Šta je novo?

Outer Space

'Ocu i ja! :)

Najbolje je na Pinku. Em ces lako da se dogovoris ;) , em prave zurke....
Samo da emisija ne bude 5min igrice, 5min hardver, a 50min reklame(pampersi, razni :D )
A imaju i dobru pokrivenost.
Mozda bi mogao da uvedes rubriku "Pitajte Benchmark", pa da se mi ovde "koljemo" izmedju emisija :D .

Poz.

Ako u toku emisije budu reklame za prashkove i deterdzente za sudove, poslacu ti pismo (oko cigle) sa predlozima i sugestijama :d

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Rezident Evil je boolja, ne znam sto je ljudi spominju u svakom nabrajanju dobrih igara sa konzola...

Zato sto smetnu sa uma da je ista izlazila za PC redovno, posto su odjeci koje je napravila na PC-u ekvivalentni beskrajnoj tisini svemira :d

Vladd je napisao(la):
Najbolje je na Pinku. Em ces lako da se dogovoris ;) , em prave zurke....
Samo da emisija ne bude 5min igrice, 5min hardver, a 50min reklame(pampersi, razni :D )
A imaju i dobru pokrivenost.
Mozda bi mogao da uvedes rubriku "Pitajte Benchmark", pa da se mi ovde "koljemo" izmedju emisija :D .

Poz.

to sa 'pitajte bench' nije losa ideja.

byMaX je napisao(la):
Redefining the word - WOONA!

ili

Now this is what I call, a woona... :D

pozdrav
NHF ;)
Des Max, si ziv? Jel jos volis decicu i tako te forice? :d

You Bad, you Bad... :guitar:

NHF

Poz,
Cineman

Pavle, ako si covek od marketinga zaobicices u sirokom luku TV stanice tipa ART, 3K, B92 i sl. i juriti samo PINK ili RTS 1 ili 2. Samo tamo mozes da dobijes reklamu kakvu ocekujes, a i da ti emisija traje duze od 3 meseca.
Pregovaraj sa krupnim zverkama, ne sa boranijama.
Makar imao i nikavu zaradu na pocetku, imaces publicitet sa pravog mesta i to ce ti doneti rezultate kasnije.
Samo je pitanje sta ti hoces od svega ovoga, brzu zaradu ili da se upises zlatnim slovima u istoriju TV programa za gamere.

Poslednja izmena:
pink i rts1/2 ? :D:D:D:D
pa to su propas' televizije :)
Jedine vredne TV kod nas su B92 i BK...

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
pink i rts1/2 ? :D:D:D:D
pa to su propas' televizije :)
Jedine vredne TV kod nas su B92 i BK...
Gresis sinko, gresis

BK fura svoj fazon, i tesko da bi oni dopustili ovakvu nekakvu emisiju, a da nije po njihovom, tako da tesko, ali nikad se ne zna.

B92, je isto to, ali samo malo drugacija. Na neki nacin oni vec imaju emisiju, i tesko da ce hteti jos jednu, i ako nisu bas iste sadrzine.

RTS se vraca medju zive, polako ali se vraca. Do kraja godine trebalo bi da se pokrene 4. kanal RTS-a koji ce emitovati u digitalnoj tehnici, ali ne mislim samo na studijsku tehniku, nego uopste na predajnike. Sva ekskluziva bi trebala da se prebaci na taj 4. program, a ljudima koji nemaju digitalni TV, nego one stare, tj. koji ne mogu da prihvate digitalni signal, bice u mogucnosti da manje od 100€ da kupe jedan dodatak koji ce ici na TV i dobijati mogucnost gledanja.

Sto se tice Outer Space-a, i citave ideje koju Pavle ima na umu, mislim da bi bilo mnogo dobro kada bi se izborili za neki dobar termin bas na RTS-u!!! Nemojte gledati samo trenutno stanje bilo koje TV koja postoji, nego ono sto ce nuditi u nekoj skorijoj buducnosti!!!

Poz,
Cineman

Čekajte ljudi, je l se ovde postavlja pitanje da li je RTS pravo rešenje? Heloooou, pa RTS se vidi na svakom milimetru ove zemlje, to je, kolko god voleo da je po treći jubilarni put sravnimo sa zemljom, nacionalna televizija - značaj i samog naglaska na to "nacionalna" je neizmerljiv...

Poslednja izmena:
Iako nisam u svetu igara, ovo oko TV stanica je po mom misljenju ovako: :)

B92 -> vec imaju onu idi(j)otsku emisiju sa ******om koji se krevelji izmedju blok-reportaza koje su u fazonu "shto je lep ovaj novi Samsung stampac".

PINK -> no comment. Mrzeo bih je od same pomisli na kom se u**** kanalu emituje. Dzaba slika & tehnika, ako ce biti ispresecana reklamama za prasak za ves-masinu i pelene, a pre i posle emisije Mexicki kulturno-obrazovni program (direkt iz uvoza).

BK -> Hm, ovde treba razmisliti. Mozda.

RTS -> Bingo. Prava TV za ozbiljne stvari (bez obzira na mracnu Historiju).

RTS da ili ne

Nebih ulazio u polemiku koliko se RTS digao iz pepela a koliko ne, ali bih samo dodao nesto.

I nasa drzava se iz pepela digla posle Slobe, ali smo dosli samo do nekog stadijuma i tu smo stali. U principu dosli su posteniji ljudi ali je problem sto su oni samo malo posteniji od onih koji su bili dotad tako da smo mi samo malo ustali iz pepela. E a bojim se da ce tako biti i sa RTS-om, on mozda moze da se povrati malo, ali ne dovoljno da bi opravdao ime nacionalna televizija. Odnosno ne verujem da se infrastruktura mnogo popravila pa samim tim i program nece biti mnogo bolji, a neverujem da ce se coveku isplatiti da ulozi trud, vreme i novac za emisiju na takvoj jednoj televiziji. Bar jos jedno 5 god.

E sad ostaje tuzna istina a to je Pink. Da ima gledanos ima al da je piglu, piglu je za medalju. :wall:

s' postovanjem JA ,)

Sta se desilo sa onom emisijom HigH-End na pinku????

Pa ja ne pricham o tome da li je neko od njih imao kakvu istoriju, bash me briga...Gledam iz ugla gde bih ja pravio emisiju ili stavio reklamni spot....B92 i BK su jedine dve profesionalne i ozbiljne televizije, ostalo je uzas...a inache, celu zemlju sada svi pokrivaju, ona sela koje samo RTS pokriva, koga interesuje to ?

Mene samo jedno interesuje. Vi ne vidite reklame za pelene i prašak na RTSu, B92, BK. Hajte ljudi, to je sve isto bre, pa setite se alo alo i mućke kad su išle, 2 serije od 45 minuta ukupno su trajale sat i po vremena, zbog reklama prevashodno...

I iznad svega, prostor na TVu se uglavnom kupuje u kompletu. Što bi u prevodu značilo da tokom tvoje emisije niko ne može da pusti vremensku prognozu ili tamo neke reklame koje želi...

Poslednja izmena:
Bane® je napisao(la):
Mene samo jedno interesuje. Vi ne vidite reklame za pelene i prašak na RTSu, B92, BK. Hajte ljudi, to je sve isto bre, pa setite se alo alo i mućke kad su išle, 2 serije od 45 minuta ukupno su trajale sat i po vremena, zbog reklama prevashodno...
Ne, ja ih svakako vidim, ali ih ipak na RTS-u ima najmanje. Blokovi su prilicno kraci od onih na STinku ili pak trenutnog "lidera" po duzini reklamnog bloka (tj. B92-ke). A i jos im se nije omaklo da reklamiraju hotline u 15 popodne. :S:

I posle svega, RTS

Jednostavno ljudi, koliko god RTS mozda nekome priziva muku i razocarenje, to je jedina sada TV stanica gde bi Outer Space mogao lepo da odradjuje svoj posao. Sve se vrti oko toga kako bi ljudi voleli da vide OS na BK, B92 ili na Pinku, ali se opet svi vrtimo oko RTS-a. Nacionalna Televizija, je Nacionalna Televizija!!!

Nista, strpimo se jos malo dok nam Pavle ne donese zvanicnu vest o tome gde ce biti emitovani!!!

Poz,
Cineman :,,:

RTS1 je definitvno od petka ujutru i zvanicno zainteresovani favorit.
To su najnovije vesti.

Eto, to su fine vesti! Najbolji moguci favorit. Mada sam pre ocekivao da 3K bude zainteresovaniji za emisiju tipa OS

Sarah Carigan je napisao(la):
Nebih ulazio u polemiku koliko se RTS digao iz pepela a koliko ne, ali bih samo dodao nesto.

I nasa drzava se iz pepela digla posle Slobe, ali smo dosli samo do nekog stadijuma i tu smo stali. U principu dosli su posteniji ljudi ali je problem sto su oni samo malo posteniji od onih koji su bili dotad tako da smo mi samo malo ustali iz pepela. E a bojim se da ce tako biti i sa RTS-om, on mozda moze da se povrati malo, ali ne dovoljno da bi opravdao ime nacionalna televizija. Odnosno ne verujem da se infrastruktura mnogo popravila pa samim tim i program nece biti mnogo bolji, a neverujem da ce se coveku isplatiti da ulozi trud, vreme i novac za emisiju na takvoj jednoj televiziji. Bar jos jedno 5 god.

E sad ostaje tuzna istina a to je Pink. Da ima gledanos ima al da je piglu, piglu je za medalju. :wall:

s' postovanjem JA ,)

Sta se desilo sa onom emisijom HigH-End na pinku????

Poredis drzavu sa dzeparcem. Dosao donekle pa stao. Izvini, a sta to "stoji".

Dobra je vest da ce se emisija davati na RTS-u, koji je jedini ozbiljno krenuo u reforme (za razliku od cele drzave). Em je razreseno nesposobno rukovodstvo (eto recepta za sve), em su pametnim ljudima (ne samo "novinarima"), date odresene ruke. Pink je bio predlozen kao opcija, zbog "pokrivenosti", ali to je televizija "za svakoga po nesto", gde, ipak glavnu rec vodi vlasnik, i pomocnica sa kozzarskom skolom...

Poz.

RTS1 je definitivno u usponu, tako da je samo bitno da se dogovorimo oko uslova...
sve ostalo je ok.

da, RTS ce uskoro pustiti, kako oni to kazu "premierno" film "Ronin" i jos neke nove koje su kupili na buvljaku matorog materijala u minhenu...ccc. OS ce im biti jedina dobra emisija (hvala Bogu i Pavletu) , a sto se tice njihovog prelaska na "digitalnu" tehnologiju, pa to zbog vesti i ne tacne vremenske prognoze ne moraju ni raditi...Iskreno, najbolje bi bilo da OS ide na RTL-u :d Jesam Srbin ali nasa televizija je ocaj, SVI kanali zajedno ne mogu da se porede sa RTL-om ili HRT2-jkom, 3-jkom...Ono kao, pink je kupio digital studio koji ostatak sveta koristi za 20-30% emisija kad se rade na frku, a pink ga koristi za 95% sada...WOW koja usteda novaca za adaptaciju studija i nove rekvizite, sad imamo debile koji setaju kroz rekalme za praskove i pricaju o nekoj xyz licnosti sa mercedesom koji se nakrao ko zna gde, i sve ih to nista ne kosta, vlasnik i vlasnica sad ni ne moraju da se vracaju sa kariba, digital studio rulezzz ;)

svakako pozdravljam sto ce biti na RTS-u, znacu cemu mi taj kanal sluzi na listi programa (ups ?! moracu da ga ubacim u listu prvo :d ) i svakako ce doprineti "opstoj kulturi" i moci ce da se gleda na miru :wave: Svaka cast !

RTS1 se opasno opremio za ovu godinu sto se tice tehnike i kroma kija.
Videcete.

sto se rts-a tice danas vidoh najave za filmove...znaci prevazilsli su sve domace televizije do sada[a i urednik je nemecek...:)))]...dan posle sutra...x man 2...valjda hellboy[koliko me pamcenje sluzi]...liga izuzetnih dzentlmena...van helsing...i bukvalno sve sto se do pre mesec - dva - tri davalo u bioskopima...znaci...super...i njima da krene malo...

a kad krece outer space...mislim datum...i jel se znaju termini emitovanja...?...

Ne znaju se datumi, ima milion problema...
Kad pocinju ti filmovi?

@urban: ucinilo ti se, pola toga jos nema ni na DVD-u. To si verovatno gledao najave za neki sklj bioskop :d

Pa, svakako da te filmove nece ispucati do Nove godine (2005)...

Potpisani su dugorocni ugovori sa vodecim kompanijama, neki naslovi ce stici na red tek za 1-2-3 godine. Ali, poenta je da, kako je Nemecek i objasnio, nema "paketa" kao do sada... To (verovatno) znaci da ako uzmu 1 dobar, sa njima automatski idu i 3 shit filma. Najavili su posebne termine za filmove, za svaki dan ce postojati odredjena "ciljna grupa" (od melodrame do akcije), nece biti svashtarenja (kao na drugim TV stanicama), sve ce biti tematski rasporedjeno i nijedan zanr nece biti zapostavljen. Bice mesta i za legendarne filmske klasike. Posebno me raduje sto ce u narednih god. dana broj "sapunica" smanjiti na svega 1, a nakon toga ce se razmotriti njihovo totalno ukidanje (sa Naionalne TV), na koje je, inace, sam Nemecek apsolutno alergican. :D

cekaj, ili ja nisam u toku ili sta...Kakve Nemecek ima veze sa RTS-om ??? On je kolko ja znam urednik filmskog programa na pinku !?

Uf, covece.... pa Nemecek je prvo bio otisao na B92, pa kada je Tijanic postao direktor RTSa, pokupio je milion ljudi sa svih TV stanica, pa medju njima i Nemeceka

Nazad
Vrh Dno