andjelkoyu je napisao(la):
"Oni hoće zaštitu intelektualne svojine, pa da jedna "Liga izuzetnih džentlmena", u koji je uloženo 50 miliona dolara, na primer, bude film koji je i za deset godina svež. Kad je ovde divljala piraterija, svi naslovi iz tog perioda postali su beskorisni, jer su ih ljudi gledali i po 20 puta."andjelkoyu je napisao(la):
PavleB je napisao(la):90% imamo RTS2 termin, vecernji, 45 minuta trajanje emisije.
Vrlo su korektni ljudi.
Postoje jos neke sitnice koje mora da se srede, ali je to to u globalu.
Znaci ime je promenjeno, a emisija ce SIGURNO uneti promene, to je bez pogovora tako. Daleko je to od gaming i klasicne hardver emisije.
Verovali ili ne, ja dizem ovaj topic iz mrtvih. KRECEMO!!!!
CYBER SPACE pocinje sa emitovanjem od danas, i i onda SVAKOG DANA, dakle, od ponedeljka 02.10.2006.
Ne zelim da kazem nista vise (zbog nesporazuma sa moderatorima koji smo imali prosli put), osim da listate kanale koji su dobili NACIONALNU FREKVENCIJU pa da uhvatite show...Vise info-a ukoliko napravimo dogovor sa "gazdom" Bench-a, a sigurno hocemo...Ovo je tek mali teaser...
Zelim vam svima prijatno gledanje, eto koliko nam je vremena trebalo da se izborimo, skoro dve godine...Zapanjio sam se kad sam video. Verujte da ni jedna nedelja nije prosla da se nismo TUKLI za termin.
10-15 min ce biti dnevni optimum,zavisno od sadrzaja, premijera je bila 10 min... Ko voli duzu verziju, dobrodosao je u vikend izdanje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari