Da, ali samo ukoliko menjas i adresu prebivalista. U ostalim slucajevima zavisi od njihove dobre volje.Znači ipak odobravaju raskid ako se seliš na adresu na kojoj ne mogu da pruže uslugu?
To je ok,s obzirom da MTS gura priču da se usluga garantuje samo na adresi koja piše u ugovoru i da selidba nije uslov za raskid bez penala.
To je bila mala šala. Ali realno ko želi da raskine, sada ima osnov.A zašto da raskidamo? Meni je sa i bez N1 Orion najbolja opcija i najpovoljnija, nemam zamerki...bilo sta drugo koštaće skuplje, od TV kanala me samo sportski zanimaju,klince deciji... Eto da jedna zamerka, kao i većine ovde, samo da uvedu više kanala da je dostupno za premotavanje.
Jedino sa VPN Srbija.Ima li neko iskustva sa gledanjem Orion tv u Hrvatskoj. Imam Google tv i koristim surfshark vpn. Na koju državu da se priključim kako bi gledao tv, jer šta god sam probao, mogu samo da slušam radio i gledam Pink. Internet provajder je HT
Kod mene i dalje N1 na 999. Imam utisak da ce to drzati jos mesec dana, i posle ce biti u faoznu, sto tad niste reskinuli, prosao rok...
Ili raskid ili ozbiljan popust sa novim ugovorom buduci da im je N1 (za mene) bilo ono sto ih preporucuje
Jel neko izboksovao neki popust, cujem da su neke zvali
Imam smart tv + Orion tv app, jer sam njihov korisnik u Beogradu. Do pre godinu dana, sve je radilo normalno u inostranstvu. Probao sam i vpn Srbija i ništa@Sisco Koristiš SmartTV verziju Orion TV aplikacije + nemaš? pretplatu na neki paket?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari