Interesuje me kako moze da se igra cod 4?Crysis?
Inace imam ata hdd i odlucio bih se da kupimkombinaciju
x2 4000+
MBA Biostar TA690G AM2
1gb rama
Chieftec 300w
Da li bi to napajanje bilo dovoljno?
za sada ne
CoD4 i Crysis ne možeš da igraš nikako.
Kupi grafičku i još jedan 1GB RAM-a (RAM je i onako džabe).
NIje tacno da ne mozes NIKAKO - tacno je da mozes da igras al sve na min i bedno
Al, posto mi gaming nije primarna delatnost, ja ponekad opalim Crysis, imam istu plocu, 1gb rama i Sempron LE-1100, najjeftinijiMoz zamisliti kako se to vuuuuce, al ipak moze da se odigra iako secka. Naravno, procesor je na oko 2.4 Ghz, memorija na 800 itd... Posto imas bolji procesor, kupi za 15 - 20 eur jos 1 gb rama (ako imas mogucnosti, of course), zvekni kolko god mozes voltazu gore, overclockuj sve sto se da overclocknuti - i teraj, radice ti sigurno mnooogo bolje nego meni - a meni radi.
NARAVNO, ovo nije nikakav savet za gaming soluciju :-devil-: samo preporuka ako covek ima takav comp negde a NEMA mogucnosti za novi hardware ili comp nije njegov ili otkud sad ja znam sta, te NE MOZE MENJATI KONFIGURACIJU racunara, sta da radi ukoliko ima zrku zelju da potera Crysis :S::S::S:
I nemojte me napadati kako je na low sve bez veze - ko da ja to ne znam - al eto cisto da covek zna da ima izbora - :wave::wave::wave:
NIje tacno da ne mozes NIKAKO - tacno je da mozes da igras al sve na min i bedno![]()
Sramota me je da pitam : jel neko zna da mi kaže gde da izmerim VDIMM na Biostaru TA690G ? "Šaram" unimerom
po ploči bez rezultata.
Nisam zarazen igricama.
Ako neko hoce sa proda polovno
ta690g
x4000+
neka se javi na p.m.
:type:
Pa i 4000+ je brisbane (65W), ne znam da li je izasla G2 revizija, ako jeste ja bih jurio takav proc...Uzmi 4400+, u pitanju je Brisbane jezgro, manje vuče struje (65w), manje se greje, a primetno bolje OC.
Ma lako je naci po onome DD u opn-u.Jedino je ova 4000-rka ADO4000IAA5DD - G1/65W/65nm 2100MHz - 512KB L2 Cache
Ne verujem da je Windsor core toliko losiji od Brisbane, jedino sto vise trosi i sto mu je verovatno niza OC margina, ali ako nisu bitne oc performanse i ako je jefitniji ima ga smisla uzeti...druga dva 4000 64-X2 su 90nm i F2 rev. (89W/65W) 2000MHz -1024KB L2 Cache
Nisam ni mislio na 4000+ vec na prvi sledeci X2 koji je G2 revizija....koliko ja znam, nece se proizvoditi 4000 sa G2 stepingom..
Nisam ni mislio na 4000+ vec na prvi sledeci X2 koji je G2 revizija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari