Da će postojeće ugovore o distribuciji sadržaja da ispoštuju, sve dok ne isteknu?Da će postojeći operatori nastaviti da ih emituju i rizikuju tužbe od PPF-a?
Neçe se nuditi novim korisnicima, postojeći sa UO će ga imati na drugoj poziciji.
Šta su očekivali da će da se desi, kada su prodali PPF-u EKSKLUZIVNA PRAVA?
Da će postojeći operatori nastaviti da ih emituju i rizikuju tužbe od PPF-a?
Brate ko zna koja im je politika, ja ne radim za njih i nemam veze sa njima.Da će postojeće ugovore o distribuciji sadržaja da ispoštuju, sve dok ne isteknu?
Gde je obavestenje da moze da se raskine ugovor?Rekli su ukidanje a ne dislokaciju na 999 i napisali ko hoće može da raskine
Obavestenje je stiglo u mejlu, kao prilog.Gde je obavestenje da moze da se raskine ugovor?
Nije ga bilo ni na Supernovi/Totalu za ukidanje Animal Planet, Food network, Extreme sports, Bloomberg, Belle Amie, itd odnosno N1/Nova S. Doduše, SBB je samo obavestio da Total korisnike preuzima Telekom, ali o promeni specifikacije usluga ni reči.Gde je obavestenje da moze da se raskine ugovor?
Radi na 999.Evo ja sam postojeći korisnik i nemam N1 nigde više. Ni na staroj poziciji, ni na 999. Na 999 stoji logo, ali kaže da kanal nije dostupan.
Ne radi na 999.Radi na 999.
Zvao ih, operater nakon konsultacija sa kolegama iz tehn.podrske mi saopstio da nije moguce ukljuciti kanal i da je u toku njegovo postupno iskljucenje, te je to razlog zasto je nekome dostupan, a nekom ne.Probaj da uradiš po ovom uputstvu sa redita, pozovi call centar da ti uključe.
u ovom trenutku postoje jasne indicije da će njen nastavak uskoro biti onemogućen
Ne može, imaš dokaz da si vratio opremu i da uslugu ne možeš da koristiš, pa tako i ne mogu da ti naplate. Ali moraš da imaš papir da si vratio, sa datumom kada si vratio.Maloprije sam raskinuo ugovor i uz dosta ubjeđivanja vratio opremu.. Radnica u poslovnici je tvrdila da moram sačekati 30 dana da vratim opremu, pa je onda smanjila na 8, pa kad je vidila da sam uporan može odmah, iako "ne bi smjelo tako".
Rekla je da ću dobiti još jedan račun, jer je "otkazni rok" 30 dana. Koliko se sjećam oni nemaju pravo da to naplate, ali nisam siguran. Da li neko zna provjereno da li smiju naplatiti i mjesec nakon jednostranog raskida ugovora?
Apsolutno netačno, lik botuje i ti ne bi trebalo da širiš ovakve dezinformacije po ovom forumu.Brate ko zna koja im je politika, ja ne radim za njih i nemam veze sa njima.
Na Reddit se javio lik iz Oriona, i rekao kao što je rekao, ja ovde samo preneo njegove reči...
Neće biti u ponudi za nove UO, šta će biti sa starim UO kad istekne ugovor Orion-UnitededMedia ne zna ni on. I da rekao je da se jave korisničkom za uključenje oni koji imaju važeću UO za uključenje (znači greška ili APP, svejedno) biće uključeni.
Malo sam isekao screenshot, jer lik opravdava Orion(njihov zaposleni) i dotiče se i politike i tako nešto što ovde ne sme:
Mozda dobijes jos 1 racun ali nesto tipa 500din, neka naknada ili slican razlogMaloprije sam raskinuo ugovor i uz dosta ubjeđivanja vratio opremu.. Radnica u poslovnici je tvrdila da moram sačekati 30 dana da vratim opremu, pa je onda smanjila na 8, pa kad je vidila da sam uporan može odmah, iako "ne bi smjelo tako".
Rekla je da ću dobiti još jedan račun, jer je "otkazni rok" 30 dana. Koliko se sjećam oni nemaju pravo da to naplate, ali nisam siguran. Da li neko zna provjereno da li smiju naplatiti i mjesec nakon jednostranog raskida ugovora?
A nije baš tako...Apsolutno netačno, lik botuje i ti ne bi trebalo da širiš ovakve dezinformacije po ovom forumu.
N1 je ugašen svim korisnicima, očigledno da se to naglo desilo, pa nisu baš uspeli tehnički da odrade svima u isto vreme, nego su nekima premestili na 999.
Inače ta priča oko ekskluzivnih prava je glupost. U čemu je razlika, do sada su kupovali od UM, nadalje će kupovati od novog vlasnika ekskluzivnih prava i to korisnike ne bi trebalo da interesuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari