thunderchase
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.06.2003
- Poena
- 620
Ma 3k ima krš tehniku, zvuk im je očajan, baš kao i na ART-u. Ja sam za B92, zato jer je to najbolja televizija, pa nek ima i najbolju emisiju
.
Pazi, bio je u ekipi jedan na koga mislim, ne znam da li sam nick pobrkao, ali mislim da nisam. Lm jeste se pojavljivao, više je čitao opise nečega (koji su bili teško ko crna zemlja), a i u par navrata je vodio emisiju...VGA je napisao(la):@bane®
pazi... ivanhoe se nije pojavljivao u emisiji. pobrkao si loncice![]()
VGA je napisao(la):@bane®
VGA je napisao(la):@bane®
Voodoo_NBGD je napisao(la):Jel si ti onaj VGA iz Outer Space crewa?
Inace, emisija treba da lici na stari Outer Space, a nikako na Game Over ili Silikon...
Voodoo_NBGD je napisao(la):Inace, emisija treba da lici na stari Outer Space, a nikako na Game Over ili Silikon...
Bane® je napisao(la):Zar VGA nije radio exxtreme3d i ne sećam se da je bio u onoj turi dok je Outer Space bio na Artu? Samo nemojte da kažete da sam senilan...
Milan82bh je napisao(la):Game over....hahahahaha.... :laugh: .............silikon!!!!!!!!aaahahahahahah :laugh: :laugh: :laugh: :lupko: gde su li samo nasli ta glupa imena!!!!
Outer Space je bila jedna od emisija koju sam jos gledao kao klinac,i sad cu je gledati opet...osim samo ako ga ne bude vodila plavusa!![]()
Milan82bh je napisao(la):Game over....hahahahaha.... :laugh: .............silikon!!!!!!!!aaahahahahahah :laugh: :laugh: :laugh: :lupko: gde su li samo nasli ta glupa imena!!!!
Outer Space je bila jedna od emisija koju sam jos gledao kao klinac,i sad cu je gledati opet...osim samo ako ga ne bude vodila plavusa!![]()
Mare je napisao(la):Preskocite skroz hardver i tako tradicionalno tamo niko nema veze sa tim, dzaba se brukate, radite samo i jedino igre 100%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari