Hvala na pomoći.Kontaktiraj podrsku pa ih pitaj. Probaj preko maila, ili probaj preko chata da zaobidjes bota i dodjes do zivog coveka, a najbrze je da pozoves telefonom. Ja sam najcesce zvao sa Skype-a US broj, nekad onaj drugi EU ili UK kako vec.
Hvala na pomoći.Kontaktiraj podrsku pa ih pitaj. Probaj preko maila, ili probaj preko chata da zaobidjes bota i dodjes do zivog coveka, a najbrze je da pozoves telefonom. Ja sam najcesce zvao sa Skype-a US broj, nekad onaj drugi EU ili UK kako vec.
Imao identičan problem, uspeo sam preko maila sve da rešim, čekam karticu da stigne. Najbrže ide preko Live Chata, ali mi ni taj link nije radio...Pozdrav,
Interesuje me da li je neko imao slican problem kao ja i kako ga je resio!
Kartica USD mi uskoro istice, trebalo bi da porucim novu. Kada kliknem na order new pojavi se samo beli ekran.
Probao sam da ocistim cache and cookies u Chromu. Nista nije pomoglo. Isto tako i preko njihove aplikacije!
Probano i u Edge, Opera...
Da li neko zna kako da resim ovaj problem.
Može li info o kojoj banci u RS-u se radi?Probaj podici na bankokatima halk i otp banke, oni ne uzimaju provizije. Ja na njima podizem sa revolut karticom. Moj rodjak u R. srpskoj podize sa payoneer karticom kod jedne banke koja isto ne uzima proviziju samo ako te pita da li hoces sa konverzijom izaberes bez i njemu payoneer da li uzme oko 2-3$ sto inace uzima kad se placa da li i pos-om. Probaj podici nelu manju sumu pa vidi. U svakom slucaju probaj na ove dvije banke, njih sam koristio i znam da ne uzimaju proviziju
Atos banka, ako pitas za R.SrpskuMože li info o kojoj banci u RS-u se radi?
hvala i pozdrav
Da da, hvala tiAtos banka, ako pitas za R.Srpsku
Ako ne podizes mnogo mjesecno onda je mozda najbolja opcija na bankomatu(otp, halk)Hvala ti. Sta sad mogu da uradim kako bih izbegao da se to ponovo dogadja?
Mislio sam na pajonir karticu, bez da prebacujes pare u neku od lokalnih banaka. Pazi, ja ne koristim taj servis al moj rodjak da i znam da on tsko radi. Da ga ne bi klepali po usima.ali cekaj pri prilivu narednom opet ce mi stici manje 10 evra? u mobi banci imam dina karticu i devizni
Pajonir ima neku proviziju za placanje na pos terminalu a mislim i za dizanje. Znam da mi je rodjak rekao da bar kod nas, u R.Srpskoj mu za dizanje preko ATM-a uzima 2.5km(1.25€) nevezano za sumu. Vjerovatno ima na njihovom sajtu info za provizije a ovdje ima neko ko koristi pa neka kaze preciznije.a sad vidim da moram dobiti 100 dolara u poslednjih sest meseci da bih bio eligible za payoneer card(nemam taj uslov, moram cekati) bez obzira sto sam jednom vec prebacio na devizni sa pajonira prvi priliv mogu pre drugog priliva da porucim karticu, tako sam razumeo. prvi put koristim pajonir karticu zato pitam.
hoces da kazes payoneer card samo da ne bi mi skidali stalno 10 evra i vise kod priliva? dda je to jedina opcija?Postoje provizije na podizanja i ako sađ dobro razumeo čak i plaćanja na terminalima. Jedino ako je opcija da pregovaraš pa ti uplate direktno na tvoju Visa ili Master karticu kroz PaySend. Ovako verovatno nemaš izbora i pretpostavljam da si platformom vezan za Payoneer, kao što i ja sam trenutno uslovljen za PayPal ili wire transfer
ovo drugo ne kapiram. nemam iskustva nikakva u tome.To ili da u krajnjem slučaju povlačiš na račun u evrozoni ako su manje provizije zbog sepa transfera.
Transfer sa racuna na racun unutar EU bi trebali da budu dzaba aka sepa transferi. E sad da li neko ko koristi Paysend zna da li rade card-to-card transferi. Mozda to da pokusas da narucis payoneer karticu povezes je sa paysend racunom i odradis trsnsfer na karticu koju imas u nekoj od lokalnih banaka.ovo drugo ne kapiram. nemam iskustva nikakva u tome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari