Šta je novo?

Payoneer - informacije i iskustva

Hvala na komentaru. Nisam entuzijasta, već žrtva phishing-a – prevarena sam profesionalnim mejlovima koji su oponašali Verbalplanet, gde radim kao nastavnica.
ovo je sada novi momenat i sajt povrh 5 spomenutih u prvom postu. ovaj nisi ni spomenula a ceo obrt je, zanimljivo, bas oko njega. sada si napisala da radis za ovaj sajt i da si se upecala misleci da si platila tom sajtu. ti si htela da platis sajtu od koga inace primas novac ali je link za placanje u stvari bio phishing... hah..

pazi da neko ne podnese kontra tuzbu, protiv tebe. tj verovatno znas sta se desilo ali predstavljanje sebe kao zrtve moze da bude vrlo lose po tvoj poslovni odnos i opasno kontraproduktivno. uz to, nadam se da nisi istu retoriku upotrebila pisuci fbi-ju. sve ovo plasirano moze da bude ozbiljan prestup i neosnovane optuzbe su krivicno delo.

Nisam isplatila ništa – pare su oduzete putem koda koji sam unela verujući da je legitimno.
mislim da si se upecala u vezi sell/buy crypto. pare su otisle. i to je iskljucivo tvoj novac i greska. kako nisi isplatila nista kada si sama, licno, svojevoljno UNELA KOD "verujuci" da je legitimno. sumnjam i da je ovo istina. prevarila si se, to je samo tvoja krivica.

Hvala na komentaru. Slučaj je deo prijavljenog phishing napada koji uključuje lažno predstavljanje legitimnih platformi. Dokumentacija i prepiska su uredno prijavljene relevantnim telima.

Vrh Dno