Šta je novo?

PANASONIC TH-42PV70P vs. PV80P vs. PV8P

ova 70-ka je bila najbolja plazma u 2007 (po Bug-u) a 80-ka je poboljšana verzija iste u svakom aspektu.
pošto Bug-ovci to gledaju po isplativosti Kuro nije imao nikakve šanse, jer je preskup.

Nemoj da brineš za lifetime uopšte.
PV80 je bolji od PV70, ali je i PV70 odličan TV.

Taj je negde između :)

jos nisam kupio Tv:mad: Nisu imali pannasonic 42pv8p. ali imaju samsung samsung ps42a410. Da li je ovaj samsung mnogo losiji od 42pv8p? jel vredi sacekati da stigne panny ili uzeti samsung

Sad na sajtu jednog prodavca, TV PANASONIC TH-42PV80P,plazma 75000 i na akciji SET PANASONIC PLAZMA 42PV7P+SC-PT150E*** za 65000.

Da li je tako velika razlika izmedju ova dva modela, da li se isplati dati 10.000,00 vise, jos sam se ranije odlucio za 42PV80P, ali me ovo bacilo u razmisljanje.

A i te ponude sa sajtova nekada budu virtuelne.
Imaš 42PV8P za 57k.

Isao sam danas u tehnomarket i gledao samsung ps42a410 i panny 42pv8p jedan do drugog i odlucio se za panasonic jer je imao bolju sliku nego samsung (subjektivni utisak) ali mi samsung nekako deluje vece. Da napomenem gledao sam sliku sa kablovske i uvek su bili isti kanali. Tako da od mene topla preporuka za panasonic

pa to je 42pv7p sa kucnim bioskopom SC-pt150e

cena istog je oko 120-150€

tako da tek kad umanjis cifru mogu se porediti ;)

Ne razumem te uopšte, ali nije bitno. Ja sam samo dao još jedan predlog.
Kućni bioskop ako mu treba može da kupi odvojeno, mada tog kompleta nije ni bilo u Technomaxu kada sam ja tražio TV.

Rekoh da cu da dam mali review plazme koju sam kupio,u pitanju je Panasonic TH42-PV8P,pa evo ukratko nekih utisaka za ovih par dana!
Slika je stvarno sjajna,jos mi nije odradjen Total TV tako da je ovih par dana radio sa krovnom antenom (neka Ceska bezvezara) i stvarno je prikaz ekstra,normalno onih kanala koji si cisti kao suza,kad dodje kvalitetniji link bice jos bolje (verovatno prvo satelitski kanali pa total ko zna kad)!
Pazio sam na kontrast i ostale zvrcke i sve otprilike postavio na 40%,upozorio moje da ne drze vise od pola sata jedan isti kanal zbog logoa televizije (bar po 5 minuta prebacujem na drugi kanal),onda sam podesio aspect na auto da bi sam uklanjao crne linije sa 16:9 filmova iz istog razloga i za sad dobro radi posao,nema ni tragova od burn-in-a posle 20-ak sati (ali rano je)!
Jedino sto bih mogao da zamerim je,mada je to zamerka vise nasim prodavnicama,da taj koji je dao opis koji je stavljen na IT svet i jos pojedine sajtove treba da ode do lekara,jer ga izokretah od svuda i nigde ne videh ni USB ni card reader portove,a pazite kad TV ima Srpski meni ali NE i Srpsko uputstvo,znaci bezvezotina (meni nije problem jer ima Englesko,ali je ipak glupo),a samom TV-u zameram da je trazenje kanala maksimalno sakriveno,ostalo je sve perfektno po mom ukusu!
Pozdrav ,)

Jesi ga kacio na PC ?
kako onda deluje ? i jos jedno pitanje,da li je prebacivanje kanala onako samsung like (cca 1 sekunda) ?

Nisam ga kacio na PC jer sam ostavio lap u Jagodini da mi skida nesto a buraz njegov lap cuva kao oci u glavi od mene (sta li krije) :d ali kad odem opet kuci nakacicu i pustiti neki film pa ti javljam,a kanali se inace menjaju momentalisimo!
Javicu kakva bude slika cim namestim satelitsku posto ce izgleda to pre da se desi,ovi ne rade do 8-og a i posle ne znam kakva ce guzva biti,jos se i moji nesto neckaju zbog slabog izbora kanala u standard pretplati a kad se doda jos par dobrih paketa cena ode na 40 eura mesecno sto im je mnogo,ovako ce mi biti lakse sa satelitskom jer svako u kuci,sem caleta,govori po neki strani jezik pa nek gledaju sta hoce! :)
Pozdrav ,)

PANASONIC TH-42PV8P je u svakom slucaju trenutno najbolji izbor posto sam video u Tehnomarketu [Novi Sad] da je 56,999.00:

-42" ПЛАЗМA ТЕЛЕВИЗОР
-РЕЗОЛУЦИЈА 1024 X 768 (HD)
-100HZ
-КОНТРАСТ 10000:1
-HD READY
-ДВА HDMI УЛАЗА
-ФОРМАТ 16:9
-АУТОМАТСКИ КОНТРАСТ
-СТЕРЕО ТЈУНЕР 100 КАНАЛА
-2 X SCART, КОМПОНЕНТ, S-VIDEO

i jos ima life panel deklarisan na 100.000 radnih sati!

Medjutim u Tehnomarketu sam naleteo na jos nesto zanimljivije. Posto sam dosao u kasne popodnevne sate naleteo sam na manju guzvu a od prodavaca sam saznao da je poceo neki trodnevni popust gde su sve stvari snizene za 20% :zgran:
Tako da je tog dana prodat PANASONIC TH-42PV60 42'' Plazma za 32.000 i PANASONIC TX-20LA60P za 11.000 dinara. Nisam mogao da verujem ali tako je bilo... :wave:

To su prastare plazme. Modeli od pre 3 godine.

Slicno tako,samo sto sam ja ujutru propustio da zamenim eure po 88 dinkica 29-og,pa je do uvece euro pao na 87 pa i manje,a posle nove otisao na 94,zato sto nisu mogli moji kuci da cekaju jos malo (imaju TV od 72cm ali hteli su bas plazmu za n.g.da gledaju) pukao sam oko 4k dinkica vise nego da sam kupio oko Bozica!
Pozdrav ,)

Plus si puko sad ovaj popust, još 20% :)

Nazad
Vrh Dno