Part 38... Juce zvao da ponovo prijavim problem sa protokom, jutros me vec zvao novi momak koji je dosao poslepodne da zamene ponovo ruter, ovog puta su poslali svoje najjace oruzje, 10gb portni Huawei HN8245Q. Ozbiljna igracka.
Ali, to na zalost nije resilo problem. Danas smo merili konstantno 60/500. Kasnije su 'oslobodili' link bez ogranicenja, i zamislite, merimo download 60, upload 940!

Smejali smo se i on i ja, prosto neverovatno, usaglasili smo se da ovo u zivotu nismo videli

Zao mi sad onog Wifi 6 rutera, ostaje mi ova igracka, moracu da nakacim ponovo Archer C6 za wifi, brutalan je ovaj Huawei ali cim sam video da nema antene na sebi pretpostavih da mu wifi signal nije jace prirode. Mada, to je sada najmani problem.
Nista, idemo dalje sa resavanjem problema, poslali su dalje zahtev njihovoj ekipi za optiku, pa ce videti valjda oni sta dalje. Juce dok sam prijavljivao problem receno mi je da ce njihova ekipa u roku od 24h izaci na teren da rasterete cvoriste, ocigledno je zagusenje. Koliko vidim, za sada nista od toga, umesto toga sam dobio opet zamenu rutera.
Svakako se trude da rese problem, vise nikome nije jasno sta se to desava, prosto se isuvise cudno ponasa taj download protok, konstantno smo danas merili sa vise uredjaja 60/950, malopre probam da izmerim i iz prve izmeri 940/940, ajde da probam jos jednom, izmeri opet 60/940, a nakon toga 650/940. Sada je opet na 60/940. Ludilooo. Mislim da su me nakon toliko prijava i poziva tamo kod njih u firmi stavili na nekoj crvenoj listi korisnika za ne pozeleti
A ja samo hocu da dobijem ono sto je dogovoreno...