogu da potvrdim tu karticu.
U cemu je problem ? Vidim da svim prolazi Intesa Internet kartica.
Pravio sam nalog sa pravom adresom i imenom, samo zemlja je Madjarska jer nema Srbije naravno. Sva 3 naloga isto, jer sam mislio da ce raditi na nekoj drugoj zemlji.
Sta mi je ciniti ? Trebaju mi s vremena na vreme neke sitnice sa ebay kojih nema ovde i treba mi ocajnicki Paypal nalog.
Jel sam trebao neke lazne adrese i postanske brojeve iz Madjarske da stavim umesto pravih.
Da je blokiran nalog valjda bi me obavestili o tome ?
Sta ti pise kada napravis nalog? Jel ti pise status : Not Verified ili sta?
Thank you for contacting PayPal. It is my pleasure to assist you today
and resolve your issue.
For security reasons, there is a limit to the amount of times a credit
card can be added to different PayPal accounts. You received an error as
the card you tried to register ending 1382 has been added to a past
PayPal account. Following a review of your account I have now enabled
this card for use in the PayPal system. You can now add the card again
if you want to use it with your current account.
Ako stavim Country Madjarska, kako da znam da ce paket stici ovde i na moju adresu, s obzirom da nisam iz Bg-a?
Procitala sam celu temu pa negde pise da se stavi Slo, negde da se ne stavlja nijedna bivsa sfrj republika, zato pitam. Znaci bez obzira koja je zemlja registrovana, u delivery address ide srbija?
Lol, imas karticu, a ne znas ni koja je. :d
To jeste Visa, radi samo na Slovenackom,CRO, BiH i valjda na Madjarskom ebayu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari