Šta je novo?

Outer Space

Videcemo u narednih par dana sta ce biti od svega.

Ja se secam kad su p*zdili sto je neka FPS igra trazila Pentium, pa su u toku najave govorili "eto, morali smo igru da testiramo kod prijatelja koji ima Pentium" :)

Ili kad je dosao NFS3, a Voodoo-a (keca) nije bilo kod nas... kad su kukali kako je ruzno u softverskom modu, a nama na televizoru sve isto :)

1. b92, mada mislim da oni nece biti odusevljeni ovom idejom...ali ko zna
2. 80% igre i 20% hardware + vesti koje iskljucivo imaju veze sa igrama (znaci nema opisa stampaca i slicnih stvari).
3. Mislim da za ovakav tip emisije nije potreban voditelj koji ce nesto da lupeta. Znaci, samo u OFFu opis igre uz atraktivnu spicu (koja ne traje 5 minuta) i dzinglove.
Bilo bi dobro kada bi radili preview igara (znaci, download demoa pa da vidimo sta mozemo da ocekujemo).

Em naoruzan, em opasan, eM DeKa!! :)

To je bila Ivanhoova najbolja najava!!! :) Ali to je bilo mislim 1997, pre 7 godina, i mi sada pricamo o tome... c c c.

Zanimljivo je koliko su oduvek ljudi ozbiljno shvatali ocenjivanje igara, kao da svaki put pricamo o necijoj porodici pa mu se ne svidja sta smo rekli. Trziste video igara se menja, ocekivanja se menjaju, raspolozenje coveka koji opisuje se menja i najvaznije, ljudi se menjaju. Imali smo situaciju da je fifa, valjda 2002 dobila nesto blizu 10, pa je momak za konzole dao igri winning eleven, ocenu 11!!! :)

A sto se tice dolaska voodooa, zar ima nekog ko nije bio odusevljen grafikom???

I ti si mi poznat sa odjavne spice Outer Spacea :)

Mare je napisao(la):
Meni je bas cool bio prvi serijal, onda secam se kad je neko ustupio Voodoo za potrebe emsije i onda su se raspilavili sa tim... tada se sve svelo na opis grafike jer su svi bili extra odusevljeni time...
Mislim da se secam toga, to je bilo kad su opisivali Incoming pa su nam prikazivali u vertikalnom split-screenu istu scenu u softverskom renderingu i sa Voodoo-om...
Tada sam shvatio kako je 3d akceleracija u stvari dobra... :)

Ispravka, kad se pojavio Incoming vec je bio aktuelan Voodoo2! ;)

Mislim da je u pitanju Unreal.

Ostrica je napisao(la):
Em naoruzan, em opasan, eM DeKa!! :)

To je bila Ivanhoova najbolja najava!!! :) Ali to je bilo mislim 1997, pre 7 godina, i mi sada pricamo o tome... c c c.

Zanimljivo je koliko su oduvek ljudi ozbiljno shvatali ocenjivanje igara, kao da svaki put pricamo o necijoj porodici pa mu se ne svidja sta smo rekli. Trziste video igara se menja, ocekivanja se menjaju, raspolozenje coveka koji opisuje se menja i najvaznije, ljudi se menjaju. Imali smo situaciju da je fifa, valjda 2002 dobila nesto blizu 10, pa je momak za konzole dao igri winning eleven, ocenu 11!!! :)

A sto se tice dolaska voodooa, zar ima nekog ko nije bio odusevljen grafikom???

Ljuba - The Konzola Man.
Sad vidim da je bio totalno u pravu, Ljubo imas izvinjenje.
Samo sto je WE tad zasluzio 20 a ne 11.

vec treci topic sa ovom temom...pa kad ce vise emisija..buuhuhuhuuh...ocu outer space...buuhuhuuuhuuhu...ajde nesto sto pre plzz...

Chemu bilo kakva TV emisija, kad sve imash pola meseca ranije na netu i CDu :)

Ma net je ****** :)

Ocemo ponovo da slusamo Andriju kako se frlja sas strucni izrazi :)

urban je napisao(la):
vec treci topic sa ovom temom...pa kad ce vise emisija..buuhuhuhuuh...ocu outer space...buuhuhuuuhuuhu...ajde nesto sto pre plzz...

treci?
a gde su ostala dva?

driver je napisao(la):
Chemu bilo kakva TV emisija, kad sve imash pola meseca ranije na netu i CDu :)

Poenta ce da bude da stvar bude obrnuta.

Meni je omiljeni komentar bio kada su predstavljali neku od tada najnovijih grafickih (mislim da je bio GF256), pa hvalili kako je jaka: "... i frame rate koji se priblizavao refresh rate-u redakcijskog monitora (ne nije u pitanju cetrnaestica fudzijama)" :D

Bila je to veoma zabavna emisija
P.S. I bolje bi bilo da bude opet

Sir Paul je napisao(la):
Poenta ce da bude da stvar bude obrnuta.

Ne znam kako mozesh da budesh brzi od neta i CD/DVD ? :)
To je nemoguce, isto kao i novine, samo sa manjim lagom ;)
Dok se emisija pojavi, svi su vec preshli igru, videli hardver i chak ga isprobali (naravno pricham o 'ozbiljnim' ljudima)...Publika koju mozete imati su klinci i oni koji bash i nisu u toku...

Valjda nas "neozbiljnih" bez satelita ima više od vas :) . Zbog nas se i rade sve emisije :) ...

Aj samo erci kako mozzesh da budesh brzi od net-a?
Kao prvo ja mislim da neku stvar treba videti na net-u pa posle je dovesti na test.

Evo vec cetvrta strana a jos nikakvih vesti, pa jel ima nesto bar u najavi?!?

mislio sam na to da i MI imamo satelit.
cim nesto izadje probacemo da sto pre testiramo i izanaliziramo.

EDIT:

@Spirit
svi cekamo.odgovora konkretnog jos nema.

Poslednja izmena:
@Spirit: A kakvih bi ti vesti zeleo? Radi se, covek pita shta bi ljudi da gledaju na TV-u i da li se to uopshte isplati uraditi, a tek kasnije ce biti konkretnij vesti tipa: kad? shta? kako? ....
poz

Pa zeleo bih da cujem nesto tipa: " Pregovaramo trenutno sa par stanica, bitno je da je tim formiran i napravljen osnovni plan rada! Tome je, naravno, znatno doprinelo konsultovanje sa clanovima bencha, a mislimo da ce emisija, okvirno, krenuti vec u novembru, decembru " :d

Eto Immortal, nadam se da sam ti malo pojasnio, a u vezi toga da li se isplati - pa svojevremeno su bili najgledanija gaming emisija, pa ne vidim u cemu bi bio problem?!?

Hajde da preskocimo celu tu live stream varijantu kao jedinu opciju. Sta da radim sa mojim 56k, da se ubijem?

To sto je teoretski moguce downloadovati sve novo sa interneta i isprobati licno ne znaci da svi to rade i da imaju vremena i volje za to! Zato je ekstra korisno imati ekipu koja ce nove igre, programe i hardver da prati i da se trudi da pravi zanimljive i kreativne priloge i iznosi svoje misljenje.

Kakvo nestrpljenje, pa nije to mala stvar, dogovoriti emisiju i potpisati ugovor, napraviti emisiju, to ce sigurno trajati nedeljama, mozda mesecima... Ekipa je tu i prilicno je voljna da radi, cini mi se... :)

Hvala svima za komentare! :wave:

Ivan® je napisao(la):
Vladan VGA Andjus...'ladno :)

bate sto se iznenadjujes? :)
ste me se uzeleli!? :))))))))))))))))))))))

drajver minira, maxa oce da ga teram u minus na kvejku, a bane se seca svega od pre hiljadu godina. ko slonce :)

Spirit je napisao(la):
Pa zeleo bih da cujem nesto tipa: " Pregovaramo trenutno sa par stanica, bitno je da je tim formiran i napravljen osnovni plan rada! Tome je, naravno, znatno doprinelo konsultovanje sa clanovima bencha, a mislimo da ce emisija, okvirno, krenuti vec u novembru, decembru " :d

Eto Immortal, nadam se da sam ti malo pojasnio, a u vezi toga da li se isplati - pa svojevremeno su bili najgledanija gaming emisija, pa ne vidim u cemu bi bio problem?!?

Pregovaramo trenutno sa par stanica, bitno je da je tim formiran i napravljen osnovni plan rada! Tome je, naravno, znatno doprinelo konsultovanje sa clanovima bencha, a mislimo da ce emisija, okvirno, krenuti vec u ...?

BK ili B-92..
Budite orginalni...nemojte da lichi na neshto shto vec gledamo...
Neka bude svega u tih sat vremena...

Ako se neki hardware testira ili prikazuje ne bi bilo loshe da se prikaze u radu...
(to sam najvishe mrzeo...npr. prikazu monitor ugashen) i ono tipa slike se vrte u krug iz razlicitih uglova a neka shatro riba/lik chita text...nemojte to....
Smislite neshto orginalnije...i da objashnjava lice koje se dobro razume u tematiku.

Ostrica je napisao(la):
To sto je teoretski moguce downloadovati sve novo sa interneta i isprobati licno ne znaci da svi to rade i da imaju vremena i volje za to! Zato je ekstra korisno imati ekipu koja ce nove igre, programe i hardver da prati i da se trudi da pravi zanimljive i kreativne priloge i iznosi svoje misljenje.

Kakvo nestrpljenje, pa nije to mala stvar, dogovoriti emisiju i potpisati ugovor, napraviti emisiju, to ce sigurno trajati nedeljama, mozda mesecima... Ekipa je tu i prilicno je voljna da radi, cini mi se... :)

Hvala svima za komentare! :wave:

Ne razumem :)
Kad neshto stigne sa neta (satelit ili ne), dostupno je po celom gradu istog dana, dok vashoj emisiji treba 3-7 dana :) Mnogo bi bila bolja fora napraviti emisiju svaki drugi dan po 15 min, izdiktirati shta je novo stiglo, prikazati ukratko, a jednom nedeljno duza emisija sa hardverom itd...Iz emisije izbaciti najave tipa "stize ova ili ona igra za 6 meseci", jer to se mnogo pre moze na netu naci, ali ovo sve vazi za ljude koji su 'u trendu' i koji znaju shta se pojavilo i kakvo je neshto istog dana (ljudi sa bencha ili exx3d)...Kao shto sam gore rekao, emisija nije za bench chlanove, nego za ove sve ostale koji su juche videli komp, pa mi zato nije jasno ovo "ajde kad ce emisija" itd :)

driver je napisao(la):
Ne razumem :)
Kad neshto stigne sa neta (satelit ili ne), dostupno je po celom gradu istog dana, dok vashoj emisiji treba 3-7 dana :) Mnogo bi bila bolja fora napraviti emisiju svaki drugi dan po 15 min, izdiktirati shta je novo stiglo, prikazati ukratko, a jednom nedeljno duza emisija sa hardverom itd...Iz emisije izbaciti najave tipa "stize ova ili ona igra za 6 meseci", jer to se mnogo pre moze na netu naci, ali ovo sve vazi za ljude koji su 'u trendu' i koji znaju shta se pojavilo i kakvo je neshto istog dana (ljudi sa bencha ili exx3d)...Kao shto sam gore rekao, emisija nije za bench chlanove, nego za ove sve ostale koji su juche videli komp, pa mi zato nije jasno ovo "ajde kad ce emisija" itd :)

pa ne znam sta ne razumes?
cak i od tih "aktivnih" kompjuterasa i konzolasa nemaju svi brze veze sa kojima bi mogli da vide trejlere, najave i ostale interesantne stvari.
Uostalom, novi OS se nece bazirati na onome sto ste ranije gledali, tako da ova tvoja konstatacija pada u vodu.
A zapamti sta sam rekao, ako nam prodje koncept koji ja zelim, bices prvi pored ekrana i cekaces da pocne emisija.
Bas na tebe ciljam jer si driver ili barem ljubitelj brzih kola, videces.

Sir Paul je napisao(la):
Pregovaramo trenutno sa par stanica, bitno je da je tim formiran i napravljen osnovni plan rada! Tome je, naravno, znatno doprinelo konsultovanje sa clanovima bencha, a mislimo da ce emisija, okvirno, krenuti vec u ...?

Peace, brother :smoke:
inache, imas solidne argumente za kupovinu X-box-a na exxtreme forumu, nabavljam ga cim stigne neka kinta :D

Nazad
Vrh Dno