Voodoo_NBGD je napisao(la):Rezident Evil je boolja, ne znam sto je ljudi spominju u svakom nabrajanju dobrih igara sa konzola...
Vladd je napisao(la):Najbolje je na Pinku. Em ces lako da se dogovoris, em prave zurke....
Samo da emisija ne bude 5min igrice, 5min hardver, a 50min reklame(pampersi, razni)
A imaju i dobru pokrivenost.
Mozda bi mogao da uvedes rubriku "Pitajte Benchmark", pa da se mi ovde "koljemo" izmedju emisija.
Poz.
Des Max, si ziv? Jel jos volis decicu i tako te forice? :dbyMaX je napisao(la):Redefining the word - WOONA!
ili
Now this is what I call, a woona...![]()
pozdrav
NHF![]()
Gresis sinko, gresisdriver je napisao(la):pink i rts1/2 ?
pa to su propas' televizije
Jedine vredne TV kod nas su B92 i BK...
Ne, ja ih svakako vidim, ali ih ipak na RTS-u ima najmanje. Blokovi su prilicno kraci od onih na STinku ili pak trenutnog "lidera" po duzini reklamnog bloka (tj. B92-ke). A i jos im se nije omaklo da reklamiraju hotline u 15 popodne. :S:Bane® je napisao(la):Mene samo jedno interesuje. Vi ne vidite reklame za pelene i prašak na RTSu, B92, BK. Hajte ljudi, to je sve isto bre, pa setite se alo alo i mućke kad su išle, 2 serije od 45 minuta ukupno su trajale sat i po vremena, zbog reklama prevashodno...
Sarah Carigan je napisao(la):Nebih ulazio u polemiku koliko se RTS digao iz pepela a koliko ne, ali bih samo dodao nesto.
I nasa drzava se iz pepela digla posle Slobe, ali smo dosli samo do nekog stadijuma i tu smo stali. U principu dosli su posteniji ljudi ali je problem sto su oni samo malo posteniji od onih koji su bili dotad tako da smo mi samo malo ustali iz pepela. E a bojim se da ce tako biti i sa RTS-om, on mozda moze da se povrati malo, ali ne dovoljno da bi opravdao ime nacionalna televizija. Odnosno ne verujem da se infrastruktura mnogo popravila pa samim tim i program nece biti mnogo bolji, a neverujem da ce se coveku isplatiti da ulozi trud, vreme i novac za emisiju na takvoj jednoj televiziji. Bar jos jedno 5 god.
E sad ostaje tuzna istina a to je Pink. Da ima gledanos ima al da je piglu, piglu je za medalju. :wall:
s' postovanjem JA ,)
Sta se desilo sa onom emisijom HigH-End na pinku????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari