Mislim da se secam toga, to je bilo kad su opisivali Incoming pa su nam prikazivali u vertikalnom split-screenu istu scenu u softverskom renderingu i sa Voodoo-om...Mare je napisao(la):Meni je bas cool bio prvi serijal, onda secam se kad je neko ustupio Voodoo za potrebe emsije i onda su se raspilavili sa tim... tada se sve svelo na opis grafike jer su svi bili extra odusevljeni time...
Ostrica je napisao(la):Em naoruzan, em opasan, eM DeKa!!
To je bila Ivanhoova najbolja najava!!!Ali to je bilo mislim 1997, pre 7 godina, i mi sada pricamo o tome... c c c.
Zanimljivo je koliko su oduvek ljudi ozbiljno shvatali ocenjivanje igara, kao da svaki put pricamo o necijoj porodici pa mu se ne svidja sta smo rekli. Trziste video igara se menja, ocekivanja se menjaju, raspolozenje coveka koji opisuje se menja i najvaznije, ljudi se menjaju. Imali smo situaciju da je fifa, valjda 2002 dobila nesto blizu 10, pa je momak za konzole dao igri winning eleven, ocenu 11!!!
A sto se tice dolaska voodooa, zar ima nekog ko nije bio odusevljen grafikom???
urban je napisao(la):vec treci topic sa ovom temom...pa kad ce vise emisija..buuhuhuhuuh...ocu outer space...buuhuhuuuhuuhu...ajde nesto sto pre plzz...
driver je napisao(la):Chemu bilo kakva TV emisija, kad sve imash pola meseca ranije na netu i CDu![]()
Sir Paul je napisao(la):Poenta ce da bude da stvar bude obrnuta.
Ivan® je napisao(la):Vladan VGA Andjus...'ladno![]()
Spirit je napisao(la):Pa zeleo bih da cujem nesto tipa: " Pregovaramo trenutno sa par stanica, bitno je da je tim formiran i napravljen osnovni plan rada! Tome je, naravno, znatno doprinelo konsultovanje sa clanovima bencha, a mislimo da ce emisija, okvirno, krenuti vec u novembru, decembru " :d
Eto Immortal, nadam se da sam ti malo pojasnio, a u vezi toga da li se isplati - pa svojevremeno su bili najgledanija gaming emisija, pa ne vidim u cemu bi bio problem?!?
Ostrica je napisao(la):To sto je teoretski moguce downloadovati sve novo sa interneta i isprobati licno ne znaci da svi to rade i da imaju vremena i volje za to! Zato je ekstra korisno imati ekipu koja ce nove igre, programe i hardver da prati i da se trudi da pravi zanimljive i kreativne priloge i iznosi svoje misljenje.
Kakvo nestrpljenje, pa nije to mala stvar, dogovoriti emisiju i potpisati ugovor, napraviti emisiju, to ce sigurno trajati nedeljama, mozda mesecima... Ekipa je tu i prilicno je voljna da radi, cini mi se...
Hvala svima za komentare! :wave:
driver je napisao(la):Ne razumem
Kad neshto stigne sa neta (satelit ili ne), dostupno je po celom gradu istog dana, dok vashoj emisiji treba 3-7 danaMnogo bi bila bolja fora napraviti emisiju svaki drugi dan po 15 min, izdiktirati shta je novo stiglo, prikazati ukratko, a jednom nedeljno duza emisija sa hardverom itd...Iz emisije izbaciti najave tipa "stize ova ili ona igra za 6 meseci", jer to se mnogo pre moze na netu naci, ali ovo sve vazi za ljude koji su 'u trendu' i koji znaju shta se pojavilo i kakvo je neshto istog dana (ljudi sa bencha ili exx3d)...Kao shto sam gore rekao, emisija nije za bench chlanove, nego za ove sve ostale koji su juche videli komp, pa mi zato nije jasno ovo "ajde kad ce emisija" itd
![]()
Sir Paul je napisao(la):Pregovaramo trenutno sa par stanica, bitno je da je tim formiran i napravljen osnovni plan rada! Tome je, naravno, znatno doprinelo konsultovanje sa clanovima bencha, a mislimo da ce emisija, okvirno, krenuti vec u ...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari