Šta je novo?

Outer Space

Hehe jos imam neke kasete gde sam snimao igre prikazivane u auterspejsu jer je tad voodoo bio mislena imenica.
Emisija treba da ima stari shmek ali u nekom novom osvezenom fazonu.
Voditelja (andrija beshe?) netreba menjati nikako. Opisi treba da budu zabavni i opustenim narodnim recnikom (tipa jednom je bio komentar na neku igru "... muzika u ovoj igri je debilna" sto i jeste bio slucaj :))

Sto se tice hardvera secam se da oni nisu bili tehnicki opisivani vec iz laickog i prakticnog ugla sto i treba da ostane tako jer emisija nema striktno tehnicki vec zabavni karakter. Treba opisivati hardver samo vezan za igre, znaci bez hardova, ploca, stampaca, cd/dvd i sl.
Recimo ovakav raspored sadrzaja ako bi emisija trajala sat vremena (mada glasam da da traje i duze)
15 minuta emisije za hardver, 3 do 5 uredjaja po 3-5 minuta.
35 minuta igre, izbegavati shitove radi popunjavanja prostora
5 min razno (internet, aktuelnosti, takmicenja...)
5 min reklame (nezaobilazno nazalost)

S vremena na vreme treba praviti specijalne emisije kao one novogodisnje gde bi se sumirale sve najbolje igre u prosloj godini. Koji ce kanal biti u principu nevazno ali b92/pink/bk imaju najbolje uslove i najkvalitetniju sliku (slika sa rts je mutna u poredjenju sa njima). Termin emisije.... sve jedno gledacu kad god da je :)
Treba otvoriti forum ili tako nesto na zvanicnom sajtu.
Toliko od mene.
Pozdrav celoj ekipi :)

Spirit je napisao(la):
Peace, brother :smoke:
inache, imas solidne argumente za kupovinu X-box-a na exxtreme forumu, nabavljam ga cim stigne neka kinta :D

Obavezno to uradi, neces se pokajati.
Ja sam do pre 2 godine bio ZADRT PC-evac. Otvorile mi se oci prvo sa PS2 a onda sa XBOX-om.

Ok, vracen Topic hvala na zdravom razumu.
Ako jos neko ima nekih predloga, ideja, samo sibajte, videcemo sta moze da se ostvari, mada koncepcijski je vec sve spremno...
Ukoliko sa druge strane neko ima kritike koje su LICNE i nevezane za sadrzaj emsije, molio bih vas da koristite PM ili mobilni telefon.

Bilo bi fino da zavrsimo sa "ovim slucajem", kako god da se nazove i da se vratimo emisiji.
Nemojte slucajno da izbacujete trailere i najave iz emisije, sto se tice ovog drugog svakom se desi da propusti nesto bitno sto ce izaci. Hocete li se drzati striktno PC igara(preporuka) ili ce biti i ovih smesnih parcica plastike?
Padrzavam Mikky-jev predlog za otvaranje foruma

Bice plastike, al ne ove na koju ste navikli...
Sto se tice foruma, podrazumeva se!

PavleB:

E da, Outer Space, kakva je to bila emisija. Nikada se nije propustala. Secam se samo koliko sam puta zvao ART kanal da ih pitam kakve su sanse da poprave predajnik na Fruskoj Gori, da bi mogli gledati Outer Space.

Posle svih ovih emisija koje se emituju na TV stanicama, OS bi trebao opet imati vecu primat, jer nekako su ljudi navikli na Vas, a veliki je plus sto je stara ekipa na okupu i koja bi sa novom svezinom i idejama doprinela da novi OS izgleda 20 puta bolje od svih ovih emisija koje se emituju trenutno.

Spomenuo si da ce ovog puta, ako prodje predlog na nekoj TV stanici i ako OS bude opet zaziveo, imati totalni drugaciji OS nego na koji smo navikli da gledamo. Jel se moze znati u kom pogledu ce biti drugaciji, ili ce se morati cekati dok ne bude emitovana prva emisija!?

Sto se tice generalne koncepcije citavog programa, mislim da bi ste trebali najvise biti okrenuti igrama, jer Vam je to bilo i primarno pre par godina, dok se emisija emitovala. U svakom slucaju, ako cemo sagledati situaciju u procentima, onda nekih 70-75% treba biti fokusirano prema igrama, a ostatak prema usluznim programima, hardweru, nagradnim igrama...

Eventualno ako se dogadja neki sajam ili nesto u svetu, pa bude specijalna reportaza, onda bi vec trebalo citavu emisiju kao SPECIAL OUTER SPACE, i samo govoriti o tome.

Trenutno se moze sve i svasta primeniti u emisiji, i da opet to sve bude mnogo gledljivije i zanimljivije od Game Over-a i ostalih emisija takvog tipa.

No, da ne duzim dalje, jer ima svako tu neke ideje, a imam mnogo pitanja, ali to se moze ostaviti i za private...

Poz,
Cineman

@VGA
Jeste, vodio sam emisiju tu i tamo, ali dosta ranije.
@Bane
To je samo spolja, u suštini sam dobar i mio lik ;)

Što se tiče mog učešća - najverovatnije ne. Biću, po svemu sudeći, samo gledalac pa se nadam da će emisija ići.

Sta je s Andrijom? Jel zavrsio medicinski? Sto ne svrati na forum koji put da prozbori rec-dve? :)

ivanhoe je napisao(la):
@VGA
Jeste, vodio sam emisiju tu i tamo, ali dosta ranije.
@Bane
To je samo spolja, u suštini sam dobar i mio lik ;)

Što se tiče mog učešća - najverovatnije ne. Biću, po svemu sudeći, samo gledalac pa se nadam da će emisija ići.

E to dal ces biti gledalac...Razgovarat' cemo.
Nemoj tako, ne moz bez tebe.

@voodoo

ma ostao mu je jednocifren broj ispita :) tako da tipujemo da postane pravi doktor ove godine :) mada... nikada se ne zna sa njim!

Jos cemo da ga potpisujemo kao dr. Pa da otvorimo privatnu ordinaciju da mu obozavateljke nagrnu na lecenje! Pimpin' style!!!

jel moze neko da mi kaze kada bi startovala emisija?

ToxiC je napisao(la):
Saznaces kad i svi mi :)

Jos nista ne znaju. Lepo ti sve pise u prethodnim postovima...

ToxiC je napisao(la):

gle, do petka bi morali nesto konkretnije da znamo, ako sve bude u redu, u narednih mesec,dva bi moralo da se zahukta.
al da ne prejudiciram nista....

@PavleB
Pa, sta ce to biti o konzolama?

Hm... samo jos da nadjete TV stanicu koja ce to da vam emituje...
Ne znam... mozda studio B... I ovako ih niko ne gleda...

Ma najbolje... Treci kamen od sunca im dize gledanost za 50%... :)

Cineman je napisao(la):
PavleB:

E da, Outer Space, kakva je to bila emisija. Nikada se nije propustala. Secam se samo koliko sam puta zvao ART kanal da ih pitam kakve su sanse da poprave predajnik na Fruskoj Gori, da bi mogli gledati Outer Space.

Redefining the word - WOONA!

ili

Now this is what I call, a woona... :D

pozdrav
NHF ;)

Ja sam u principu zakleti PCjevac, mada priznajem da sam u par navrata video interesantne stvari za konzole, ali to jeipak bilo samo u par navrata, znaci retkost.
Po meni raznolikost ponude je daleko veca (zanrovski) za PC bez obzira sto se dosta igara pravi prvo za konzole pa tek onda portuje za PC. Nema potrebe da mi iko sada prebacuje o ekonomskom aspektu svega toga jer sam svestan trenutne situacije.
Elem, cenio bih ako bi OS bio prevashodno PC emisija

Pa...ne bi trebao da budes zadrt PC-evac, nego da odigras malo neke igre sa XBOXA ili PS2..
Meni je samo zao sto nemam vise vremena da se igram, u svakom slucaju, garantujem ti da neces biti vise PC-evac posle par naslova sa konzola.

PavleB je napisao(la):
Pa...ne bi trebao da budes zadrt PC-evac, nego da odigras malo neke igre sa XBOXA ili PS2..
Meni je samo zao sto nemam vise vremena da se igram, u svakom slucaju, garantujem ti da neces biti vise PC-evac posle par naslova sa konzola.

Meni jedino sto pada na pamet toliko vredno sa konzola su GT i Tekken serijali... ne znam sta to ostalo PC nema.

Poslednja izmena:
omnik je napisao(la):
Meni jedino sto pada na pamet toliko vredno sa konzola su GT i Tekken serijali... ne znam sta to ostalo PC nema.

Ok, to je tvoje misljenje.
Probaj Fable i Riddicka na Xboxu...

omnik je napisao(la):

Pa verovatno nisi nista drugo probao osim te dve igre...
Probaj Zeldu,Fable,Pikmin2,Resident Evil,Burnout,Metroid Prime....i jos mnogo dooooobrih naslova za konzole koje se najverovatnije nikad nece pojaviti za PC. :(

Draza mi je tradicija Strategija, RPGova, simulacija i sl. na PC-ju
Nisam nesto arkadno related tip konzola.
P.S. Cast izuzecima sa konzola tipa Zelda
P.P.S. Volim misa i tastaturu

Poslednja izmena:
Rezident Evil je boolja, ne znam sto je ljudi spominju u svakom nabrajanju dobrih igara sa konzola...

E pa jel ima sajt zvanicni kao pre ili?

Miki, sajt ima/bice...poslacu ti na PM.

Vrh Dno