Kako da podesim kvalitet slike? Arena Premium mi se uppštw ne razlikuje u odnosu na ove obične Arene što se tiče slike. Kada kliknem u podešavanjima na podešavanje kvaliteta slike, javi se neki bagRadi odlicno na LG, a od kada su promenili enkodere za najbitnije kanale i digli protok na 8Mbps slika je primetno bolja od konkurencije…
Da nije zbog toga što imam ovaj probni period od 7 dana? Nije mi skinulo 1600 kinti sa računa. Deinstalirah app pa ponovo instalirah, opet isto.Bas tako kako si uradio, samo sto kod tebe ima neki bug... najbolje je da se izlogujes ili skroz obrises app i onda probas... mozda moze i da se obrise cash ali ne znam ovako napamet...
Mea culpa, nisam precizirao: nije demo, nema reklama; uzeo sam classic membership sa automatskim produženjem pretplate svaki mesec uz prvih 7 dana besplatno radi isprobavanja i upoznavanaj sa radom aplikacije. Nakon tih 7 dana, ukoliko ne otkažem kreću da naplaćuju 1600/mesečno.Pa to je demo verzija, veoma je verovatno da tu ne mozes da podesavas kvalitet slike... Nema nista za dzabe![]()
Nije tačno da su skoro svi SD. Ima ih ali skoro svi, ne. Ne mogu dati 100% tačan podatak jer sam na srednjem paketu ali ako nekoga zanima šta je tačno od kanala SD/HD/FHD mogu napisati.Aktivirao sam na mesec dana Orion, onaj srednji paket da isprobam. Arene premium nisu u 1080p. I skoro svi kanali su u sd. Nba tv ocajan kvalitet, kao da je 480p ili cak 360p. Sreca pa tek nakon 7 dana skinu sa racuna tako da sam odmah odjavio.
Gde si to video, na sajtu ne mogu to da nađem?Sada ima akcija Start,Classic i Plus paket upola cene uz ugovor na 2 godine preko bilo kog interneta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari