Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za Orion TV aplikaciju)

Svima će biti sukcesivno isključen N1, nekom je odmah skinut, drugima će biti uskoro.
Izgleda da je bila u pitanju čista ucena, po sistemu “ako isključiš skinućemo ti se sa grbače i usput nagraditi, ako ne, zagorčaćemo ti život”. Pa je čovek odlučio da legne na rudu.

A zašto da raskidamo? Meni je sa i bez N1 Orion najbolja opcija i najpovoljnija, nemam zamerki...bilo sta drugo koštaće skuplje, od TV kanala me samo sportski zanimaju,klince deciji... Eto da jedna zamerka, kao i većine ovde, samo da uvedu više kanala da je dostupno za premotavanje.

Pošto sam neki dan prešao na drugu adresu, a na njoj nema optike, pokušao sam da ustupim paket nekom drugom. Javilo mi se par ljudi i za koju god adresu da smo pitali, oni nemaju optiku.. Meni je strašno da na 5 adresa u NS (centar, stari grad, liman...) nemaju čak ni optiku hybrid, već nude samo wifi antenu do max 50 Mbps, a za to znam da je internet očaj jer sam već imao tu antenu. Tako da je meni ovo odlično došlo da raskinem ugovor bez penala.

Znači ipak odobravaju raskid ako se seliš na adresu na kojoj ne mogu da pruže uslugu?

To je ok,s obzirom da MTS gura priču da se usluga garantuje samo na adresi koja piše u ugovoru i da selidba nije uslov za raskid bez penala.

Ne znam kako si do tog zaključka došao? Orion je gori od mts-a po tom pitanju. Imao sam istu situaciju sa mts-om i nakon dosta žalbi i rasprava, ipak nisam platio penale za prevremeni raskid ugovora. A sad sa Orionom sam uspio raskinuti ugovor samo zato što su N1 izbacili iz ponude, ali se namjestilo eto baš malo nakon što sam se preselio.

Onda moja greška. Na osnovu poslednje rečenice sam pogrešno razumeo da si uspeo da raskineš zbog selidbe. :D

Pa jeste uspeo, ali ne zbog promene adrese :D

Znači ipak odobravaju raskid ako se seliš na adresu na kojoj ne mogu da pruže uslugu?

To je ok,s obzirom da MTS gura priču da se usluga garantuje samo na adresi koja piše u ugovoru i da selidba nije uslov za raskid bez penala.
Da, ali samo ukoliko menjas i adresu prebivalista. U ostalim slucajevima zavisi od njihove dobre volje.

A zašto da raskidamo? Meni je sa i bez N1 Orion najbolja opcija i najpovoljnija, nemam zamerki...bilo sta drugo koštaće skuplje, od TV kanala me samo sportski zanimaju,klince deciji... Eto da jedna zamerka, kao i većine ovde, samo da uvedu više kanala da je dostupno za premotavanje.
To je bila mala šala. Ali realno ko želi da raskine, sada ima osnov.

Ima li neko iskustva sa gledanjem Orion tv u Hrvatskoj. Imam Google tv i koristim surfshark vpn. Na koju državu da se priključim kako bi gledao tv, jer šta god sam probao, mogu samo da slušam radio i gledam Pink. Internet provajder je HT

Kod mene i dalje N1 na 999. Imam utisak da ce to drzati jos mesec dana, i posle ce biti u faoznu, sto tad niste reskinuli, prosao rok...
Ili raskid ili ozbiljan popust sa novim ugovorom buduci da im je N1 (za mene) bilo ono sto ih preporucuje
Jel neko izboksovao neki popust, cujem da su neke zvali

Kod mene i dalje N1 na 999. Imam utisak da ce to drzati jos mesec dana, i posle ce biti u faoznu, sto tad niste reskinuli, prosao rok...
Ili raskid ili ozbiljan popust sa novim ugovorom buduci da im je N1 (za mene) bilo ono sto ih preporucuje
Jel neko izboksovao neki popust, cujem da su neke zvali

Upravo tako, posle 30 dana će ga ugasiti a ovo je zamajavanje da prođe vreme.

@Sisco Ok, pitam pošto dosta ljudi koji koriste na telefonu Orion app i gledaju neke kanala besplatno se iznenade kad instaliraju aplikaciju na TV pa skontaju da tamo za dž nema ništa, tj to radio + Pink se vide.

Nazad
Vrh Dno