otkaci ih i uzmi nekog drugog![]()
GPON 1000/200... I tako se vuce vec par dana u opsegu od 100-400 mpbs. Ista prica kao i pre 'resavanja' mog problema koji sam ovde mesecima unazad iznosio. Izgleda da je moja sreca kratko trajala. A u subotu mi je zakazana terenska intervencija za dodavanje full TV usluge i prelazak na 2.5/0.5 paket. Bas me interesuje kako ce opravdati tek tada loss u paketu, kada umesto protoka od 2500 mpbs vi dobijete 100 i kusur. Javljam nove informacije.
Pa tebi je onda bolje da predjes na neki mobilni net, to je za danasnju situaciju katastrofa.Optika u Leskovacu još nema, čekamo a do kad... Ugovor mi isteko i trebao bih ga produžiti, sad sam na adsl 10/2, da li ima efekta da predjem na 20/2 skuplje je 160 dinara. Ima i neka akcija 20% popusta pa da i to iskoristim.
Ima li neko da koristi tu brzinu 20/2 i koliko mu spid test pokazuje?
Onda predji na 20/2, trebalo bi da imas mala odstupanja od deklarisane brzine kao sto sad imas kod 10/2, definitivno se isplati bez razmisljanja, ako su u tehnickoj mogucnosti da ti puste 20/2 naravno.Mobilni net ima oganičenja u mb, i nije katastrofa za moje potrebe završava posao. Yubtube radi na dva kompa bez problema.
probaj sada? ja recimo kad kliknem na 10tak linkova skoro pola ne otvori iz prve, nego da onu gresku pa na rehresh otvori..evo i sad sam probao i sad je isto tako ..nije mi bitan b92 nego da znam sta je problem generalnoB92.net gremlin moji sam ja primetio na ZLOrion netu je "samo" da kako refresh-ijem istu stranicu se menja sadržaj u fazonu čas mi otvara neku matoriji, keširanu, bajatu listu vesti / naslova čas novu / najnoviju.
Da ne otvara uopšte b92.net to do sad nisam primetio.
To se desava kad je net spor, znaci pada mu brzina povremeno. Kad je brz onda momentalno prebaci kanal.probaj sada? ja recimo kad kliknem na 10tak linkova skoro pola ne otvori iz prve, nego da onu gresku pa na rehresh otvori..evo i sad sam probao i sad je isto tako ..nije mi bitan b92 nego da znam sta je problem generalno