Prebaci kanal? Ti misliš na TV? Govorim samo o browseru...i danas isto zeza...To se desava kad je net spor, znaci pada mu brzina povremeno. Kad je brz onda momentalno prebaci kanal.
Prebaci kanal? Ti misliš na TV? Govorim samo o browseru...i danas isto zeza...To se desava kad je net spor, znaci pada mu brzina povremeno. Kad je brz onda momentalno prebaci kanal.
DL: GIGANT Optika do 2000 Mb/s GPON Light do 600 Mb/s UL: GIGANT Optika do 500 Gb/s GPON Light do 120 Mb/s
I 10gbps rutere kroz premium paketeVidim da sada nude neke wifi 6 rutere, ne znam da li mi koji već imamo ugovornu obavezu i Huawei ruter možemo da tražimo zamenu rutera. Koristi li neko wifi 6 ruter, i kolike su maksimalne brzine koje se mogu dobiti. Ja sa Huawei ruterom i 1 gb/s paketom, izvučem maksimum 350 MB/s na wifi.
Moraju da ti zamene, reklamiraju to, ako nece obrati se ratelu, nema sanse da mozes da reklamiras nesto a da u praksi radis drugacijeUpravo sam ih pitao da li mogu, pošto sam na paketu od 1gb/s, da zamenim ruter za novi wifi 6 i dobio sam odgovor da može jedino ako pređem na paket od 5 ili 10 gb/s. Na sajtu inače nude wifi 6 rutere i za paket od 1 GB/s.
pa zavisi valjda i kako radi, ne mogu svako djubre da uvaljuju i da ih dalje ne interesuje.da bi mi na kraju rekli, pa ne mozete da dobijete novi ruter ako vam stari ruter radi![]()
Ja poslao mail pitao da li moze ruter, oni kazu moze nema problema pozovite samo korisnicki centar, pozovem korisnicki centar, salju me iz tehnicke na prodaju, pa iz prodaje na tehnicku da bi mi na kraju rekli, pa ne mozete da dobijete novi ruter ako vam stari ruter radi
Teska neprofesionalnost, jedva cekam da raskinem sa njima![]()
Ne možeš umesto njihovog, koliko znam. Ali možeš da isključiš WiFi na njihovom ruteru i koristiš svoj ruter ili AP za WiFi.A možemo li mi da sami kupimo wifi 6 ruter i instaliramo ga umesto ovog njihovog, dozvoljavaju li to?
Ako imas ont gde moze da se simulira sn moze da se namesti radio je to jedan clan foruma.I onda ides iz njega u svoj ruter.Ne možeš umesto njihovog, koliko znam. Ali možeš da isključiš WiFi na njihovom ruteru i koristiš svoj ruter ili AP za WiFi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari