Moze da se prenese kada pocne obracunski period.Šalji im mail na
[email protected]
[email protected]
Meni predložili da zbog prekida tražim umanjenje računa. Koji je trenutno 0 dinara, jer sam u besplatnom periodu 🙄
Ja sam jednom primetio da nema neta na mojoj drugoj adresi i kad sam ih pozvao, gospodjica mi kaze da nema 20 dana. I trazio sam da mi nadoknade, ali nece, jer oni racunaju od dana prijave. A zvao sam ih 3-4 dana i naslusao se njihovih reklama.Šalji im mail na
[email protected]
[email protected]
Meni predložili da zbog prekida tražim umanjenje računa. Koji je trenutno 0 dinara, jer sam u besplatnom periodu 🙄
Npr tu postavku gasa aka "Milenijum tim" su u mom kraju pre 2 ili 3 godine presekli kanalizaciju.Ova eksplozija u Zemunu, u Ševinoj ulici je izgleda nastala, jer su "optičari" oštetili gasovod. Imao sam priliku da vidim kako ti gasovodi izgledaju i kako majstor, šljakator, oštećuje isto ašovom. U životu nisam video bržu intervenciju, i bolju kooridinaciju službi, isključena struja celom bloku i pojavila se neka privatna firma da klipuje ta creva. I onda smo čekali ekipu da to "zavari" i sanira.
Probaj da trazis snimak.Ja sam jednom primetio da nema neta na mojoj drugoj adresi i kad sam ih pozvao, gospodjica mi kaze da nema 20 dana. I trazio sam da mi nadoknade, ali nece, jer oni racunaju od dana prijave. A zvao sam ih 3-4 dana i naslusao se njihovih reklama.
Desilo se da su mi njihovi podizvodjaci presekli opticki kabel da bi prikljucili nekog novog korisnika.
I eto, znaju i priznaju da je njihova greska, ali su mi to ipak naplatili.
Ma bas me briga, necu propasti. Ja sam za taj mesec platio pred polazak na godisnji odmor, da bih imao net kad se vratim. A kad sam dosao nema neta, presrcen kabl. Sve u svemu, bedno je sto na silu naplacuju ono sto nisu isporucili. Nebi ni oni zbog toga propali, ko sto necu ni ja.Probaj da trazis snimak.
Znas sta ce reci, preko RATEL-a: zastita privatnih podataka operatera.
Ziva istina. Ja trazio snimak razgovora sa agentom i nije mi dozvoljeno a trebalo mi kao dokaz.
Da li ce ga razotrikti to sto kaze: Nenad, Sanela, Mića, Đoka, Ana ... na vezi, izvolite?
To ti je sasvim dovoljno za forum, posto si non stop ovde.Kad je dno dna period dana secka i dok je kvalitet smanjen na 3.6-4 Mbps.
Orion optika ne radi u bloku 45 vec jedno 30 min 🙈
reseno je pre jedno pola sata kamion presekao kabl na nasipu i zapalioProveri vesti. Da nije nešto eksploidiralo u komšiluku. Kao kod mene nedavno 🙄
Odmah prijavljuj, nema druge.
Prekida li još nekome EON večeras? Na svakih 5-6 sekundi prekida...
Ne, nisam promašio temu.
I nisi čekao 40 minuta da se neko javi?Zvao sam podršku, prijavio problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari