Sunshine4747
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.11.2020
- Poena
- 155
Evo linka za 24 meseca 50% svi TV paketi
Ovo je stvarno odlična ponuda i cenovno i što se tiče same ponude.Sada ima akcija Start,Classic i Plus paket upola cene uz ugovor na 2 godine preko bilo kog interneta
Isti slucaj kao i meni... Slika sva muljava na arenama... Pola sata izdrzao i izbrisao aplikaciju. Oci me zabolele.Isteklo mi vreme za edit.
Evo liste i šta je u hd a šta ne.
Lista orion clasic paket
Uzeo pripejd da isprobam na lg tv. Boga mi upitan je ovaj hd. Kvalitet slike podešen na najveći, net nije problem. Pravi hd ko hoće - Pruga tv. Ove Arene sve nekako tamne boje, krzavi logoi, krzave linije na travi... To jeste neki hd ali ne onaj pravi. Čak i na nacionalnim kanalima kada se prebacim sa dvb t2 na orion rts 1... Mutno je to, jeste hd ali i nije.
Utisci - apk lepo urađena, radi fluidno, ne baguje. Vreme prebacivanja kanala 2-3 sekunde (eon to odradi bukvalno odmah).
Video katalog siromašan. Bacio pogled na pretplaćeno axn now - slika perfektna. Pa eto ko upoređuje hd kanale neka ode ovde i pogleda šta je hd.
Šta nisam skontao za oko sat vremena testa je vraćanje unazad- gleda se program uživo, idem na ok, pomerim levo na prethodnu emisiju, idem na ok i nudi mi gore ljubičasto - vrati unazad. Kada kliknem ok on daje komande u pozadini tog prozora. Kada isti postupak ponovim iz epg vodiča sve radi, tj klikne na to vrati unazad. Taj deo nisam uspeo da shvatim.
Kod mene isto, samo nije na fiestick-u nego na android tv box-uJa imam čudan problem sa Orion aplikacijom na Amazon firestick 4k .
Naime , niti jedan kanal ne radi uživo , samo crna slika ili piše kanal nije dostupan, pokušajte kasnije .
Ako kliknem gledaj ispočetka onda rade kanali koji imaju catchup . Vraćanje radi ali uživo ne.
Verzija aplikacije je 4.0.1 za Android Tv
Sad sam se odjavio sa prepaid paketa prijavio na postpaid. Posle menjanja kvaliteta mora da se sačuva i da se izadje iz aplikacije. Ponovnim pokretanjem aplikacija prihvati visoki kvalitet i pojavi se kao kod tebe HD pored kanala.Evo danas druga priča. Verovatno je aplikacija reagovala na menjanje kvaliteta tek nakon nekog vremena. Pored logoa kanala pojavile su se oznake hd.
I dalje ne mogu da vratim unazad dok gledam uzivo, samo iz epg.
Da li je ovo smart aplikacija ili mobilna? Koristim na Mi stiku i prilikom svakog pokretanja mi traži da izaberem kvalitet, što i uradim, pa završi-izađi, ali ne pamti. I u podešavanjima kada izaberem isto, ne pamti i opet pita. Takodje nemam HD pored kanala.Evo danas druga priča. Verovatno je aplikacija reagovala na menjanje kvaliteta tek nakon nekog vremena. Pored logoa kanala pojavile su se oznake hd.
I dalje ne mogu da vratim unazad dok gledam uzivo, samo iz epg.
Onda očigledno ima neka sistemska greška na aplikaciji..Kod mene isto, samo nije na fiestick-u nego na android tv box-u
Zdravo, opisao sam sve u prvom postu, aplikacija je za LG web os. Meni ne traži nakon ponovnog pokretanja da odaberem kvalitet. Odabrao sam jednom samo, i išao na opciju sačuvaj.Da li je ovo smart aplikacija ili mobilna? Koristim na Mi stiku i prilikom svakog pokretanja mi traži da izaberem kvalitet, što i uradim, pa završi-izađi, ali ne pamti. I u podešavanjima kada izaberem isto, ne pamti i opet pita. Takodje nemam HD pored kanala.
Da li bi neko ustupio jedno mesto na Orion TV u zamenu za SBB?
Nema znacajne razlike u kvalitetu slike na Arena kanalima kod Supernove i Orion-a (Orion TV je mnogo bolja aplikacija)..Ima li nekoga ko je koristio iris SMART od mts-a ili MOVE smart od supernove da uporedi kvalitet ArenaSport kanala sa Orion TV aplikacijom.
Google Play Store v4.0.1: rs.maketv.orionott
oriontv.rs v4.0.1: rs.maketv.oriontv.aosp
@goks31Sa sigurnošću tvrdim kao i sam korisnik OrionTV da su Arene Premium 1-3 1920x1080@50fps i Bitrejt oko 7-8Mbps. Istog kvaliteta su i Arena sport 1-5, Fight, Esport. Arena 6-8 su nažalost i dalje SD (720x576). Catch-up samo Premium 1-2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari