Šta je novo?

PANASONIC TH-42PV70P vs. PV80P vs. PV8P

Sad se vratih iz delta city-a tj tehnomarketa tamo. Popusti vaze za sve vrste placanja. Bitno je samo da se kredit realizuje do sutra , do kada vazi tih 20%.

Pocinjem da se pitam da li TM sprema generalnu smenu robe i rasprodaju iste da bi nabavljao novije artikle ili se sprema zatvaranje jer ovde u Nisu skoro da nista nije ostalo, hehe.

Nije poslednji, danas sam video jedan sto znaci da ima minimum jos toliko.

To je dobra kupovina, mnogo bolja nego PV8P na akcijskoj ceni i nema popust

Ja sam bio sa ortakom, i on je hteo da uzme isti PV80P a prodavac nam rekao da nema vise, sem ovog sto je izlozen (TM u bloku 62). Ako laze on mene i ja lazem Vas ;-).
Mislim taj izlozeni ne bih uzeo sem ako daju na poklon.
U svakom slucaju dobro parce za ok cenu.

Kupio si tv, a neces da ga probas . Zasto ga ne bi raspakovao, samo zadrzi kutiju, treba ti 5 minuta da ga vratis unutra.

soba mi je tako velika da moram da pomerim sto da bih seo na trosed, ponekad se osecm kao slon u staklari.
Veruj mi da i ja jedva cekam da se preselim, samo sto nisam poceo da precrtavam dane na kalendaru.

46A656? To je onaj što je kao dobio prelaznu ocenu ovde, ali ga pljuju najstrašnije na AVForumu? :)

A i kad malo gledaš vrhunsku plazmu, ne vraća ti se na LCD, nikako. Meni sad moj Samsung 245T, koji je možda i najbolji monitor u toj klasi, deluje totalno krš u video i gaming primenama...

46A656? To je onaj što je kao dobio prelaznu ocenu ovde, ali ga pljuju najstrašnije na AVForumu? :)

A i kad malo gledaš vrhunsku plazmu, ne vraća ti se na LCD, nikako. Meni sad moj Samsung 245T, koji je možda i najbolji monitor u toj klasi, deluje totalno krš u video i gaming primenama...

Znaci dosli smo do zakljucka da lcd nije bolji u ,,gaming primenama" od plazma tv-a.

E Max jel u planu da u buducnosti uradis neki review svog tv-a mnogi bi voleli da cuju neki opsirniji utisak.Malo glup zahtev al ajd,neka me.

@Sasa : nije mi bila namera da trujem , vec eto ucinilo mi se kao najbolje sto su imali na lageru. Ali izgleda da nije tako . Sorry.
@byMax : Ja sam hteo da kupim taj isti s kojim si se ti ponovio :) 46PY8P. Medjutim, tog tv-a nije bilo niujednom TM-u, bar po recima prodavca koji je proverio lager. Kao sledeci najbolji od 46 mi se ucinio taj Samsung, sad vidim da se nisam zaHebao sto sam na kraju odustao od kupovine istog :D

Od 46, u TM je bio samo jedan 46PY85P koji je kostao sa popustom oko 109k.

Imao je oko 350 radnih sati i prodat je u utorak. ja sam ga gledao, ali me malo uplasilo tih 350+ radnih sati.

niko drugi nema 46" plasme, pa se mora sici na 42 ili otici na 50".

Tu ima i Samsunga i LG-a, ali ... samo je jedan Panasonic ;).

Weg:

Proizvođač: Panasonic
Model: TH-46PY80P
Cena:128,999.00

Poslednja izmena:
Pa ti uzmi juče :)

Ništa, sad moraš da uzmeš neki brži net :D. Pa 12 do 15 GB dnevno ... :d

Dosta je 35GB, a ne 15 :)

Nazad
Vrh Dno