Šta je novo?

Outer Space

Ma 3k ima krš tehniku, zvuk im je očajan, baš kao i na ART-u. Ja sam za B92, zato jer je to najbolja televizija, pa nek ima i najbolju emisiju :) .

Ma ja mislim da nema sanse da bude na B92....iako bi po meni bilo stvarno najbolje.......

Iako je ne bi' gledao istim ocima, bilo bi mi izuzetno drago da emisija ponovo krene......bila je, nekako.....deo mene i celog tog perioda..... :)

Sve najbolje, ljudi.....

VGA je napisao(la):
@bane®
pazi... ivanhoe se nije pojavljivao u emisiji. pobrkao si loncice :)
Pazi, bio je u ekipi jedan na koga mislim, ne znam da li sam nick pobrkao, ali mislim da nisam. Lm jeste se pojavljivao, više je čitao opise nečega (koji su bili teško ko crna zemlja), a i u par navrata je vodio emisiju...

Samo da imate sto manje dodirnih tacaka (slicnosti) sa Askovicevom, malom, neprimetnom emisijom... Mislim, bar kad je ukus u ocenjivanju u pitanju. Evo OptiPlex moze da vam bude spoljni saradnik...

VGA je napisao(la):
@bane®

E, majstore (pa gde si ti :)) - hoce opet biti Admirala u emisiji, da navatam klinkice da gledamo zajedno show :D

1.b92
2.100% igre, 0% hardver
3.multiplayer

ali bez onog doktora i sajber tripova ovog puta

VGA je napisao(la):
@bane®

Jel si ti onaj VGA iz Outer Space crewa?

Inace, emisija treba da lici na stari Outer Space, a nikako na Game Over ili Silikon...

kao sto dosta ljudi rekoshe nemojte stvarno da bude onih, dobro odradjenih ali lose osmisljenih, animacija :)
smislite neku najavnu i odjavnu spicu ali da ne bude decija!!! :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Jel si ti onaj VGA iz Outer Space crewa?

Inace, emisija treba da lici na stari Outer Space, a nikako na Game Over ili Silikon...

thats him.

sto se tice Game Overa, nema da brinete.

Zar VGA nije radio exxtreme3d i ne sećam se da je bio u onoj turi dok je Outer Space bio na Artu? Samo nemojte da kažete da sam senilan...

Voodoo_NBGD je napisao(la):

Game over....hahahahaha.... :laugh: .............silikon!!!!!!!!aaahahahahahah :laugh: :laugh: :laugh: :lupko: gde su li samo nasli ta glupa imena!!!!
Outer Space je bila jedna od emisija koju sam jos gledao kao klinac,i sad cu je gledati opet...osim samo ako ga ne bude vodila plavusa! :D

Bane® je napisao(la):
Zar VGA nije radio exxtreme3d i ne sećam se da je bio u onoj turi dok je Outer Space bio na Artu? Samo nemojte da kažete da sam senilan...

radio je exx3d, i NIJE bio u turi na artu.
dosao je kad je presla prica na 3k.

Milan82bh je napisao(la):
Game over....hahahahaha.... :laugh: .............silikon!!!!!!!!aaahahahahahah :laugh: :laugh: :laugh: :lupko: gde su li samo nasli ta glupa imena!!!!
Outer Space je bila jedna od emisija koju sam jos gledao kao klinac,i sad cu je gledati opet...osim samo ako ga ne bude vodila plavusa! :D

Necu da budem neumesan, samo svacija reakcija na te emisije je ista kao tvoja. To APSOLUTNO i dokazano niko ne gleda.
Meni je nejasno kako i zasto one opstaju...u stvari, za Game Over i znam, ali Silikon....

Milan82bh je napisao(la):

A sta fali plavusi? Koliko sam upoznat, jedan Benchmark user joj je i bio konsultant oko tekstova... ako na istu mislimo.

a gde se silikon prikazuje i u kom terminu, bas bi odgledao jednu :)
by the way sto se tice Game Overa za sada je jedini koji prikazuje igre na nasoj TV sceni :(

Silikon ide na Metropolisu, dnevno izdanje svakog radnog dana od 11:55 do 12:00, a nedeljno ne znam kad ide premijerno, a reprizno je subotom u 14:00 i traje pola sata.
Mislim, Silikon i nije losa emisija (za razliku od Game Overa), samo bi trebalo da pazljivije biraju delove igara koje pustaju na ekran
@Toxic: Netacna izjava. Pa vidis da procamo i o Silikone sve vreme

1.b92 (al obavezno b92 :banana: )
2.emisija da se podeli na 3 dela. npr 30min igrice, 20 min hardware, 20 software, i na kraju reklame do mile volje. MIslim da emisija treba da se emituje 1 preko nedelje i repriza za weekend u subotu u 21h npr.
3.multiplayer i realno ocenjivanje hareware(ako ga bude) i da ne bude pod uticajem sponzora ocena i reklame kako je proizvod perdektan

Moras jos malo da porastes! ;)

Nema sanse da B92 da udarni termin (subota u 21h???) za emisiju o igrama!

Preskocite skroz hardver i tako tradicionalno tamo niko nema veze sa tim, dzaba se brukate, radite samo i jedino igre 100%.

... i još da traje 70 minuta?! Da je ja pravim, ne bih gledao 70 minuta u emisiju o kompjuterima, a kamoli "tamo neki" :) ...

Mare je napisao(la):
Preskocite skroz hardver i tako tradicionalno tamo niko nema veze sa tim, dzaba se brukate, radite samo i jedino igre 100%.

Jao, jel se seca neko prvog opisa nekog stampaca u "Cyber Space"-u?

Ajme, onako strucan opis u zivotu nisam video i cuo... :d :bottle:

Naravno da postoji i opcija LIVE STREAM...
ako se ne dogovorimo onako kako zelimo...

Ne bas, ali znam da sam se u pocetku nervirao kako to rade tako lose, a onda se setio da imam daljinski u desnoj ruci... sve su to bili sponzorisani testovi, kao i vecina testova na domacem trzistu... sto se mene tice radite i to ako mora zbog finansija, ja i dalje imam daljinski... :D

E i nemojte live stream zezanje makar isli na palmu ili kosavu, moze i na IBC, HappyTV ili DTV i tako su sad svi kanali na KDS-u solidnog kvaliteta (signal)...

Poslednja izmena:
Ma koji live stream... Nije gušt gledati emisiju preko neta...

Ako ništa ne prođe, dođite na obrenovačku TV Mag, pa ćemo se tamo snaći nekako :) ...

eh, kako je lepo videti da je nekome stalo do te emisije... :)

Nazalost, primecujem dosta nerealnih komentara. Da bi emisija bila dobra, mora imati izvor prihoda, a ovde nema bas nekog prometa u legalnim tokovima video igara. Zato bi bilo izuzetno tesko pronaci dobrog sponzora za emisiju o igrama. To bi mogao biti neki strani brand koji zeli da se promovise, ali tu je problem gledanosti. Bilo bi lakse da je emisija masovno popularna, ali pored kvizova, sapunica, tok souova i ne znam cega jos, OS bi bio negde na dnu lestvice. Zato je hardver neophodan, jer tu jos ima nekog prometa i konkurencije, a samim tim i potencijalnih sponzorstava.

Ideja sa strimingom mi zvuci zanimljivo, ali pitam se kako bi naplacivali to? Po prilogu, po emisiji nedeljno, po pretplati, od banera? Mislim da to ne bi moglo da izgleda ni priblizno onom strarom OS-u, a veliko je pitanje ko bi uopste to posecivao i gledao. To mi vise lici na veb sajt, koji bi osim opisa, skrinsotova igara i foruma imao striming priloge... A ako pravimo veb sajt, zasto da ga pravimo za 10 miliona ljudi na srpskom (ukljucujuci dijasporu i susede sa slicnim jezicima koji mozda zalutaju), kada mozemo da to isto radimo na engleskom za trziste od milijardu ljudi?

Ja ovde malo nasumicno izbacujem svoje stavove, a mislim da je komentar o istrazivanju trzista je shvacen preozbiljno, ako za ovaj sbbkbb razgovor ja treba nekoga da pitam, onda ne, hvala... :)

Jos samo da se osvrnem na komentare opisa hardvera... definitivno je bilo propusta i slabijih, cak mozda i smesnih opisa, ali to je obicno bila posledica problema sa organizacijom. Kada se ustalila postavka ljudi koji su to radili, ja tvrdim da su recenzije bile trvrdje nego u bilo kom drugom mediju, tj da sponzorisanih tekstova nije bilo.

I jos nesto da pitam, koju sezonu pamtite Outer Space-a pamtite kao dobru, ili kojeg opisa, priloga se secate kao dobrog? Ili loseg, votever...

Meni je bas cool bio prvi serijal, onda secam se kad je neko ustupio Voodoo za potrebe emsije i onda su se raspilavili sa tim... tada se sve svelo na opis grafike jer su svi bili extra odusevljeni time...

Inace secam se recimo Fighting Force je valjda igra bila, bio je cool opis jer je bilo neko poredjenje sa igrama sa automata, Double Dragon, Final Fight itd.

Secam se jos nekih tripova tipa Fifa WC 98 dobije 10 a onda uskoro dodje Fifa 99 i kazu ovo je bolje od prosole ali ne moze 10 jer ce sledeca biti jos bolja... hm sta jos... recimo extra glupo je bilo ono tripovanje sa bazama na ne znam cemu, nepotrebno spustite se na zemlju...

Bilo je nekih emisija na krovu Arta cini mi se, to je bilo cool... eto gledao sam nekad skoro svaku emsiju a skoro se ne secam niceg sad... e da em deka em baka tako neka izvala na racun MDK igre... (ako je to iz OS uopste)... :D

secam se samog prelaska sa disketa na cd-rom......te igre su me tada toliko odusevljavale.............

Cool je bila ona spica....na mene je tada snazan utisak ostavljao onaj deo iz mech warrior-a..... :)

plus prodigy, naravno :).... i ona riba sto dahce :)

Nazad
Vrh Dno