Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za Orion TV aplikaciju)

@PticaTrkačica Ne znam gde živiš ali kao neko ko OTT uslugu koristi od 2015. (prvo D3i a posle to zamenila Eon OTT usluga) znam kako je to "lepo" kad kasniš za komšijama dok gledaš neki sportski prenos. Iako živim na selu opet sam morao tipa u sred leta da zatvaram prozore i pojačavam TV kret*nski glasno u pokušaji da ne čujem baš sve komentare i reakcije iz kafića odmah pored moje kuće dok su vaterpolisti šutirali penale.
Jedan poznati lanac kladionica (oni sa žutim kružićem) baš sve Arene pušta preko orion app :) oni drugi još poznatiji (ime austrijskog kompozitora) koroste linux i linkove na mag250, šta li da kažu oni strastveni navijači koji gledaju tekme na taj način u kladionicama...

Inače, problemi i u njihovo preduzeće...

Prilozi

• Screenshot_20250603_175325_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20250603_175325_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    71.4 KB · Pregleda: 255
Jedan poznati lanac kladionica (oni sa žutim kružićem) baš sve Arene pušta preko orion app :) oni drugi još poznatiji (ime austrijskog kompozitora) koroste linux i linkove na mag250, šta li da kažu oni strastveni navijači koji gledaju tekme na taj način u kladionicama...

Inače, problemi i u njihovo preduzeće...
Drago mi je da vidim kad neko ima uređen i sređen život, pa se bavi tuđim nepokretnostima... 🍿🍔

Pa ne znam šta je tu čudno, informacija je javna a ako im je poslovna zgrada prodata na dobošu za namirenje tekućih obaveza eto nama još jednog operatera manje...

Sad dobio mejl sa najavom promene programske šeme kao nova šema u attch, kad ono attch prazan 😂😂😂

Ista stvar, kao ima prilog, a u stvari ne moze da se otvori. Nije slucajnost.
Naravno, link iz gornjeg screenshot-a ne otvara nista.

Priča se poklapa da će samo etisalat e& (yetel +sbb) imati exluzivno pravo na reemitovanje n1. A od početka jula n1 ide u yettel ponudu. To je to.
Već u septembru novi cenovnik. Davno nisu podigli za 100, 200 dinara makar.

Hm sad malo zbunjen, kod mene na aplikaciji na Hisense tv nema promena, a na telefonu da, aplikacija Orion plaćeno 1 za tri meseca

" u ovom trenutku postoje jasne indicije da će njen nastavak (saradnje sa N1) uskoro biti onemogućen."

Šta ovo uopšte znači?!

Na aplikacijama je kanal na 999, vjerovatno dok ne gurnu obavezni update. Kriminal.

Pa novi vlasnici UnitedMedia nece dati da se N1 emituje nigde sa strane sem kroz Yettel platformu.

Dali se ceka 30 dana otkazni rok ili ide odma raskid.Ni oni nisu obavestili 30 dana ranije

neko na reditu piše da se pojavio na yetelu, kanal 84 ali da trenutno stoji samo yetel znak

Nazad
Vrh Dno