Šta je novo?

Outer Space

Ima li nekih novih vesti u vezi Outer Space-a? Hoce li krenuti ove godine, ili sledece? :)

Poz,
Cineman

Veliko pitanje.
Nemam odgovor jos uvek....
Tuzno ali istinito.

Sreda.
Bice valjda termina konkretnih.

E to je bio jedan nekonkretan post. Sta sreda? Kada pocinje? Kakvi su vam to pregovori, kao da delite posleratni plen?

Znaci, ono sto sam hteo da kazem je da cemo u sredu verovatno znati nesto preciznije oko termina jer tad sastancimo.
Ono sto je sigurno je da ime nece biti Outer Space nego Cyber Space.

Voditelj - iznenadjenje, mislim da ce vam se dopasti, da kucnem u drvo.

Neko lep, zgodan, obrazovan, zabavan, IQ=140+... Znam! Sheron Ston!!!

Ma nema veze ni ako je Angelina Jolie :D

andjelkoyu je napisao(la):
"Oni hoće zaštitu intelektualne svojine, pa da jedna "Liga izuzetnih džentlmena", u koji je uloženo 50 miliona dolara, na primer, bude film koji je i za deset godina svež. Kad je ovde divljala piraterija, svi naslovi iz tog perioda postali su beskorisni, jer su ih ljudi gledali i po 20 puta."

Kaze covek koji je tata VHS piraterije.
Da se razumemo, svaka mu cast, Nemechek je uradio neverovatan posao da nas odrzi koliko-toliko u korak sa svetom, kada su filmski hitovi u pitanju, ali opet je zanimljivo i komicno kada on, koji je "rodio" VHS pirateriju izjavljuje ono gore!
U svakom lsucaju bice stvarno super, ako dovuce sve ono sto je najavio na "male ekrane". Doduse, verujem da jako mali broj nas koji smo clanovi ovog foruma, ce imati nesto novo da vidi!

da li je neko posecivao www.kompjuterskeigre.com . Bio je dosta dobar sajt, a sada izgleda da je pri gasenju. :( Isto se desilo i sa ntgames.co.yu
Koliko vidim i sa emisijama o igrama je slicno. Mene u emisijama o softweru/hardweru i igrama najvise smara gomila dzinglova, reklame o Eunet-u i sl. Verujem da ljudi odgledaju nekoliko epizoda i onda batale.

KompjuterskeIgre je odavno u gasenju...
Jos otkad sam se prijavio na mailing listu, ali dugo nije nista stizalo... sada sam promenio mail tako da ne znam...

bilo kako bilo, mislim,ustvari nadam se da ce OS u novom ruhu barem malo prodrmati i razbuditi,a valjda i uneti pometnju medju tzv. emisijice o gamingu
koje istini za volju ne prate vise ni predskolci.Kad se malo bolje pogleda pa tu i nema prave konkurencije, ili su to "firmirane" emisijice, ili su vec vidjeno.
E sad je ne vidim zasto da se ne pljuje neki igracki HW ili SW ako je stvarno shit, pa Tijanic je u tom fazonu,samo realno bez shminke i uvlacenja! :-devil-:
PS: neka me neko ispravi ako gresim!

90% imamo RTS2 termin, vecernji, 45 minuta trajanje emisije.

Vrlo su korektni ljudi.
Postoje jos neke sitnice koje mora da se srede, ali je to to u globalu.

Znaci ime je promenjeno, a emisija ce SIGURNO uneti promene, to je bez pogovora tako. Daleko je to od gaming i klasicne hardver emisije.

Mozete da stavite termin koji 'ocete, sad imam TV kartu pa vise ne moram da se koljem sa ukucanima :d

PavleB je napisao(la):
90% imamo RTS2 termin, vecernji, 45 minuta trajanje emisije.

Vrlo su korektni ljudi.
Postoje jos neke sitnice koje mora da se srede, ali je to to u globalu.

Znaci ime je promenjeno, a emisija ce SIGURNO uneti promene, to je bez pogovora tako. Daleko je to od gaming i klasicne hardver emisije.

Pa, jel moguce? :D

E pa super je to vest...
Samo da bude u neko skorije pocetak emisije, i voila :banana:

Moze da se desi, moze da se desi, al daj da ne ureknemo.
Ljudi misle da je lako doci na Nacionalnu Televiziju, ali to je jedan od najtezih projekata koje sam u zivotu radio. Planiranje, kontrolisanje i samo snimanje emisije mora da bude pod konac da bi tamo proslo.
Sto je najcrnje, uvek te drze na ledu, iz prostog razloga da bi u pilotima bio sve bolji i bolji, cisto da se uvere u ozbiljnost, dzaba i 8 godina postojanja, mora opet da se dokazuje kvalitet.

Hello, kad ce emisija???

Verovali ili ne, ja dizem ovaj topic iz mrtvih. KRECEMO!!!!

CYBER SPACE pocinje sa emitovanjem od danas, i i onda SVAKOG DANA, dakle, od ponedeljka 02.10.2006.

Ne zelim da kazem nista vise (zbog nesporazuma sa moderatorima koji smo imali prosli put), osim da listate kanale koji su dobili NACIONALNU FREKVENCIJU pa da uhvatite show...Vise info-a ukoliko napravimo dogovor sa "gazdom" Bench-a, a sigurno hocemo...Ovo je tek mali teaser...

Zelim vam svima prijatno gledanje, eto koliko nam je vremena trebalo da se izborimo, skoro dve godine...Zapanjio sam se kad sam video. Verujte da ni jedna nedelja nije prosla da se nismo TUKLI za termin.

Poslednja izmena:
Aj' pa nek vam je sa srecom! ;) :wave:

Verovali ili ne, ja dizem ovaj topic iz mrtvih. KRECEMO!!!!

CYBER SPACE pocinje sa emitovanjem od danas, i i onda SVAKOG DANA, dakle, od ponedeljka 02.10.2006.

Ne zelim da kazem nista vise (zbog nesporazuma sa moderatorima koji smo imali prosli put), osim da listate kanale koji su dobili NACIONALNU FREKVENCIJU pa da uhvatite show...Vise info-a ukoliko napravimo dogovor sa "gazdom" Bench-a, a sigurno hocemo...Ovo je tek mali teaser...

Zelim vam svima prijatno gledanje, eto koliko nam je vremena trebalo da se izborimo, skoro dve godine...Zapanjio sam se kad sam video. Verujte da ni jedna nedelja nije prosla da se nismo TUKLI za termin.

Daj barem reci u koliko sati?

7.30, 10.40, 16.45 svakog radnog dana, vikendom 11.00-12.00 subotom i 13.00-14.00 nedeljom...

Catch CS if u can...:) Upravo ide...:)

Poslednja izmena:
Smemo li da te na pm pitamo na kom kanalu ide cs? I nadam se da ste odustali od onih svemirskih brodova i slicnih budalastina koju smo morali da varimo da bi odgledali zaista dobre opise igara ... u svakom slucaju zaista lepa vest, cenim da je sad negde 10godisnjica od prvog OS-a (vratite staru spicu)

Naravno, PM je dozvoljen za sva pitanja, koliko stignem da odgovorim...dok se ne napravi zvanican dogovor sa Benchom...

Sto se tice svemira...pa da li bi imalo poentu da se CYBER SPACE odigrava u realnom okruzenju...?!?!

Poslednja izmena:
A zasto ste promenili (jos onda) Outer Space u Cyber Space?

Administrativni problemi...Ipak, ni od toga nismo odustali...Ima vremena...

Svaka cast, emisija je trajala svega 7 minuta, mnogo bre. :)
Inace u pitanju je hipi tivi i to sam ga ubo iz prve. :D

Poslednja izmena:
10-15 min ce biti dnevni optimum,zavisno od sadrzaja, premijera je bila 10 min... Ko voli duzu verziju, dobrodosao je u vikend izdanje...

10-15 min ce biti dnevni optimum,zavisno od sadrzaja, premijera je bila 10 min... Ko voli duzu verziju, dobrodosao je u vikend izdanje...

BTW

Slogan vam je bezveze. Onog ko ga je osmislio zapalite. :D
Dzinglovi su takodje old time, potrebno vam je nesto novo, chak i on sto je emitovano na BK(ne mogu da se setim naziva emisije) je bilo nekako prazno i bezidejno iako je vizuelno izgledalo dobro.
Ako cete da se takmicite sa ubogim GameOver-om onda tako nastavite, u suprotnom poradite malo na ideji i naravno vizuelnom shmeku, ako vam je potrebna pomoc vicite. ;)
poz

Evo, vec sam dao nalog za spaljivanje...Dobice otkaz vec koliko danas:)

Ovo je tek prvi dan...

Nazad
Vrh Dno